alçılarım dün alındı
gece yatarken kullanımlık bantlar verdi barış bey.sanırım o bantlar şişlikleri alıyor.
arkadaşlar bişey sormak istiyorum ameliyat için 9 günlük süre yeterlimi işe dönebilecek durma gelebilirmiyim bu sürede alçım vs çıkmış olurmu barış beyin 2. bir alçı yaptığını okudumda kaç gün yeterli olur ameliyat olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim
Ekledim canım.9 günlük sürede baya bi iyileşirsin ama 2. alçın çıkmamış olur.İlk yapılan alçıyı birinci haftanın sonunda daha küçük bir alçıyla değiştiriyor.2.alçıyı da 2.haftanın sonunda açıyor genelde.
arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazamadım.bazı özel nedenlerden dolayı.dilemgiz duffy ve esin herşeyin yolunda olmasına sevindim.ben de bir eğrilik problemi yaşadım. masajla daha iyi oluyor gibi. dilemgiz beni de eklermisin ve fotoğraflarımı ekleme konusunda yardımcı olursan sevinirim.
çok saol canım burnun süper olmuş gerçekten yakışmış zaten güzel bi kızmışsın dahada güzel olmuşsun güle güle kullan
Duffy nasıl oldun kendini nasıl hissediyorsun? Her aynaya bakmada ufak bir dumur yaşıyorsun değil mi =) Ben hala aynaya bakınca kendi şaşkınlığıma gülüyorum.:1rolleyes:
Arkadaslar bende uzun suredir burnumu ameliyat yaptirmayi dusunuyorum, karar verdim dr. baris bey de olacagim, tek nerde kalabilirim, hastanesi varmis hic kalaniniz varmi orda? Bulbeni sen nerde kalmistin? Sonra tam olarak 2 hafta yeterlimi yoksa 3 hafta izinmi alsam.
Daha cok sorularim vardi ama inan sagolun kizlar bunlarin hepsini cevapladiniz a.s.
Bulbeni senin resimlerini gordum inan tek super diyebiliyorum, massallah ! Cok guzel yakismis. :hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?