• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

narkozdan hiç korkmayın zaten ameliyat boyunca anestesi doktoru başınızda beklicek bende iki hafta önce ameliyat oldum ve hiç ağrı olmadı

duffy bende ameliyat olalı 4,5 ay oldu. burun büyüklüğü gitmiyor sadece burnun üzerindeki kemik inceliyor o da şişliklerin yok olmasından kaynaklanıyor.

leylacım senin burnun çok hoşuma gidiyo
yeni fotoğraflarını da ekleyebilir misin canım

Şimdi sizin narkoz ve ameliyathane korkularınızdan sonra benim söylediğim bir tuhaf kaçacak ama , ben de giydirecekleri önlükten korkuyorum biliyo musunuz ! :)
Ay halime güleyim mi ağlayayım mı bilmiyorum :)

İçimize hiç bir şey giydirmeden direkt o tuhaf önlüğü mü giydirecekler cidden ?
Burun ameliyatı olacakken neden cıbıl cıbıl giriyoruz ameliyata en azından steril bi pijama falan giydirseler :)

qedi ; bu arada bir şey sormak istiyorum..
Bahsettiğin Sevin Hanım , Barış Bey'in sekreteri falan mı ?
Şimdiden arayıp durumu izah edip bir gün alsam mı ?
Yoksa 9 martta gittiğimde mi konuşup rica ederim ?
Mayıs başında iki senedir ilk kez tatile gideceğiz eşimle , o yüzden ameliyatım nisana sarkmasın istiyorum :( Sarkmasın ki bir an önce iyileşebileyim..

canım evet Sevin Hanım Barış Bey'in asistanı, daha önce de söylediğim gibi ara bir konuş derim...

Çok sağol qedi. Yarın arayacağım.. :)
Ameliyat için ne zamanın müsait olduğunu öğrenirim en azından.

O kadar sabırsızlanıyorum ki !! :)

Yalnız yarın Sevin hn. izinli, Barış Bey'in de ameliyatları varmış.. Başka bir bayan bakıyor bence sen pazartesi ara..
Bu arada arkadaşlar çarşamba günü görüşmeye gidecek olan var mı?

Duffy,esin nasılsınız kızlar ? Bu arada şu gece bandajlarını ne kadar daha yapıcas haberi olan var mı bana artık fenalık geldi burnuma bişey yapıştırmaktan

dilemgizcim ben iyiyim sen nasılsın ??
o bantları 10 gün takmamı sölemişti barış bey.bu gece son kez takıcam.onu çıkarınca yapış yapış oluyo burnum kurtuluyorum sonuçta ;)

Sevin Hanım izinli olduğundan bir bilgi de alamadım , meraktan çatlayacağım.

Kızlar.. ameliyat olanlarınız n'olur bana bir bilgi verebilir mi...

Görüşmeye gittiğiniz günden kaç gün sonrasına ameliyat için gün vermişlerdi size ??
Bir hafta mı ? İki mi ? Üç mü ? Bir ay mı?
Programın yoğunluğuna göre değişiyordur mutlaka ama, üç aşağı beş yukarı ne kadar zaman sonraya verirler acaba?

dilemgiz canım o bantları 10 gün dedi bana da benimde bu pazar son şükür ki, pudra sürmeye kalktığımda yapış yapış oluyor..yani senin artık bitmiştir bence..siz nasıl oldunuz kızlar dilemgiz sen iyiydin de duffynin şişlikleri vardı,şimdi nasıl durumun duffy?? birde senin burun deliklerine müdahale edildimi çok merak ettim benimki aynı da:(( he birde şimdi ödemlerin çoğu geçti yani günlük hayatıma döndüm:)) en yakın arkadaşım bile suratıma baktı baktı anlamadı iyice bak suratıma dediğimde inanmıyorum diye bi çığlık kopardı sonunda dediğini yaptın oldun şu ameliyatı dedi:)) yani kimse anlamıyor ben demedikçe sadece uykusuzmusun gözlerinin altı çökmüş diyorlar..şimdi kendimle barıştım yandan hoşuma gidiyor..ama tamam ben müthiş bir burna sahibim demek için biraz daha beklicem,ufak tefek şeyleri kafaya takıyorum cmrts kontrole gidicem bi konuşayımda barış beyle.. yani henüz yorum yoookkkk..

Cevaplarınız için teşekkürler kızlar =) oh rahatladım o zaman artık takmıyorum bu gece.Burnumda iz yapıyordu sabah ve bundan rahatsızdım.Ben de haftaiçi birgün kontrole gidicem okulum da açıldı program yoğun =( bakalım nası yapıcas sevin hm'ı arayayım da bir.Benim ödemlerim yüzümde yoktu ama burnum gömükmüş onu farkettim =) şimdi daha da değişti.Havalar düzelsin bi çekim yapıcam.Bu arada o yamukluk gitti ve burun deliklerim simetrikleşti ve aynı büyüklükte eskisiyle ama zaten ben onların değişmesini istemiyordum çok sevimlilerdi =)
Barış beye sormak istediğim birkaç şey var burnumla ilgili bir de kontrol,onun gözü daha farklı sonuçta bizim göremediğimiz şeyleri görüyor.Sanırım bu son kontrol olur.

esincim şişliklerim hala var ama burnumun inceldiğini farkediyorum.özellikle önden çok hızlı bir şekilde iniyor.ben de önümüz hafta kontrole gidicem
burun delikleri ellenmedi aynı büyüklüğü canım

canım benimkiler hiç sevimli değildi kocaman iki delik hala duruyor,iki kişi bugün burun deliklerin niye bu kadar büyük deyince iyice tepem attı:(( burun küçülünce delikler daha bir büyük durmuş dedi arkadaşım,heralde küçülmüyor ya bunlar zamanla off valla.. barış beyle bir konuşayımda..

canım sen bence başkasının dediklerini kafana takma.benim de sonuçta biri daha büyük gibiydi ama şimdi aynı ,her gün farklılaşıyor.bunun için zaman geçmesi lazım.barış bey de bu konuda seni rahatlatıcaktır emin ol canım

tatlım online oldu bu görüşme ordasın demekki:)) hiçbir asimetri yok gerçekten çok düzgün ama ben barış beyle konuşayım eminim açıklayacaktır neden burun deliklerine müdahale etmediğini..bakarsınız tesadüf yine karşılaşırız orda:)) görüşmek üzere..

slm arkadaşlar barış bey ameliyatı kapalı tekniklemi yapıyor genelde

kızlar merhaba
kontroller ücretsiz değil mi

benim 5,5 ay oldu. dikişlerimle ilgili birkaç sıkıntım var. ilk bir aydan sonra hiç kontrole gitmedim. o yüzden size sorayım dedim. para ödüyor musunuz kontrolde.

Son düzenleme:
kızlar ben erken regl olmaktan korkuyorum, biraz düzensizdir de, ilk iki günü olmadığı sürece sorun yok diye duymuştum öyle mi? geciktirici hap kullanabiliyor muyuz bilen var mı? ameliyat için son 3 günüm :)
bilen varsa cok sevinicem..

ben birsey merak ediyorum...bir kac gün önce baris beye e-mail attim 3 boyutlu endoskopik yüz germe ve burun ameliyati bilgi almak icin...baris bey bana erhan eryilmaz diye bir doktoru önerdi...bu ameliyatta o cok basariyliymis dedi...ilk kez bir doktor baska bir doktoru önerdini gördüm...:) nedenini cok merak ediyorum...

Back