• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

alçılarım dün alındı
gece yatarken kullanımlık bantlar verdi barış bey.sanırım o bantlar şişlikleri alıyor.

Duffy nasıl oldun kendini nasıl hissediyorsun? Her aynaya bakmada ufak bir dumur yaşıyorsun değil mi =) Ben hala aynaya bakınca kendi şaşkınlığıma gülüyorum.:1rolleyes:

Ben 12 yıl olduğu halde hala resimlerime baktıkça değişik geliyorum..Gerçi benimki çok da iyi yönde bir değişim olmadığı için de alışmam zor oldu..Ama eminim burnundan memnun olanlar bile bir süre çatışma yaşıyacaktır..Düşünsenize aynada kaç yıl baktığınız yüz yerine birden size başkası bakıyor..aslında ameliyat öncesi/sonrası psikolojik destek alınmalı belki de..(gerçi o da tam işe yaramayabilir. hiç bu tip bir destek almadığım için bilemiyorum)..içiniz ( genel anlamda ) aynı, dışınız farklı..alışması biraz zor bir durum..:)
Bu arada dilemgiz resimlere baktım, çok güzel ve başarılı gerçekten..gördüğüm resim de senmişsin demek ki..şu bahsettiğin meditasyon cd.lerini bana da yazar mısın? ben de yakın zamanda revizyon ameliyatı olucam..ve şu aralar müthiş kötü, kararsız ve olumsuz hissediyorum..belki iyi gelir biraz olsun.şimdiden teşekkürler..

Dilemgiz cok saol canım, şu hipnomeditasyon cdlerin tutulmaya başladı bile ;) Adını foruma yazarsan hepimiz yararlanırız canım, çok saol tavsiyen için !!

dilemgiz sakıncası yoksa benide ekleyebilirmisin çok merak ettim barış bey benimde aklımdaki isimlerden biri

arkadaşlar bişey sormak istiyorum ameliyat için 9 günlük süre yeterlimi işe dönebilecek durma gelebilirmiyim bu sürede alçım vs çıkmış olurmu barış beyin 2. bir alçı yaptığını okudumda kaç gün yeterli olur ameliyat olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim

arkadaşlar bişey sormak istiyorum ameliyat için 9 günlük süre yeterlimi işe dönebilecek durma gelebilirmiyim bu sürede alçım vs çıkmış olurmu barış beyin 2. bir alçı yaptığını okudumda kaç gün yeterli olur ameliyat olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim

Ekledim canım.9 günlük sürede baya bi iyileşirsin ama 2. alçın çıkmamış olur.İlk yapılan alçıyı birinci haftanın sonunda daha küçük bir alçıyla değiştiriyor.2.alçıyı da 2.haftanın sonunda açıyor genelde.

dilemgiz barış bey kapalı teknikle mi yaptı ameliyatını?
bu arada arkadaşların dediği gibi gerçekten çok güzel olmuş burnun canım yerimseniben

Ekledim canım.9 günlük sürede baya bi iyileşirsin ama 2. alçın çıkmamış olur.İlk yapılan alçıyı birinci haftanın sonunda daha küçük bir alçıyla değiştiriyor.2.alçıyı da 2.haftanın sonunda açıyor genelde.

çok saol canım burnun süper olmuş gerçekten yakışmış zaten güzel bi kızmışsın dahada güzel olmuşsun güle güle kullan

arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazamadım.bazı özel nedenlerden dolayı.dilemgiz duffy ve esin herşeyin yolunda olmasına sevindim.ben de bir eğrilik problemi yaşadım. masajla daha iyi oluyor gibi. dilemgiz beni de eklermisin ve fotoğraflarımı ekleme konusunda yardımcı olursan sevinirim.

arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazamadım.bazı özel nedenlerden dolayı.dilemgiz duffy ve esin herşeyin yolunda olmasına sevindim.ben de bir eğrilik problemi yaşadım. masajla daha iyi oluyor gibi. dilemgiz beni de eklermisin ve fotoğraflarımı ekleme konusunda yardımcı olursan sevinirim.

