arkadaşlar barış çakır sanki burunları biraz büyük yapıyor gibi.çok küçültmüyor acaba neden daha sağlam olması için mi?
Bence doğal olması için küçültmüyor canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar barış çakır sanki burunları biraz büyük yapıyor gibi.çok küçültmüyor acaba neden daha sağlam olması için mi?
Barış beyin yaptığı burunlar zaman içinde zarifleşiyor ilk fotolar bunlar sonuçta ancak bazı cerrahlara oranla evet daha büyük bırakıyor ki bence çok daha tercih edilir bir sonuç çünkü türk lokumu tipi burunlar hem miniminnacık ve kalkık oluyor hem de zaman içinde çöküyor bi de 10 metreden ben yapıldım diye bağırıyor.Ben o kadar çok örnek inceledim ki hepsi inanılmaz doğal Barış beyin hastalarının.arkadaşlar barış çakır sanki burunları biraz büyük yapıyor gibi.çok küçültmüyor acaba neden daha sağlam olması için mi?
Kızlar ben de Barış Bey'in yaptığı tasarımları koydum. 1. resim mailla gönderdiğim resme yaptığı tasarım, 2. resim hastanede yaptığı tasarım. Ben 1. yi beğenmiştim ama hastanede farklı yaptı =(