Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Hmm benim cildim ince bi defa yeterli dedi Barış bey.Bu arada duffy sana-ve tabiki burdaki tüm arkadaşlara- bi kaç cd önericem.Ben meditasyon yapıyorum.Ameliyat ya da hastalıklarda iyileşme sürecini çok hızlandıran hipnomeditasyon cdleri keşfettim.Aslında her ihtiyaca yönelik farklı cd var ve denemeden yazmak istemedim.Mesela uyku sorunu olan bi arkadaşıma ona yönelik cyi hediye ettim ve artık bebek gibi uyuyo.Kilo sorunu olan bi arkadaşıma sağlıklı zayıflamayı aldım ve şu an diet apmasına gerek kalmadan abur cuburu kesti.Anlatmaya çalıştığım cdler bilinçaltına yönelik olduğu için çok etkili ve ameliyat sonrası iyileşmemizi çok hızlandırabilir.Ben dinleyeceğim valla =) paylaşmamak bencillik olur dedim.

Istanbulu gezmeyi düsünüyormusunki ameliyatdan sonra? ben 4.günden sonra istanbulu gezdim ve alisveris yaptim biraz. sanirim 500 euro harcadim.1 hafta kaldim. taksiye cok para gidiyor yaa.

teşekkür ederim bulbeni.istanbulu gezmeyi düşünmüyorum.sadece ameliyat sonrasında otel ve ulaşım v.s. masraflarımın ne kadar tutacağını düşünüyodum.sanırım yanımda fazladan 1000 ytl bulundurursam yeterli olacak.cevaplarınız çok yardımcı oldu saolun arkadaşlar.a.s.

zaramax nerelerdesin?? tamponların alınmıştır sanıyorum, bugün 8. günün..kendini gördünmü tamponlar çıktıktan sonra lütfen bizimle paylaş meraktan ölüyorum:)) bu arada ben son günlerde her gece ameliyat oluyorum (hehee rüyamda tabi) ufak ufak bi heyecan başladı(

esin68 perşembe günü barış beyle randevum var.ben de merakla bekliyorum.size en kısa zaman da fotoğraflarımı göndericem.canım rahat olmaya bak.inan ki herşey çok güzel olacak.

zaramax saol canım..merak ettiğim perşembe biraz uzun olmadımı..yani şu tampon ve alçı işini anlamadım ben önce tampon sonramı alçı çıkıyordu..yani senin ki nasıl olucak dedi barış bey yazarmısın..ben de istanbulda ne kadar kalırım onu hesaplamaya çalışıyorum..1 hafta tampon 5 gün de alçı dedim ama doğrumu acaba??

zaramax tamponların çıkmıştır heralde dimi
alçıyı mı çıkartmaya gidiyosun perşembe?
ayyy :) bende meraklandım şimdi
bekliyoruz heyecanla

benim tamponlarım hastaneden çıkmadan alındı.barış bey baştan söylemişti sana tampon koymayacağım diye ama ameliyatta karar değişmiş ucuna takmış.onuda ertesi sabah çıkardı.yani sadece alçılarım var.onlarıda perşembe günü açacak belki tekrar alçı olacak.bu durumlar anladığım kadarıyla kişiden kişiye değişiyor kızlar.

zaramax geçmiş olsun size darısı bizlerin başına bende çok uzun zamandır ameliyat kararı vermek üzere bekliyorum.Özeliikle Barış Bey üzerinde duruyorum biraz ameliyatınızdan bahsedermisiniz yıllardır erteliyorum benim burnumda kemer var birazda sola doğru kayma nasıl olur bilmiyorum ama çok korkuyorum

barış bey genelde ameliyattan bir hafta sonra alçıyı ve tamponları çıkarıyor. Ve hemen bir kez daha alçı yapıyor genelde. ama daha küçük bir şey. görüntü olarak kötü durmuyor. bir hafta da öyle bekletiyor genelde.
yani bana ve burdan görüştüğüm birkaç arkadaşımda aynı olmuştu en azından.

teşekkür ederim ekin.ben de senin gibi yıllardır karar veremedim.ama barış beyin yaptığı başarılı ameliyatları basında ve bu forumda görüdükçe karar vermem hızlandı.inanki korkulacak hiç bir şey yok.barış bey genç olmasına rağmen çok başarılı bir doktor.ameliyattan sonraki günlerim çok rahat geçti.ağrı şişlik ve morarma olmadı.hastaneden çıktığım gün istanbulda akşama kadar dolaştık.barış bey de bunu önerdi.şimdi sonuçu merakla bekliyorum.yarın alçıllarım çıkacak ve ilk şeklini görücem inş.sizlerlede en kısa zaman da resimlerimi paylaşacağım.ekincim sana tavsiyem barış beyle bir ön görüşme yapman,sonra kararını vermen

zaramax ben senden heyecanlıyım hehee sanırım duffy de öyle:)) açılsında hep birlikte şu sonucu görelim:))

selam dufy, zaramaxtan heyecanla haber bekliyorum yazmamış hala( bakalım beğendimi yeni burnunu??

kızlar merhaba , bu gün eve geldim ve hemen yazıyorum.burnumu beğendim ama biraz şiş ve sivilceli.sivilceli olmasından dolayı görüntü hoş değil.ama genel olarak iyi.ikinci bir alçı daha yapıldı.5 gün sonra açılacak. ozamana kadar sivilcelerde geçerse resimlerimi eklerim.sizlerinde görüşlerinizi almak için sabırsızlanıyorum.ama şimdilik bu kadar kızlar

merhaba kızlar,
benim 3 aydan fazla oldu ama hala sivilceler geçmedi. aslında sivilce demek de istemiyorum ucu yok sadece kızarıklık gibi duruyor. ne yaparsam yapiyim geçmiyor. ne zaman geçer hiç bilemiyorum . ama çok takmıyorum sadece birileri ne zaman geçecekmiş bu sivilceler dediğinde sinirleniyorum okadar. zaman zaman dedik ama 3 ay ısa bir zaman zarfı değil ama hala geçmed,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…