• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

bilgisayarını kaydetmen gerekiyor cnm öncelikle sonra slayt olarak açabilirsin

gedicim sana çok geçmiş olsun artık bizdensin :))) kendini iyi hissedince yazarsın artık
tekrar çoook geçmiş olsunnn

kızlar barış beyin yaptığı ameliyat fotograflarını mailime yollamışlar ama ben dosyayı açmıyorum bilgisayarımda dosyayı açmak için gerkli olan programmı yüklü değil neden açmadım hangi programa ihtiyaç var yardımcı olurmusunuz:(

merhaba surpass fotograflari görüntülemek için power point denilen bir program var onu bilgisayarina yuklemeye çalis

Canım , üç günmüş bizim aramız. kaydirigubbakcemile5
Benim ameliyatım da 20'sinde .. Ben şimdiden başladım gün saymaya :) Sende de heyecan var mı?

Ya bu arada ben qedi'yi merak ediyorum kızlar ya... İnşallah iyidir..

elif210 canım rica ederim..ama ben henüz ameliyat olmadım..kısmetse 16 martta olacağım..revizyon ameliyatı benim.

şimdilik pek heyecan yok canım.koşuşturmaktan ameliyatı düşünmeye fırsat bulamadım ki..sanırım o gün geldiğinde ancak anlıycam...her ameliatıma ağlayarak girmişimdir zaten..korkak biriyimdir..bakalım hayırlısı..
Ben de gediyi merak ediyorum ancak bir kaç güne yazabilir diye düşünüyorum..görüşebilen olduysa kendisiyle yazsa da öğrensek durumunu..

Ben daha önce hiç ameliyat olmadım, hiç narkoz almadım, huy olarak da pipirikli, korkak bi tipimdir zaten. Şimdiden başladım senaryolar yazmaya.. O yüzden bayaa heyecanlıyım :)

Madem daha önce ameliyat oldun, hem sana hem de bu ameliyatı tecrübe etmiş arkadaşlara birkaç şey sorabilir miyim ?

Vakit bulup yanıtlayabilirseniz çok sevinirim..

Şimdi ameliyat günü hastane kaydımızı tamamladıktan sonra kanımızı alacaklarmış..Tahliller yapılacakmış...Ya sonuçlardan biri kötü çıkarsa, ne olacak? İptal mi edecekler ameliyatı? Neden kanı son anda alıyorlar ki..

Barış Bey, ameliyattan önce cilt bakımı yaptırtmamı söyledi.
Ameliyat olan arkadaşlar...Sizler ne zaman yaptırtmıştınız cilt bakımınızı ?
Ben Memorial'dan randevu alıcam, ameliyattan kaç gün öncesine alsam?

Ya bi de merak ettiğim bir şey daha var.. Komik olacak belki ama :utangac:
Ameliyata girmeden önce komple soyuyorlar mı? Çamaşırlarımız bile olmadan mı giydiriyorlar önlüğü ? Ben çok da utangacımdır, çekinirim valla...

Son olarak..Ameliyattan sonra yatmak gerekmiyor değil mi ? Yani sonda falan takmıyorlar, tuvalete kendimiz kalkabileceğiz herhalde ?

merhaba arkadaşlar ben kk'yı uzun zamandır takibediyorum ama yeni üye oldum. Ebru Şallının burnunu onur erol mu yapmış yoksa naci çelik veya barış çakır mı bilen var mıııı?çok beğeniyorum özellikle cepheden görünüşünü.kim yapmışsa ben de ona gidcem:)

biraz garip olacak ama...ben doktor ariyordum burun estetigi icin. ve baris bey e ameliyat olmayi karar werdim. bir doktor daha wardi iste kararsiz kalmistim ama sonunda baris beye yaotrtcam dedim. ve o karar verdigim gün cok kötü bi rüya gördüm. hastanedeymissim ve burun amelyiatim cok kötü gecmis baris beyde.....bnm sezgilerim kuvvetlidir ve bunda birsey war diyerek baska bir doktora rinoplasti olmayi karar werdim artik kötü rüya fln da görmüyorum

Fıstıklaaar ben geldiiiimm!!! şimdi klavyeyi görebildiğim kadarıyla herşeyi anlatıcam size :D yanlış yazarsam kusura bakmayın, gözüm biraz şiş de.. şimdiii en baştan başlıyorum ve İKİKEDİLİDELİcim merak ettiğin herşeyi anlatıccam.
Sabah ilk olarak hasta kabulden kalacağım odayı öğrendim. Kan alındı kolumdan tahlil için, sonra Süper İnsan Barış Bey geldi, (henüz tanışmamış olanlar, bayılacaksınız,melek gibi kendisi hem de yakışıklı bir melek :D ) daha önce yaptığımız tasarım üzerinde konustuk, biraz daha kısasını yapalım dedi, tam istediğim gibi, sonra yüzümü çizdi ve o gittiğinde ben de hazırandım, önlük giydim (bu arada evet üzerinde SADECE önlük oluyor)
bir şurup içirdiler ve sonrasında leyla oldum zaten, ameliyathanede kakarakikiri modundaydım. Barış bey ismimi söyleyip böbrek nakliydi dimi dedi :D:D:D sonrasadece anestezistin uyutalım mı diye sorduğunu ve doktorcuğumun uyutun dediğini hatırlıyorum.
gözümü ameliyathanede açtım, barış bey son halinin fotogafını gösterdi, bayıldımmm..miniminnacık cok tatlı bir burun!!
amayukarıcıktıgımda oda cok sıcaktı ve ben regl oldum, kanallar geçirgen olunca morardı ve şişti gözlerim,hatta sol gözümü bir ara hiç açamıyordum. şimdi dudağım ve yanaklarım da şiş..
ağrım sızım yok, sadece şişlikler ve morluklar var.. geçicek inşallaaah. benimkisi istisna yalnız, sevin hanm bile cok sasırdı nasıl böyle oldu diye, normalde olmuyormuş..
sorunuz olursa cevaplarım. şimdi biraz dinleneyim..
görüşürüüz.. ;)

