Kızlar ben deniz suyunu günde 10 defaya yakın sıkıyordum.Spreyi sıktığınız anda burnuna çekerseniz biras sprey yutuyorsunuz ama daha iyi açıyor =) bu arada bactroban diye antibakteriyel bir pomad var.Ben kulak çöpünü önce ona hafifçe bulayıp öyle deliklerini falan siliyordum çünkü deniz suyu burnumu tahriş etmişti ve de yumuşatmada baya işe yaradı.
Ben de çok sabırsızlanıyorum yaaa artık tamamen çıksın istiyorum =)
Ah evet canım sordum ama yazmayı unuttum =) Barış bey o iğneyle enjeksiyon yöntemini yapmıyormuş onu senin de dediğin gibi estetik bölümü yapıyormuş.Ben de başka bir yöntem daha var vücuttan yağ alıp dudaklara ekleme onu da mı estetik bölümü yapıyor cerrahi bir müdahale gibi sanki dedim o da onu ben yapıyorum dedi =) ama sorunca ben yaptırıcam sandı ve senin yüzüne başka hiçbirşey yapmam dedi.Onu daha gerekli kimselere yapıyor sanırım ve senin dudakların da oldukça dolgun görünüyor yapar mı acaba ?mirmirmirmir
Bilmemki bana yapar mi? cok ince degil dudaklarim ama dolgunda degil. canim doktorcugum yaa.. baska bir doktor olsa para kazanmak icin "ok hemen yaparim" derdi.
Baris bey ne yapiyorsa onu yaptiririm ben sanirim. Cok tesekkürler ilgilenip sordugun icin canim. a.s.
Hepinize tekrar çok geçmiş olsun. Dilemgizcim sana bir sorum olacak. Burnunda S şeklinde bir kemikten bahsetmişsin. Bende de aynı sorun var ve ameliyat düşünmemin sebeplerinden biri de o çünkü*bu eğrilik hem burun deliklerimi tıkayıp nefes almamı engelliyor hem de dışarıdan belirgin bir eğrilik. Yalnız bendeki bu eğrilik burnun ortasında iki nefes delikleri arasındaki bölmede. Bu kıkırdak bir bölme ve septum deniyor. Acaba senin sorunun da septumda yani kıkırdakta mı yoksa kemikte mi onu sormak istedim. Eğrilikler biraz inatçı ve eski haline dönmek istediklerini duyuyorum fakat mutlaka düzeltiliyorlar veya dışarıdan bakan bir insanın anlamayacaği kadar minumum br seviyeye indirilebiliyor bu eğrilik. Zaten emin ellerde olduğun için hiç merak etme derim. Ayrıca burun ameliyatlarinin kişiyi en az 4-5 yaş gençleştirdiği çok dogru. Bir taşla pekçok kuş misali bir ameliyat neredeyse:))
Hadi bakalim dilemgiz simdi sizin ödemlerin inmesini bekliyecegiz artik.. Nasil gidiyor hayat alcili? Alcim acildikdan hemen sonra ilk isim kuaföre gitmek ve makyaj yapmak olduhihoyyyt bikmistim makyajsiz gezmekden.
bulbeni fotoğrafların çok güzel canım.Gerçekten muhteşem bir burnun olmuş.Kesinlikle estetik olduğun anlaşılmıyor.Salı günü görüşmeye gidiyorum.Barış Bey'e ilk söyleyeceğim şey bu.Estetik olduğu anlaşılmasın burnumun.Yıllardır bıktım ilk ameliyatım yüzünden insanların sürekli burnun estetik mi demesinden...Benim için dua edin kızlarrr....Hepinize tekrar çok çok geçmiş olsun...
Merhaba arkadaşlar ben foruma yeni katıldım. Barış eyden randevu aldım 28 şubatta görüşücem kendisiyle ve büyük ihtimallede barış bey yapıcak amelliyatımı. Yalnız merakettiğim bişey var amelliyat olanlardan. Bir hafta boyunca burundan hiç nefes alamıyomusun. Amelliyattan sonra çok sık burun kanıyor mu. Bide stres sardı martta amelliyata alır beni sanırım. Heycanlandım :)
Sağol Dilemgizcimm ya.Buraya yazdığım ilk günden itibaren desteğini hiç esirgemedin...Sürekli pozitif olmamı söyledin.Çok çok sağol.İnan o kadar iyi gel di ki yazdıkların..
Bulbeni istanbulda nekadar süre kalman gerekti bende istanbulda yaşamyorumda ...kontrollre nekadar aralıklar la gitmek gerekecek acaba siz yeni olduğunuza göre bilgi vereblirmisiniz
bulbeni fotoların çok güzel canım
herbirinde ayrı güzellik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?