Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Canım ilki daha zarif ama sivri bir burun,ikinci daha doğal o yüzden daha hoş olabilir ama kararsız kaldım =) senin ne beklediğinden de önemli sonuçta sen tam olarak nasıl istiyorsun ben tamamen doğal olsun diye çok ısrarcı olmuştum ama bazen de tercihler daha küçük bebeksi bir burun olabiliyor.

Merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 1 ay önce dr. Barış çakır a burun ameliyatı oldum sonuçtan o kadar memnunum ki daha çok yeni olmasına rahmen kimse estetik ameliyatı olduğumu anlamıyor. 1 hafta içinde normal hayatıma da döndüm... şişlik morluk hiç olmadı kesinlikle düşünen arkadaşlarım varsa bi görüşsünler derim. En güzelide kullandıkları tamponla nefes alabiliyordum hemde hiç acısız cıktı zaten ameliyattan sonra hiç ağrım olmadı ertsi gün evime rahatlıkla döndüm.. Alçılarım çıktı gördüğüm burun şiş olmasına rahmen tasarladığı burunla birebir aynıydı buradan kendisine çokkk teşekkür ediyorum....

iksirim güle güle kullan yeni burnunu :)
rica etsek öncesi ve sonrası fotolarını bizimle paylaşırmısın fotoğraflar karar vermemizde çok yardımcı oluyor ve cesaret veriyor gerçektena.s

selam kızlar ameliyatımın 17.günü,cuma gününden beri giremedim dilemgizcim güzel sözlerin için ayrıca sana teşekkür ederim..umarım şimdi daha iyisindir zaten sen gayet iyi görünüyordun benim ödemlerim birazda olsa inmeye başladı gün be gün farkı görüyorum ama hala dışarı çıkarken küçük bir bandaj takıyorum..ödemlerden daha çok şimdi başka birşey kafama takıldı önden baktığımda burun ucu yuvarlak ve de burun deliklerim çok gözüküyor şimdide küçük bi domuzcuğa benzedim( ama şunu belerteyim burnumda hala inanılmaz ödemim var yanaklarımda hafif tombik,acaba diyorum ödemler geçtikten sonra burun birazda olsa aşağı iniyormu ben bu haline alışamadım..önceden yandan büyük bir burnum vardı kendimi önden beğenirdim ama şimdi tam tersi yandan düzeldi önden beğenmiyorum..
Duffy fotolarını gördüm yandan çok güzel gözüküyor inan sana çok yakışmış:)) ama önden de merak ettim nasıl olduğunu önden çekilmiş foto koyabilirmisin?? senin ödemlerin sanıyorum indi..

zaramax seninde burnun çok hoş gözüküyor yüzüne çok yakıştığını düşünüyorum ve çoookk doğal:))

esin68 çok geçmiş olsun.öncesi sonrası fotolarını koyarsan yorum yazmak daha iyi olur ama bence iner yaa.. bazı arkadaşlarında o şekildeyken sonrasında memnun kalıyorlar.

esincim önden de eklicem fotoğraflarımı albümüme ama daha şiş olduğu için şişliklerin inmesini bekliyorum.
seninde daha şiş olduğu için öle görünüyordur.kafana takma çok güzel olacağından eminim,daha çok yeni ameliyat olduk.sabır canım

bence 1. resimde tasarim cok daha güzel sana daha cok yakismis. hani fonu siyah olan. seni cok daha genc ve sirin göstermis.kaydirigubbakcemile5

ayy esincimm ayni benim ilk günlerim gibi düsünüyorsun a.s bende baris beyi arayip bunu sormustum. iniyor burnun canim ilerleyen günlerde. burun ucunun sisligide gidicek insaallah.her aynaya baktigimda paylaco ya yada domuza benzetiyordum kendimi ama simdi burnumun ucu biraz daha indi, ödemlerim biraz daha iyilesti (hala var ama) ve sekli daha da ortaya cikiti. bence acele etme. 2 hafta daha bekle ve bol bol aynaya bak. baris bey bana böyle söylemistiyerimseniben

