Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Canım ben ayın 28'inde ameliyat oldum.Fotoğraflar ayın 10'unda çekildi yani 12.günümdü gördüğünüz fotolarda.
Şu an 2 haftayı geçti ve her geçen gün daha da iyiye gidiyor oturuyor burun.Bugün esinle karşılaştık Barış beye gittiğimde fotoğraflardan da güsel dedi =)
Bu arada iyiki gitmişim bugün,yanlış masaj yapıyormuşuz septum yamuluyormuş dedi düzeltti baya bir oynadı ve masaj yok kontrole gel sadece dedi.Şimdilik herşey yolunda ve kontrol altında kızlar .Ben çok memnunum ekin ve kesinlikle kendi deneyimlerimden söyleyebilirim ki Barış bey ameliyat öncesinde de sonrasında da çok ilgili bir doktor.

dilemgiz canım ben şimdi biraz daha iyiyim,moralim biraz düzeldi zaten sevin hn.mı arayıp haber de verdim Barış beye iletsin iyiyim diye..bantları çıkarttım evdekiler benim gibi tepki vermediler motive edici yaklaştılar..bu arada bende belirteyim diğer kızlara az önce dilemgizle hastanede tesadüf karşılaştık resimlerde çok şiş gözüküyordu önden,maşallah şimdi mükemmeldi hatta diyebilirim ki gördüğüm en başarılı sonuçlardan biri dilemgizinki maşallah maşallah diyelim:)) elimden yine ayna düşmüyor alışmaya çalışıyorum hala çok ödemim var hatta aslana benziyorum ehehe:)) ama yandan şişte olsa hoşuma gitti,ya benim gözüm alışıyor ya da sanki biraz daha inmiş gibi..neyse şimdilik bu kadar resim koymaya cesaretim yok ama iyi bir bakıma girdikten sonra muhakkak eklicem,şu an çok çirkinim( ayrıca tanıştığımıza çok sevindim dilemgizcim çok tatlısın:))

he şunuda belirteyim,doktorum gerçekten bir melek olmalı..o kadar anlayışlı tatlı bir insan ki günlük hayatınızda bile böyle birine denk gelemezsiniz..hastalarıyla arkadaş gibi, alçıları aldıktan sonra sizi yollamıyor tamamen kendinizi iyi hissedene kadar size destek oluyor konuşuyor..insan ilişkileri süper bunuda belirteyim istedim:))

Merhaba arkadaşlar
Ben amelliyat olmayı düşünüyorum ancak. Bi korku var ki aman Allahım. :) anesteziden fazlasıyla korkuyorum ve bidaha uyuyıp uyanamamamk ibi bi endişe. Bi tek korkum bu. Amelliyattan sonra ki ağrı tampon falan korkutmuyorum. Ama bi sorun var oda anestezi. Barış Bey bu konu hakkında sizi bilgilendirdimi. Risk varmı biliyomusunuz ricaetsem. Ben mi çok evhamlıyımmm yoksa

Selin merhaba

Benim de en büyük korkum uyutulduktan sonra bir daha uyanamamaktı.
Bunu barış beyle konuştum ve bana bu riskin yolda trafik kazası geçirme riskiyle aynı oranda olduğunu söyledi. Anafilaksi (en ciddi alerjik reaksiyon) başınıza gelecekse bile ameliyathanede başınıza gelsin dedi. Sonuçta Türkiye'deki en iyi hastanelerden birinde çalışıyor.Böyle birşey yaşansa bile üstesinden gelirler diye düşünüyorum ben de.

Ben korkumu bu forumda biraz zaman geçirerek yendim.Sonuçta her gün bir insan ameliyat oluyor Barış Bey'e ve henüz onun başına böyle bir durum gelmemiş.Sen de zamanla buradaki insanların yazılarını okudukça bu ameliyattan korkmayacaksın bence. Ben korkmuyorum artık .Benim tek sorunum zaman.Bugün gittiğimde beni yarın ameliyata alabilse gözüm kapalı ameliyat olurum Barış beye.

