Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

selam dilemgiz, sordun mu dudak dolgusunu baris beye?

Ah evet canım sordum ama yazmayı unuttum =) Barış bey o iğneyle enjeksiyon yöntemini yapmıyormuş onu senin de dediğin gibi estetik bölümü yapıyormuş.Ben de başka bir yöntem daha var vücuttan yağ alıp dudaklara ekleme onu da mı estetik bölümü yapıyor cerrahi bir müdahale gibi sanki dedim o da onu ben yapıyorum dedi =) ama sorunca ben yaptırıcam sandı ve senin yüzüne başka hiçbirşey yapmam dedi.Onu daha gerekli kimselere yapıyor sanırım ve senin dudakların da oldukça dolgun görünüyor yapar mı acaba ?mirmirmirmir

Bilmemki bana yapar mi? cok ince degil dudaklarim ama dolgunda degil. canim doktorcugum yaa.. baska bir doktor olsa para kazanmak icin "ok hemen yaparim" derdi.
Baris bey ne yapiyorsa onu yaptiririm ben sanirim. Cok tesekkürler ilgilenip sordugun icin canim. a.s.

Bu arada bir kac foto daha ekledim profilime. Kim istemisti ya..? sweat heart di sanirim. Bakmak isteyenler buyursun gelsin

Rica ederim tatlııım =) Bu arada fotoğrafların çok hoş bu saç rengi doğru tercih olmuş ve burnunun ödemleri inmiş,tam anlamıyla oturmuş

Hadi bakalim dilemgiz simdi sizin ödemlerin inmesini bekliyecegiz artik.. Nasil gidiyor hayat alcili? Alcim acildikdan hemen sonra ilk isim kuaföre gitmek ve makyaj yapmak olduhihoyyyt bikmistim makyajsiz gezmekden.

Hepinize tekrar çok geçmiş olsun. Dilemgizcim sana bir sorum olacak. Burnunda S şeklinde bir kemikten bahsetmişsin. Bende de aynı sorun var ve ameliyat düşünmemin sebeplerinden biri de o çünkü*bu eğrilik hem burun deliklerimi tıkayıp nefes almamı engelliyor hem de dışarıdan belirgin bir eğrilik. Yalnız bendeki bu eğrilik burnun ortasında iki nefes delikleri arasındaki bölmede. Bu kıkırdak bir bölme ve septum deniyor. Acaba senin sorunun da septumda yani kıkırdakta mı yoksa kemikte mi onu sormak istedim. Eğrilikler biraz inatçı ve eski haline dönmek istediklerini duyuyorum fakat mutlaka düzeltiliyorlar veya dışarıdan bakan bir insanın anlamayacaği kadar minumum br seviyeye indirilebiliyor bu eğrilik. Zaten emin ellerde olduğun için hiç merak etme derim. Ayrıca burun ameliyatlarinin kişiyi en az 4-5 yaş gençleştirdiği çok dogru. Bir taşla pekçok kuş misali bir ameliyat neredeyse:))

Evet canım aynen öyle a.s. O 'S' şekli solunum yolumu baya daraltmış ve de nefes almamı güçleştirmiş.Bendeki yamukluk daha yukarı doğruydu burnun uç kısmındaki kıkırdak dokuda değil de daha yukarıda iki gözümün arasına doğru.Bu nedenle de bazı açılardan kırık gibi duruyordu doğru açıdan da burnum süper çıkıyordu fotolarda ama artık her açıdan süper çıkıcak kaydirigubbakcemile3 Ben bu ameliyatı olduğum için çok mutluyum ve hiç birzaman keşke daha önce ya da sonra olsaydım demedim çünkü doğru yerde doğru zamanda olduğuma inanıyorum.Sen de erteleme bence sonuçlarına baya değiyor =)

Hadi bakalim dilemgiz simdi sizin ödemlerin inmesini bekliyecegiz artik.. Nasil gidiyor hayat alcili? Alcim acildikdan hemen sonra ilk isim kuaföre gitmek ve makyaj yapmak olduhihoyyyt bikmistim makyajsiz gezmekden.

Hehehe evet canım benim de planlarım arasında bunlar var

Salı günü görüşünce için çok rahatlayacak zaten Pınarcım,dualarımız seninle olacak.Hep istediğin ve hayal ettiğin burna odaklan ve geçmişte yaşadığın kötü deneyimin negatif enerjisinin seni etkilemesine izin verme.İçinde hep mutlak bir güven olsun bak kaç zamandır burada kaç kişi ameliyat oldu ve hepimiz çok mutluyuz inşallah sen de aynı tatmini yaşayacaksın :1hug:

Merhaba arkadaşlar ben foruma yeni katıldım. Barış eyden randevu aldım 28 şubatta görüşücem kendisiyle ve büyük ihtimallede barış bey yapıcak amelliyatımı. Yalnız merakettiğim bişey var amelliyat olanlardan. Bir hafta boyunca burundan hiç nefes alamıyomusun. Amelliyattan sonra çok sık burun kanıyor mu. Bide stres sardı martta amelliyata alır beni sanırım. Heycanlandım :)

Selam canim, sanirim bu insandan insana degisiyor. bazilari cok rahat nefes alabiliyor bazilarida hic nefes alamiyor benim gibi. bende 1 hafta boyunca kanamada oldu nefesde alamadim. ama bu sende de bu sekilde olacak diye bir sey yok tabii.. hersey cok güzel olacak hihoyyyt

Olsun ya napalım sonucunda güzel bir burun var kaydirigubbakcemile2 ya aslında Barış Beyden başkasına yaptırmak istemiyorum Örneklerden biride sensin. Çok doğal çalışıyo. Çıkan sonuçlarda çok iyi. Değer sanırım. Burnun çok güzel olmuş ve yakışmış :Saruboceq: umarım benimkide öyle olur

Bulbeni senin burnundaki sorun neydi..... Ameliyat olma nedenin burnunda sorun varmıydı şu hali çok güzel olmuş ... Birz söz edebilirmisin .tşklerr

Bulbeni istanbulda nekadar süre kalman gerekti bende istanbulda yaşamyorumda ...kontrollre nekadar aralıklar la gitmek gerekecek acaba siz yeni olduğunuza göre bilgi vereblirmisiniz

Bulbeni istanbulda nekadar süre kalman gerekti bende istanbulda yaşamyorumda ...kontrollre nekadar aralıklar la gitmek gerekecek acaba siz yeni olduğunuza göre bilgi vereblirmisiniz

Selam,
Cok tesekkürler öncelikle. Benim burnumda egrilik ve bir cikinti vardi. Ucu düsük ve uzundu. Bunlar düzeltildi. Hastanede 1gece kaldim istanbulda ise 1hafta kalabildim sadece ama aslinda 2hafta kalinmasi daha iyi, cünki 2hafta sonra alci cikartiliyor. sanirim bir kac ayda bir gidilmeli kontrollere ama ben gidemedim tabii. Sirf kontroll icin Berlinden kalkip Istanbula gidemem maalesef :çok üzgünüm: ama yaz tatilinde gidecegim insaallah...:teytey:

bulbeni fotoların çok güzel canım
herbirinde ayrı güzellik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…