aynen pınarcım
barış beye ameliyat olanların yolu mutlaka burdan geçiyor :roflol:

ben de bahsetmiştim forumdan

hatta en çok sayfa sayısı sizin konuda demiştim, şaşırmıştı

ama yaptığı burunlar o kadar doğal ki, gerçekten bu yazıları hakediyor kendisi

teşkkürler kızlar moral veriyorsunuz dicem ama ben yarım saat aynaya bakıp ağladım,herkes mutlu ama ben olamıyorum bir türlü..bulbeni senin yazdıklarınıda hatırlıyorum sende ilk zamanlar burun ucundan şikayetçiydin ama resimlerinden anladığımız kadarıyla herşey yoluna girdi zaten süper gözüküyosun..sana sormak istediğim birşey daha var durumumuz birbirine benziyor anlaşılan,burnum o kakar kalkık ve gergin ki üst dudağım yukarıya çekmiş gibi gergin iki dudağımı kapatıp birbirine değdiremiyorum ve güldüğüm zamanda çok komik gözüküyor,,barış beyi aramak istemiyorum şimdiden 15 gün sonra kontrole gidicem nasıl olsa ama meraktanda çatlıcam..
Duffy canım senin nasıl, dudak ve burun arasında o gerginliği hissediyormusun sende??

Esincim lütfen canını sıkma yaa =( dudaklarında halen ödem var ve güldüğünde komik görünmesi çok doğal giz benim fotoğraflarımı çekip küçük domuzcuk diye takılıyordu beraber gülüyorduk ama ödemler inince gitti.Suratında ifade kayması oluyor insanın benim halen iniyor ödemlerim burnum daha ön plana çıktı gömüktü ilk zamanlar.Bak bence bi süre sabret sonuçta aynaya bakıyosun ve çok sık bakınca zaman geçmek bilmiyor..2 hafta sonrasına kontrolü verme nedeni zaten 2 haftadan önce doktorun da yapabileceği birşey yok ki.Ödemler insin o zaman bir sıkıntın varsa hala daha sağlıklı konuşursunuz.İnsan bir konuya odaklanınca daha da batmaya başlıyor herşey ama bu dönemde karamsar olmak yerine kendini neşelendirecek birşeyler yapsan?Biliyorum söylemesi kolay diyeceksin ama bu şekilde psikolojini bozacaksın tatlım. (bu arada benim simetri sorunum devam ediyor ama daha iyi gibi)

Bu arada evet burun zaman içinde baya bir kendini aşağı bırakıyor.Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ilk zamanlarla alakası yok benim.Daha bandajlar açılmadan ben de aynada 2 delik görüyordum ve böyle mi kalacak acaba diyordum hatta ameliyattan ilk çıktığımda bi arkadaşım hastaneye geldi ve acaba biras kalkık mı dedi 2 gün önce görüştük inanamadı.Burun çok değişiyor.Bu iyileşme süreci tam anlamıyla tamamlanmadan insan kendini baya yoruyor.Ben de yaptım yapmadım değil ama belki de hızlı iyileştiğim için şu an daha rahat söyleyebiliyorum.O nedenle esincim lütfen sabır sabır sabırrr =)

Esincim hiç canını sıkma bende çok ödem olmamasına rahmen yinede burun uçuma dokunamıyordum kendi burnum gibi hissetmiyordum hele güldüğümde maymuncuk gibi hissediyordum ama cok fazla aynaya baktım şimdi benim 1,5 ay oldu ve herkez cok beğeniyor eee bide burun deliklerimi hiç beğenmemiştim biri büyük biri küçüktü ama yinede sesimi çıkarmadım gün geçtikçe düzeldi şimdi burnumu çoookkk sewiyorum emin ol sende seviceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…