Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

dilemgiz geçmiş olsun ben forumu takip ediyorum hergün pek yazmıyorum barış bey e bende ameliyat olamyı düşünüyorum fotoğraflarını görebilirsem memnun olurum

Kızlar, benim sadece bir hafta iznim var iş yerinden, ancak rapor alarak uzatabiliyorum bu süreyi, ama rapor alamazsam 1 hafta sonra işe dönersem zorluk çeker miyim sizce?
Ya da düşündüğümden 1 hafta sonra ameliyat olmak zorunda kalırsam (regl dönemine denk gelirse diye) o zman ameliyatın 4. günü gibi bir seminere katılmak zorunda olucam, mümkün mü sizce? 4. gün nasıl oluyor insan?

Dilemgiz merhabalar
Resimlerini burda göremedim, galiba özelden de mesaj atamıyoruz sana ama sanırım barış beyin gösterdiği resimlerde seni gördüm..eğer yaptığı tek ikizi olan bayan sensen ve şarı saçlıysan tabi..ama ben 1 hafta kadar önce görmüştüm..ilk alçın çıktığında mı çekmişti acaba? eğer o kişi sensen burnun süper olmuş..maşallah diyelim..zaten benim ordaki tepkim "bebek gibi olmuş!" oldu..gerçi hızlı geçiyordu ama gördüğüm kadarıyla sen zaten güzelmişsin ama daha güzel olmuşsun..eğrilik dediğin şey ne bilmiyorum ama umarım o konuyla ilgili de problemin kalmaz..geçmiş olsun tekrar..

qedi 4. gün şişliklerin geçmmiş olur büyük bir ihtimalle canım.

Son düzenleme:
Dilemgizcim burnun süüüper olmus hihoyyyt cok yakismis yüzüne. Zaten güzelmissin burnundaki ufak tefek sorunlarda giderilince güzelligin tam anlamiyla ortaya cimis. Masaallah.. masaallah..!
Bu arada baris bey sanada mi burnundaki egrilik icin kemik hafizasi dedi?

Hehe evet o benim canım =) ilk hafta burnumu açınca fotoğraf çekmişti Barış bey ama
2.hafta çekmedi.Özelden mesajı açma olayını bilmiyorum kasten kapamadım.Arkadaş olarak ekleyeyim albümlere bakabilirsin canım.Güsel tepkileriniz için teşekkürler kızlar=)

Bulbeni ve Pınarcımm çok teşekkürler canlarım =) ama biras moralim bozuldu ikizimin hergün düzenli masaj yapmasına rağmen o 's' şekli geri geliyor ve de şu masaj olayını çok detaylı soramadım Barış beye.Bir problem olmazsa 2 hafta sonra kontrole gel dedi ama şu an bu benim için ciddi bir sorun ve bilinçsiz bişey yapmak da istemiyoruz.Sanırım yarın sevin hanımı arayıp cumaya randevu alıcam.=(

Dilemgiz......geçmiş olsun umarım en kısa zamanda burnunuz istediiniz şekle kavuşur..Bende Barış beyle görüşmeyi düşünüyorum sizin resimlerinizi görebilirmiyim eer sakıncası olmazsa ve hatta ameliyatınızdan biraz bahsedermisiniz...tşklerrr

qedi 4. gün şişliklerin geçmmiş olur büyük bir ihtimalle canım.
.
mullberry cok saol canım !!! heyecan oluşuyo bekledikçe, bir an önce görüşmeye gitmek istiyorum...uzmanlık sınawıma calısamıyorum wallahi, aklımdan cıkmıo ki bu iş

Teşekkürler canımmmm =) Barış bey bana kemik hafızasıyla ilgili bişey söylemedi sadece burnundaki kökten gelen eğrilik çok inatçıydı ameliyat esnasında zorluk çıkarttı ve yakın takip etmemiz gerek dedi.Ben de öyle yapıyorum ama sadece benim görebildiğim bişey değil dıştan da farkediliyor bu 15 günlük süreç çok önemli kemik kaynamadan doğru masajla düzeltmemiz gerek ben de tam onu sorucam zaten neyi nasıl yapıcam diye:çok üzgünüm:

Tavsiyelerin için çok sağol tatlım.Masaj olayını en kısa zamanda detaylı öğrenicem.Bu arada ilgilenirsen sana bir kaç hipnomeditasyon cdsi tavsiye edicem ben ameliyattan sonra onlar sayesinde uyuyabildim ve uyku esnasında dinlemek de işe yarıyor çünkü bilinçaltın duyuyor tüm telkinleri.İyileşene kadar her gün dinledim ve barış beyin en hızlı iileşen hastaları arasındayım minimum ödem ve sıfır morlukla.
Ameliyat öncesinde ve sonrasında her aşamada elimden geldiğince yanındayım =)

Ekincim ekledim seni arkadaş olarak bakabilirsin albümlere.Bu arada ameliyat sürecimi syf 82 de detaylı anlatmıştım oradan okuyabilirsin.İyi dileklerin için teşekkürler =)

Gedi,4.gün nasıl olacağın senin bünyene göre değişir canım ama bende en fazla şişlik 2.gün olmuştu o da burnumun yanaklarımla birleştiği yerde ve de hafif göz pınarlarımda(buzu oraya kadar çok temas ettiremedim alçı nedeniyle,buz önemli bir faktör) onun dışında 4.gün sadece yanaklarımda aşağı doğru inmiş bir tombiklik vardı.Ancak alçılar insanları irrite edebiliyor.Benimki alnıma kadardı ve de dışarıda insanlar yüzümde hiç ödem morluk olmamasına rağmen sargılar ve alçı nedeniyle korku dolu gözlerle bakıyorlardı(tercihen evde kalırdım ama Barış bey evde çok durup yatma şişersin her gün mutlaka çık dedi genelde akşam yürüyüşleri yaptım kardeşimle)
Eğer yüzün benimki kadar şişerse 4.gün bir şapka ile katılabilirsin sanırım.

Arkadaslar bende uzun suredir burnumu ameliyat yaptirmayi dusunuyorum, karar verdim dr. baris bey de olacagim, tek nerde kalabilirim, hastanesi varmis hic kalaniniz varmi orda? Bulbeni sen nerde kalmistin? Sonra tam olarak 2 hafta yeterlimi yoksa 3 hafta izinmi alsam.
Daha cok sorularim vardi ama inan sagolun kizlar bunlarin hepsini cevapladiniz a.s.
Bulbeni senin resimlerini gordum inan tek super diyebiliyorum, massallah ! Cok guzel yakismis. :hooray:

dilemgiz çok geçmiş olsun arkadaş olarak ekledim seni lütfen kabul eder misin ?ölüyorum meraktan nasıl olmuş diye :)

alçılarım dün alındı
gece yatarken kullanımlık bantlar verdi barış bey.sanırım o bantlar şişlikleri alıyor.

Ekledim kızlar bakabilirsiniz tabi =) özel albüm yapmamın sebebi sadece sizler gibi ilgili insanların bakmasını istemem.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…