Ama şunu da unutmamak lazım. Her ameliyatta böyle bir risk var. Risk 0 diyemeyiz

Son düzenleme:

ekincim bu gün ameliyat olalı tam bir ay oldu.benim ameliyatım ve sonrası çok süper geçti.esin inanamış bile hastane den çıktığım gün bol bol dolaştığıma.sanırım bünyeme ağır gelmedi ameliyat.bulantım da olmadı ağrımda.herşey iyidi.alçılar açıldığında eğrilik problemi yaşadım.masajla bayağı düzeldi.hala masaja devam ediyorm.bunun dışında herşey iyiiydi.bi de fotoğraf eklemeyi başarabilsem süper olacak

türkiye de yolda trafik kazası yapma riski sanki biraz yüksek:) bende anesteziden çok korkuyorum barış bey lokal anestezi kullanıyormu lokal anestezi daha risksiz diye biliyorum bide benim 9 günlük boşluğum var barış bey ikinci bi alçı yaptığı için 9 gün yetmiycek sanırım tam olarak yüzdeki alçı vs herşeyin çıkması kaç günü buluyo yardımcı olabilirseniz arkadaşlar çokk sevinirim...

canım biran önce hallet fotoğraf sorununu
çok merak ediyorum sırnaşık şey

Canımm biz de gizle seni merak etmiştik iyi olduğunu duyduğumuza çok sevindik =)) Ben az önce fotoğraflara bakarken 2 gün önce çekilen bir foto ile bugün çekilen fotoyu arka arkaya açtım ve inan 2 günde bile inanılmaz değişmiş burnum.Bak sen kendin söyledin bana,resimlerde daha şişti şimdi daha net diye.Senin de gün be gün inecek ve sonuç süper olacak.İnan ben de minik bi aslana benzetiyordum kendimi ödemden o his =) bir haftaya kalmaz zaten farkedersin değişimi.
Bu arada evet Barış bey oldukça üzüldü senin mutsuz gitmene hümanistik yönü oldukça gelişmiş mükemmel bir insan.Haber vermen iyi olmuş canım =)
İltifatların için teşekkürler o senin kalbinin güselliği :1hug: tanıştığımıza memnun oldum tatlımm kaydirigubbakcemile5

dielmgiz ben de çok merak ettim fotoğraflarını.daha önce de burdaki arkadaşların fotoğraflarına bakmıştım hepsi mükemmeldi.beni de eklersen çok sevinirim.

Zaramax çok güzel olmuş burnun! Ben de bugün görüştüm Barış Bey ile, gerçekten cok ilgili sıcakkanlı, güleryüzlü bir doktor.. Çizim de yaptı, bakalım etraftan yorum topluyorm şimdi çizim hakkında.. Ameliyat tarihimi de aldım

Selam surpass,
bildigim kadariyla lokal anesteziyi her ameliyatda kulanmiyor baris bey. burun ameliyatlarinda genel anestezi kullaniyor normalde ama sen istersen ara sor. 9gün yeterli olabili belki. bende 8gün kaldim toplam istanbulda burun estetigi icin. Ama eger vaktim olsaydi ve daha uzun kalabilseydim istanbulda baris beye cikarttirirdim alcimi kontrollerimide yapabilmesi icin.

Barış Bey'in tasarımını profilime ekledim kızlar, yorumlarınızı bekliyorum !!!
(arkadaşlarım biraz kalkık olmuş dediler, halbuki ben begenmiştimbenneyaptımki)

yorumlarınız için teşekkür ederim. fotoğraflarım çok kaliteli değil ama sizlere fikir vermesi amaçlı koydum zaten.gedi bence tasarım çok iyi olmuş.barış beyin bana yaptığı tasarımdan daha iyi oldu sonucu diyebilirm.ama biraz sorunlarım var tabiki.barış bey zamana bırakmamız lazım diyor.

kızlar nasılsınız ??

zaramax canım burnun çok doğal ve güzel.güle güle kullan canım

gedi barış beyin yaptığı tasarımı beğendim.çok doğal yine.kısaltma yapmamış burnunda.gayet hoş ayrıca hiç kalkık değil.
bende akşam resimlerimi yüklicem.bugün bi kaç poz çekindim.

arkadaşlar barış çakır sanki burunları biraz büyük yapıyor gibi.çok küçültmüyor acaba neden daha sağlam olması için mi?

merhaba,
ben de yeni üyeyim yazdiklarinizi takip ediyorum hepinize gecmis olsun.bende baris bey i düsünüyorum ama benim 2.ameliyatim o yüzden iyice arastiriyorum.
dilemgiz beni arkadas olarak ekler misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…