• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

dilemgiz burnun tek kelimeyle mükemmel olmuş güle güle kullan kesinlikle değmişa.s
qedi senin de tasarımını çok beğendim çok doğal olmuş bence acaba tasarımla gerçek arasında ne kadar bir yanılma payı var tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur belki.

arkadaşlar barış çakır sanki burunları biraz büyük yapıyor gibi.çok küçültmüyor acaba neden daha sağlam olması için mi?
Barış beyin yaptığı burunlar zaman içinde zarifleşiyor ilk fotolar bunlar sonuçta ancak bazı cerrahlara oranla evet daha büyük bırakıyor ki bence çok daha tercih edilir bir sonuç çünkü türk lokumu tipi burunlar hem miniminnacık ve kalkık oluyor hem de zaman içinde çöküyor bi de 10 metreden ben yapıldım diye bağırıyor.Ben o kadar çok örnek inceledim ki hepsi inanılmaz doğal Barış beyin hastalarının.
Bu arada ekliyorum şimdi canım seni.

duffy güle güle kullan burnunu bence gayet güzel olmuş önceki halini çok merak ettim senin için sakıncası yoksa eski fotoğraflarından da koyabilir misin ben çok kararsızım ve kendi burnuma yakın burun arıyorum:sm_confused:

duffy,
Resminin altına yorum ekledim ama tekrar söylemem gerekirse yüz hatlarının güzelliği ortaya çıkmış yeni burnunla.Güzel ve başarılı bir burun olmuş.Burnunda ne gibi değişiklikle yapıldı acaba?Burun ucunda ve burun kanatlarında biraz anlatır mısın?

canım yorumuna cevap yazdım,tekrar kısaca anlatırsam kemer alındı,ucu toparlandı,ucu 2 milim uzadı.burun kanatlarını ellemedi,yani daraltma falan yapmadı

pınarcımm,
barış bey isteklere önem veriyor. eğer uygun görürse mutlaka istediğini yapar. ama konuşman lazım tabiki;)

duffy eski fotoğrafına da baktım gerçekten çok çok güzel ve çok doğal olmuş senin de yaptırdığına değmiş.

Kızlar ben de Barış Bey'in yaptığı tasarımları koydum. 1. resim mailla gönderdiğim resme yaptığı tasarım, 2. resim hastanede yaptığı tasarım. Ben 1. yi beğenmiştim ama hastanede farklı yaptı =(

Son düzenleme:
Kızlar ben de Barış Bey'in yaptığı tasarımları koydum. 1. resim mailla gönderdiğim resme yaptığı tasarım, 2. resim hastanede yaptığı tasarım. Ben 1. yi beğenmiştim ama hastanede farklı yaptı =(

bence hastanede yaptığı çok güzel olmuş maildekinin ucu biraz sivri görünüyor ama diğeri çok güzel ve doğal

Back