Çok teşekkür ederim kızlar , sanırım siz haklısınız . Acele etmeyip, görüşmeden sonra randevu almam daha sağlıklı olacak...
Peki sizce 9 martta gittiğimde , ne zamana randevu verirler bana ???
Ne tuhaf bir haldeyim şu an bilemezsiniz ! Şu yaşıma kadar bu burunla oturdum , çok kısa sürede karar verdim ve şimdi resmen yerimde duramıyorum sabırsızlıktan...Forumu okuduktan , memnun kalanların yazdıklarını ve resimlerini gördükten sonra, inanılmaz heyecanlanıyorum.
PINARCIMM , yaşadığın şeyi yaşamamak için ben aklımdakileri bi kağıda yazıp gitmeyi düşünüyorum görüşmeye :) Çünkü çok panik bi tipim , kesin aklımdakilerin yarısını sormayı unutur öyle çıkarım , sonra içim içimi yer..Bu arada, sana bir şey sorabilir miyim .... Görüşme için çok bekledim demişsin, seninki ara randevu muydu , yoksa normal randevu muydu ? Yani normal randevu almama rağmen gidip beklemekten , senin gibi arkada çok bekleyen var diye gerilip rahat edememekten çekiniyorum.
Narkozla ilgili anlattıkların için de çok teşekkür ederim.. Umarım dediğin gibi kilom bir engel teşkil etmez..Gerçi doktor bey önce zayıflamamı önerirse, elbette onun dediği olacak ama benim içimden bir an önce olması geçiyor işte.
Ah... hepimiz için hayırlısı olsun ya :)