Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

kızlar nasılsınız
dün alçım değişti ve tamponlarım alındı
yeni alçım 5 gün daha kalıcak.aynaya bakmadım barış beyde sonra bakarsın dedi
sadece alçıyı yapınca baktım bant takmadan hemen önce ve çok beğendim.küçücük bir burun.bana hiç şiş gelmedi.daha da inicekmiş şişlikleri ama ben bu haline bile bayıldım.

çok sevindim duffy
sizleri böyle mutlu görünce çok hevesleniyorum

pınarcım hemşireler son derece ilgili ama yanında birisi olması şart bence.tek başına zorluk yaşayabilirsin.psikolojik açıdandan da daha iyi ayrıca yanında birisinin olması..

evet belirlenebilior canım. sen 2. ameliyatını mı olcaksın ilkini ne zaman olmuştun ve kime cnm?

doktorcuumm bugün aldi tamponlarımı yazmasam çatlardım duffy benimde 1 hafta kalacak canım yeni alçım,bana da göstermedi önden şiş duruyormuş..süpersin barış çakır seni sefioruss umarım alçıdan sonra daha çok severim ehehee:)))

Arkadaşlar lütfen bölümün güncel uyarısını dikkate alalım konularda konu dışı mesajlar için kötü içerikten bildiriniz.

Kızlar merhaba!
Herşeyden önce hepinize teker teker çook teşekkür ediyorum, uzun bir süredir takip ediyorum yazdıklarınızı, bana doktor seçimi gibi zor bir konuda gerçekten ışık tuttunuz !
Ben de Barış Bey ile 14şubat cts görüşücem inş., başka kimseyle görüşmedim!
Biraz heyecan var tabi şimdiden, bana en yakın mart başı gibi ameliyat günü verilebileceğini söyledi Sevin hn. Zaman geçsin istiyorum bir an önce...
Benim de nefes alma problemim var, ama esas burnum düzelince yapabiliyor olmak istediğim cok sey var! En başta da motorsikletime binerken yarım acık kaskımdan kocaman burnumun dikkat çekmesi beni sinir ediyor! Ama artık şapka ve maske takabilmek, her açıdan poz verebilmek saçlarımı topuz yapabilmek istiyorum :1rolleyes: inş. benimki de sizinkiler gibi güzel olur!

Son düzenleme:
BULBENİ tşk edrim yazdıkların için ama genede aklımda kalan şeyleri sana ara sormk istiyorum umarım seni sıkmam 1 hafta sonra uçak yolculuğu yapman sakıncalı olmadımı alçılarını berlindemi değiştirttin...... tam anlamıyla nekadar zamanda iyileştin....normal hayatına nekadar sürede döndün ameliyattan bugüne kadar herhangi bir sorun yaşadınmı.....?

Neden SIKILAYIM? Bundan bir iki ay önce bende tipki senin gibiydim. Kafamda bir sürü soru isareti vardi. Yani seni cok iyi anliyorum :1hug: Alcilarimi degistirtmeye gittigimde Baris bey kontrollerimide yapti. Ayni zamanda tamponlarim ve dikislerimde alindi. Sordugumda tekrar döne bilir miyim diye, bir sorun cikmayacagini söyledi ve bana ucaga bine bilmem icin bir belge verdi. Aslinda 4gün sonraya almistim biletimi ama refakatcim berline dönmek zorundaydi ve bende istanbulda yalniz kalmakdan korktum. Buraya döndükten 1hafta sonra alcilarimi kbb doktoruma actirdim. Icinide temziledi ayni zamanda. Tamamen sanirim 6.aydan sonra iyilesmis oluyorum. Ama burnun oturmasi 1seneyi buluyormus. Suanda ufak bir sorunum var. Burnumun sol kismi sag kismina nazaran biraz daha sis ama Baris bey masaj yapmami tavsiye etti sis olan kisma. Gercetende inmeye basladi bile... yardimci olabildiysem ne mutlu bana hihoyyyt

ben de doğru karar oluğuna inanıyorum Duffy :) aklımı bir sürü doktor adı vererek karıştırmaya çalışanlar var gerçi ama..nafile!
Bulbeni, fotograflarını arkadaşlarıma gösterdim, bayıldılar wallahi!!!

Woooow ünlü oldum kizlar sengözlerimebaksanab Saka tabii. Tesekkürler canim. Profile Foto eklemek cok önemli bence. En azindan sizin gibi estetik olmak isteyen arkadaslara yol göstermis oldugumuzu düsünüyorum. Hadi hayirlisi artik sira sende demek :teytey:

selam arkadaslar amaliyat olmus herkese gecmis olsun,benim 14 subatta tam 3 ay olcak ama 1,5 aylik halimin resimleri var isteyan bakabilir,baris beyi gozum kapali herkese tavsiye ederim,ne agrim,ne siizm, ne kanamam,nede asiri bir siiligim oldu sadece ilk 3 gun sisi oluyor oda birazcik,okadarda olcak:1rolleyes:herkese gecmis olsun sormak istediginiz butun sorulari sorabilirisniz arkadasalr elimden geldigince yardimci oluruma.s.

Teşekkürler ayşemcim.Benim de yarın 2 hafta oluyor.Bugün alçılarımı tamamen çıkardı Barış bey çok mutluyum:dance: Ancak o bahsettiğim eğrilik hala geri gelme çabasında masaj verdi doktorum 2 hafta uygulamam için.2 hafta sonra kontrolüm var.Bi kaç foto çektim fazlasıyla sıradan ve amatör ama merak ettiğinizi düşünerek ekleyeceğim.Ancak önce ve sonra yapıp 2 dosya açıcam seçicem vs şu an çıkmam gerek.Bugün yarın fotolar burda olur.Hoşçakalın =)
Bu arada burnum gerçekten çok doğal ve yüzümle uyum içinde oldu.Hem çok değişti hem hiç değişmedi.Sürekli aynaya bakıyorum narkisos sendromu :sm_cool:
Gerçekten Barış beye duyduğum şükran duygusu sonsuz.

dilemgizcim çok sevindim kurtulmuşsun alçılardan :)
benimde yarın çıkıyor alçılarım nihayet,bakalım ben neler hissedicem.fotoları çekip eklicem bende

Gecmis olsun dilemgizcimmm! En zor dönemi geride biraktin simdi. Biliyor musun ayni sorun bendede var suanda. yani benim burnumdada hafif bi egrilik var. Doktor bey kemik hafizasi dedi ve masaj yapmam gerektigini söyledi. Insaallah gecicek.. :teselli:

duffy,bulbeni ve pınarcım teşekkürler kızlar =) sizleri arkadaş olarak ekledim çünkü albüm genele açık değil.Fotoğraflarımı herkesin görmesini istemiyorum sadece bu süreci beraber yaşadığım arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum.Request yolladım kabul edin.Foto bakmak isteyen atladığım başkası varsa request atsın.Umarım beğenirsiniz kaydirigubbakcemile2
duffy bu arada merakla bekliyorus seni de canım kaydirigubbakcemile5

canım bende Barış beye ameliyat olmayı düşünüyorum.daha önce barış çakır başlığına yazmıştım.resimlerini görebilirsem çok sevinirim..özel msj yazdım ama özel msjın kapalı sanırım

yaaaaa çok heycanlıııııı... Bende olucam amelliyat ama 28 inde görüşmem ay şu gün gelsin. Hatta amelliyat günü ne zormuş yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…