canım son halinin fotoğrafını gösterdi derken ameliyatı bitirdikten sorn alçıya almadan fotoğrafını mı çekiyo barış bey bunu ilk defa duydum yanlış mı anladım ? eğer böyle bişey yapıyosa süperrr

canım bu arada çokk geçmiş olsun darısı bize... inşallah her şey istediğin gibi olur bundan sonrası için.....

Fıstıklaaar ben geldiiiimm!!! şimdi klavyeyi görebildiğim kadarıyla herşeyi anlatıcam size :D yanlış yazarsam kusura bakmayın, gözüm biraz şiş de.. şimdiii en baştan başlıyorum ve İKİKEDİLİDELİcim merak ettiğin herşeyi anlatıccam.
Sabah ilk olarak hasta kabulden kalacağım odayı öğrendim. Kan alındı kolumdan tahlil için, sonra Süper İnsan Barış Bey geldi, (henüz tanışmamış olanlar, bayılacaksınız,melek gibi kendisi hem de yakışıklı bir melek :D ) daha önce yaptığımız tasarım üzerinde konustuk, biraz daha kısasını yapalım dedi, tam istediğim gibi, sonra yüzümü çizdi ve o gittiğinde ben de hazırandım, önlük giydim (bu arada evet üzerinde SADECE önlük oluyor)
bir şurup içirdiler ve sonrasında leyla oldum zaten, ameliyathanede kakarakikiri modundaydım. Barış bey ismimi söyleyip böbrek nakliydi dimi dedi :D:D:D sonrasadece anestezistin uyutalım mı diye sorduğunu ve doktorcuğumun uyutun dediğini hatırlıyorum.
gözümü ameliyathanede açtım, barış bey son halinin fotogafını gösterdi, bayıldımmm..miniminnacık cok tatlı bir burun!!
amayukarıcıktıgımda oda cok sıcaktı ve ben regl oldum, kanallar geçirgen olunca morardı ve şişti gözlerim,hatta sol gözümü bir ara hiç açamıyordum. şimdi dudağım ve yanaklarım da şiş..
ağrım sızım yok, sadece şişlikler ve morluklar var.. geçicek inşallaaah. benimkisi istisna yalnız, sevin hanm bile cok sasırdı nasıl böyle oldu diye, normalde olmuyormuş..
görüşürüüz.. ;)

canım senin adına çok sevindim
kapalı teknik mi uyguladı barış bey

canım son halinin fotoğrafını gösterdi derken ameliyatı bitirdikten sorn alçıya almadan fotoğrafını mı çekiyo barış bey bunu ilk defa duydum yanlış mı anladım ? eğer böyle bişey yapıyosa süperrr

evet canım, alçıya almadan baygınken foto cekmıs, cok hoşuma gitti benim de süper jest. üstelik henüz şişmemiş oluyor, sonucu görüyormussun gibi...
kapalı teknik kullandı, hiç kesik dikiş yok..
fotograf şimdilik koymayayım.. benimki istisna bu halimi görürseniz korkabilirsiniz :D ama buz iyi gelio, açıldı gözüm artık...

qedi,
Geçmiş olsun.Şişliklerin ve morlukların günden güne azalacak zaten.Sadece sabırlı olmak gerekiyor.

gedicim
çok sevindim iyi olduğuna,geçmiş olsun
çok eminim harika bir burun olmuştur
sana yeni burnunla mutluluklar canım :)))

görüşürüüz.. ;)

qedicimm! geçmiş olsun
Çok sevindim fırsat bulup bize yazabilmene...
Yazdıklarını okuyunca ben de bir heveslendim ki sorma.."gel şimdi yapalım ameliyatı" deseler koşa koşa giderim vallahi :)

Şişlikleri, morlukları hiiiç takma kafana.. Hepsi geçer.Sayılı gün, nedir ki..
Her insanda sonuç aynı olacak diye bir şey yok işte, sana da böyle denk gelmiş.Sağlık olsun. Sen sonuçtan memnun olmuşsun ya , daha ne :sm_cool:

Ameliyat gününü anlattığın ve sorularıma cevap verdiğin için de teşekkür ederim..
Bu önlük meselesine bozulmuş olsam da, el mahkum çekicez artık :) Cıbıl cıbıl giricez ameliyata :)

Önlük uzun mu bari,korunaklı bir şey mi? oram buram açılmasın :utangac:

Back