Ekledim canım.Bu arada fotoğraf eklemek için sol üst köşedeki kullanıcı paneline tıkla,sonra solda çıkan sütunda resimler&albümlere gel.Albüm ekleye tıkla.Bir albüm aç ve browse'dan bilgisayarındaki fotoları ekle.Ancak eklemeden önce küçültmen gerek 97 kb a.Küçültemezsen de sorun değil otomatik yapıyor sistem sanırım.Merakla bekliyoruz =)
Ben de en kısa zamanda daha düzgün fotolar çekicem biras daha ödemlerin gitmesini bekliyorum.Bunlar ilk heves postasıydı kaydirigubbakcemile2

Duffy nasıl oldun kendini nasıl hissediyorsun? Her aynaya bakmada ufak bir dumur yaşıyorsun değil mi =) Ben hala aynaya bakınca kendi şaşkınlığıma gülüyorum.:1rolleyes:

canım çok iyiyim sen nasılsın
alçımın çıkıp ilk aynaya baktığımda 5 saniyelik bir şaşırmadan sonra hemen alıştım.iki dakika aynaya baktım sonra oturdum barış beyle eski resimlerime baktık.bana ters etki yaptı sanırım :)) sanki hep bu burunla yaşıyormuşum gibi hayatıma devam ediyorum.
bu arada dilemgizcim gerçekten çok güzel burnun tekrar çok geçmiş olsun.ben de bir kaç gün içinde fotoğraflarımı yüklicem

DİLEMGİZ... geçmiş olsun gerçekten burnun çok güzel olmuş nekadar oldu ameliyat olalı neler yaşadın yazdınmı bilmiyorum ama ben okuyamadım...... Barış beyden memnunsun sanırm ameliyattan sonra herşey istediğin gibi oldumu ne kadar sürede bu hale geldin çok iyi gözüküyorsun çünkü.....yazarsan sevineceim tşklerrrrrrrrr

ZARAMAX..... sende oldunmu ameliyat..? Geçmiş olsun nasılsın nsıl oldun ...herşey yolunda gittimi.? snırım bi ben kaldım burada ameliyat olmayan hala cesaret yok bende......ama biranda karar verip olacağım sanırım Barış Bey görüşmeden nekadar sonra ameliyat günü veriyor?

DUFFY87 sizede geçmiş olsun umarım herşey istediğiniz gibi olmuştur? Nasılsınız....sizdemi Barış Bey e ameliyat oldunuz

Arkadaslar bende uzun suredir burnumu ameliyat yaptirmayi dusunuyorum, karar verdim dr. baris bey de olacagim, tek nerde kalabilirim, hastanesi varmis hic kalaniniz varmi orda? Bulbeni sen nerde kalmistin? Sonra tam olarak 2 hafta yeterlimi yoksa 3 hafta izinmi alsam.
Daha cok sorularim vardi ama inan sagolun kizlar bunlarin hepsini cevapladiniz a.s.
Bulbeni senin resimlerini gordum inan tek super diyebiliyorum, massallah ! Cok guzel yakismis. :hooray:

Tesekkürler canim. Ben yer konusunda sansliydim. Arkadasimla gittim istanbula oda liposuction oldu baris beye ve onun ailesinin evi varmis istanbulda orada kaldik.
Ama memorial hastanesinde konuk evi diye birsey var. hastanenin icinde otel gibi birsey, orada kala bilirsin istersen. tek kisi 85euro cift kisi 120euro sanirim. sormustum.
Bence 2 hafta yerterli. 2hafta sonra benim alcim acilmisti ve hemen okula baslamistim.
Ama sen sisliklerimde biraz insin öyle ise gideyim diyorsan baska tabii. o zaman 3hafta izin al.

dilemgiz burnun çok iyi olmuş.bende resim yüklemeye çalışıyorum ama bi türlü olmuyor.sorun bendemi acaba bilmiyorum

Back