Cok tesekkür ederim canim. Sen ameliyat olmus muydun?
kızlar nasılsınız
dün alçım değişti ve tamponlarım alındı
yeni alçım 5 gün daha kalıcak.aynaya bakmadım barış beyde sonra bakarsın dedi
sadece alçıyı yapınca baktım bant takmadan hemen önce ve çok beğendim.küçücük bir burun.bana hiç şiş gelmedi.daha da inicekmiş şişlikleri ama ben bu haline bile bayıldım.
Merhaba,
Bu bölümün amacı sizin doktorlar veya sağlık merkezleri ile paylaşımlarınızı yazmanız içindir. Bir doktorun artılarını ve eksilerini yazabilirsiniz ama eksilerini yazarken hakaret edemessiniz. Kişisel doktorlar ile olan kişisel problemlerinizi kişisel hakların korunması adına burada yayınlamanıza izin vermiyoruz. Bu durumlarda üyeliklerinizin ihtara gerek kalmadan silinebileceğini unutmayınız.
X Doktorun Artıları :
- Güler yüzlü,
- Yeterli sürede vakit ayırıyor,
- 7/24 destek alabiliyorum
- vb.
X Doktorun Eksileri :
- Hijyen bir ortam değil,
- Sorularıma aydınlatıcı cevap alamıyorum
- vb.
BULBENİ tşk edrim yazdıkların için ama genede aklımda kalan şeyleri sana ara sormk istiyorum umarım seni sıkmam 1 hafta sonra uçak yolculuğu yapman sakıncalı olmadımı alçılarını berlindemi değiştirttin...... tam anlamıyla nekadar zamanda iyileştin....normal hayatına nekadar sürede döndün ameliyattan bugüne kadar herhangi bir sorun yaşadınmı.....?
ben de doğru karar oluğuna inanıyorum Duffy :) aklımı bir sürü doktor adı vererek karıştırmaya çalışanlar var gerçi ama..nafile!
Bulbeni, fotograflarını arkadaşlarıma gösterdim, bayıldılar wallahi!!!
Teşekkürler ayşemcim.Benim de yarın 2 hafta oluyor.Bugün alçılarımı tamamen çıkardı Barış bey çok mutluyum:dance: Ancak o bahsettiğim eğrilik hala geri gelme çabasında masaj verdi doktorum 2 hafta uygulamam için.2 hafta sonra kontrolüm var.Bi kaç foto çektim fazlasıyla sıradan ve amatör ama merak ettiğinizi düşünerek ekleyeceğim.Ancak önce ve sonra yapıp 2 dosya açıcam seçicem vs şu an çıkmam gerek.Bugün yarın fotolar burda olur.Hoşçakalın =)
Bu arada burnum gerçekten çok doğal ve yüzümle uyum içinde oldu.Hem çok değişti hem hiç değişmedi.Sürekli aynaya bakıyorum narkisos sendromu :sm_cool:
Gerçekten Barış beye duyduğum şükran duygusu sonsuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?