duffy,bulbeni ve pınarcım teşekkürler kızlar =) sizleri arkadaş olarak ekledim çünkü albüm genele açık değil.Fotoğraflarımı herkesin görmesini istemiyorum sadece bu süreci beraber yaşadığım arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum.Request yolladım kabul edin.Foto bakmak isteyen atladığım başkası varsa request atsın.Umarım beğenirsiniz kaydirigubbakcemile2
duffy bu arada merakla bekliyorus seni de canım kaydirigubbakcemile5
Dilemgiz merhabalar
Resimlerini burda göremedim, galiba özelden de mesaj atamıyoruz sana ama sanırım barış beyin gösterdiği resimlerde seni gördüm..eğer yaptığı tek ikizi olan bayan sensen ve şarı saçlıysan tabi..ama ben 1 hafta kadar önce görmüştüm..ilk alçın çıktığında mı çekmişti acaba? eğer o kişi sensen burnun süper olmuş..maşallah diyelim..zaten benim ordaki tepkim "bebek gibi olmuş!" oldu..gerçi hızlı geçiyordu ama gördüğüm kadarıyla sen zaten güzelmişsin ama daha güzel olmuşsun..eğrilik dediğin şey ne bilmiyorum ama umarım o konuyla ilgili de problemin kalmaz..geçmiş olsun tekrar..
.qedi 4. gün şişliklerin geçmmiş olur büyük bir ihtimalle canım.
Dilemgizcim burnun süüüper olmus hihoyyyt cok yakismis yüzüne. Zaten güzelmissin burnundaki ufak tefek sorunlarda giderilince güzelligin tam anlamiyla ortaya cimis. Masaallah.. masaallah..!
Bu arada baris bey sanada mi burnundaki egrilik icin kemik hafizasi dedi?
Dilemgiz özelden de yazdım sana gerçekten çok güzel olmuşsun.Barış Bey'in ellerine sağlık.Canım benim umarım kalbin kadar güzel günler yaşarsın.....Seni gördükten sonra iyice cesaretlendim.Bir an önce o gün gelse..Ha söylediğini yaptım ve meditasyona başladım.Hayatımın bu döneminde çok işe yaradı...Akıl yaşta değilmiş demek ki..
Dilemgiz......geçmiş olsun umarım en kısa zamanda burnunuz istediiniz şekle kavuşur..Bende Barış beyle görüşmeyi düşünüyorum sizin resimlerinizi görebilirmiyim eer sakıncası olmazsa ve hatta ameliyatınızdan biraz bahsedermisiniz...tşklerrr
Kızlar, benim sadece bir hafta iznim var iş yerinden, ancak rapor alarak uzatabiliyorum bu süreyi, ama rapor alamazsam 1 hafta sonra işe dönersem zorluk çeker miyim sizce?
Ya da düşündüğümden 1 hafta sonra ameliyat olmak zorunda kalırsam (regl dönemine denk gelirse diye) o zman ameliyatın 4. günü gibi bir seminere katılmak zorunda olucam, mümkün mü sizce? 4. gün nasıl oluyor insan?
Derya iyileşir iyileşmez resimlerimi ekleyeceğim canım önce ve sonra olarak süprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?