Kızlar ben de Barış Bey'in yaptığı tasarımları koydum. 1. resim mailla gönderdiğim resme yaptığı tasarım, 2. resim hastanede yaptığı tasarım. Ben 1. yi beğenmiştim ama hastanede farklı yaptı =(
selam kızlar ameliyatımın 17.günü,cuma gününden beri giremedim dilemgizcim güzel sözlerin için ayrıca sana teşekkür ederim..umarım şimdi daha iyisindir zaten sen gayet iyi görünüyordunbenim ödemlerim birazda olsa inmeye başladı gün be gün farkı görüyorum ama hala dışarı çıkarken küçük bir bandaj takıyorum..ödemlerden daha çok şimdi başka birşey kafama takıldı önden baktığımda burun ucu yuvarlak ve de burun deliklerim çok gözüküyor şimdide küçük bi domuzcuğa benzedim ( ama şunu belerteyim burnumda hala inanılmaz ödemim var yanaklarımda hafif tombik,acaba diyorum ödemler geçtikten sonra burun birazda olsa aşağı iniyormu ben bu haline alışamadım..önceden yandan büyük bir burnum vardı kendimi önden beğenirdim ama şimdi tam tersi yandan düzeldi önden beğenmiyorum..
Duffy fotolarını gördüm yandan çok güzel gözüküyor inan sana çok yakışmış:)) ama önden de merak ettim nasıl olduğunu önden çekilmiş foto koyabilirmisin?? senin ödemlerin sanıyorum indi..
kızlar merhaba.Bu gün Barış Beyle görüşmeye gittim.16 Mart a ameliyat için gün aldım.O kadar yoğundu ki bugün Barış Bey tam iki saat görüşme için bekledim. kafamdaki tüm soruları soramadım aslında ama güven verici bir doktor.Genç ama işinin ehli belli ki...Umarım sonuç iyi olur.Olumsuz konuşmadı eskisinden iyi olur dedi.Ben de kendisine inanıyorum..Fazla da irdelemenin anlamı yok galiba...Haa bu arada kendisini kadınlar kulübünden bulduğumu söyledim ve o da şakayla karışık sayenizde ayda 15 burun yapıyorum,neler yazıyorsunuz sizler oraya dedi:))) Eeee herkes memnun tabiii..sıra bizlerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?