• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

merhaba kızlar,
benim 3 aydan fazla oldu ama hala sivilceler geçmedi. aslında sivilce demek de istemiyorum ucu yok sadece kızarıklık gibi duruyor. ne yaparsam yapiyim geçmiyor. ne zaman geçer hiç bilemiyorum . ama çok takmıyorum sadece birileri ne zaman geçecekmiş bu sivilceler dediğinde sinirleniyorum okadar. zaman zaman dedik ama 3 ay ısa bir zaman zarfı değil ama hala geçmed,

benim 1 ay oldu ameliyat olali ama sivilcelerim gecdi bile. ben burun üstüne yapistirilan bantlardan kullandim. siyah noktalari gideren. cok faydasini gördüm. haftada 1-2 kez yapman yeterli. istersen bir dene.

Merhabalar,
Baris beye 2009 yilinda ameliyat olacak arkadaslara bir sorum vardi, acaba yeni yil ucretinde bir degisiklik soz konusu mu? Cunku sitede yaklasik 4000 civarinda bir odeme oldugundan bahsedilmisti onceki ameliyatlarda. Simdiden tesekkurler

duffy bu arada senin cilt bakımındaki işlem süreci nasıldı? Ben bugün yaptırdım ve aşırı sinirliyim çünkü sadece burnuma bakım yapmasını rica etmiştim.Cildinde ufak yağ bezeleri var onları da insülin iğnesiyle patlatalım dedi.Cildim çok ince ve hassas ameliyat arifesinde yapmayalım dedim tamam dedi ama biras deneyeceğim diye diye yanaklarımı hep sıktı.Bir iki defa müdahale etmeme rağmen güven bana hiç iz kalmayacak dedi ve bakım bittiğinde suratım o kadar acıyordu ve yanıyordu ki eve gelince görüntü karşısında çok kızdım.yanaklarım hep minik minik kızarıklık içinde kalmış ve cildimin yapısı gereği yarına onlar kabuk halinde yara olacak çünkü tırnaklarıyla ezdi.Ameliyatıma 3 gün var.Delirmemek işte değil !!!!

kizlar baris beye dudak dolgusu yaptiran var mi aranizda? memnun mu? nasil görünüyor? his kaybi oluyor mu gercekten?

duffy bu arada senin cilt bakımındaki işlem süreci nasıldı? Ben bugün yaptırdım ve aşırı sinirliyim çünkü sadece burnuma bakım yapmasını rica etmiştim.Cildinde ufak yağ bezeleri var onları da insülin iğnesiyle patlatalım dedi.Cildim çok ince ve hassas ameliyat arifesinde yapmayalım dedim tamam dedi ama biras deneyeceğim diye diye yanaklarımı hep sıktı.Bir iki defa müdahale etmeme rağmen güven bana hiç iz kalmayacak dedi ve bakım bittiğinde suratım o kadar acıyordu ve yanıyordu ki eve gelince görüntü karşısında çok kızdım.yanaklarım hep minik minik kızarıklık içinde kalmış ve cildimin yapısı gereği yarına onlar kabuk halinde yara olacak çünkü tırnaklarıyla ezdi.Ameliyatıma 3 gün var.Delirmemek işte değil !!!!

insülin iğnesini şimdi duyuyorum
ben kısaca anlatim sana.önce buhar verdi iyice yumuşatıyo siyah noktaları,sonra onları sıkıyo,bu işlemdende önce sürdüğü ilk olarak bi ilaçlar var azıcık,sonra siyah noktaları tek tek sıkıyor ve üstüne yine kremler sürüyo değişik değişik ,sonra maske uyguluyor sivilce maskesi o biraz bekliyo 15 dakika kadar ,daha sonra yine bi kaç kez kremler sürüyor,en sonda masaj yaparak son sürdüğü bir krem var.1,5 saat sürüyor hepsi.ben iki kere yaptırdım ve cildimde ne bir iz oldu ne de kızarıklık.ve cildim tertemiz oldu siyah noktalar ve sivilceler geçti.
şu an çok kızdım kim yaptıysa bu senin bakımını kızarıklık yapmaması gerekiyordu çünkü doktor bana özellikle kızarıklık olmasın demişti

Buhar,maske,krem,tonik vs kısmı aynı ama benim cildimde siyah nokta dışında minik yağ bezeleri var ama inanılmaz küçük ve sivilce gibi durmuyo ucu falan yok dikkatli bakınca pürüz gibi duruyor hafif.Cilt bakımımı yapan bayan önce 'Bunları bi temizlerdim ama Barış bey beni öldürür' dedi sonra da ameliyattan sonra yapıcas diye diye minik minik suratımı deşti.Bi kaç gün önceden olan 2 tane ufak kırmızılığı da sıkmış bi kalktım suratımda o noktalar iyice şişmiş.Korkma geçicek bana güven hiç iz kalmicak şeklinde telkinler verdi durdu.Hem çok canım acıdı hem de suratım şu an ergenlik dönemindeki gençler gibi.Offf moralim bozuldu ya gerçekten şaka mı bu? Hem de bu işlemleri yaparken eldivenini çıkarıp tırnaklarıyla ezdi.Uyarmama rağmen üstelik.Bu kendini bilmezlikten başka bişey değil.Allah'tan cildim kendini inanılmaz hızlı yeniler.Eğer 2-3 güne geçmezse Barış beyin asistanına şikayet edicem kötükedihüso aynaya bakmıyorum çünkü şu son 3 gün moralimin yüksek olmasını istiyorum.
Sen nasılsın bu arada duffy heyecan durumun nası?:1hug:

kizlar baris beye dudak dolgusu yaptiran var mi aranizda? memnun mu? nasil görünüyor? his kaybi oluyor mu gercekten?

Bulbeni onu ben de merak ediyorum barış beye sorucam sana yazarım o hangi yöntemi tavsiye ediyor ve hasta örnekleri nasıl,ne kadara yapılır vs.

kızlar ben ameliyat olmadan önce burnum kanardı. barış bey onuda halledecekti ama olmamış sanırım ameliyat olduğumdan beri iki kere burnum kanadı canım çok sıkıldı. bugün çok üzüldüm oturdum ağladım resmen kanı selpakta görünce. bir kez daha olursa tekrar konuşacağım barış beyle

Geçmiş olsun leyla :çok üzgünüm: Belki tansiyonun falan çıkmıştır.Bence 3.yü bekleme en azından mail at barış beye.Moralini de bozma lütfen canım bak doktorumuz çok iyi ve pozitif kesin bi çözüm bulacaktır.(Bu arada dudak olayını en kısa zamanda Barış beyden kaydirigubbakcemile5detaylı öğrenip yazıcam)

[/QUOTE]
Buhar,maske,krem,tonik vs kısmı aynı ama benim cildimde siyah nokta dışında minik yağ bezeleri var ama inanılmaz küçük ve sivilce gibi durmuyo ucu falan yok dikkatli bakınca pürüz gibi duruyor hafif.Cilt bakımımı yapan bayan önce 'Bunları bi temizlerdim ama Barış bey beni öldürür' dedi sonra da ameliyattan sonra yapıcas diye diye minik minik suratımı deşti.Bi kaç gün önceden olan 2 tane ufak kırmızılığı da sıkmış bi kalktım suratımda o noktalar iyice şişmiş.Korkma geçicek bana güven hiç iz kalmicak şeklinde telkinler verdi durdu.Hem çok canım acıdı hem de suratım şu an ergenlik dönemindeki gençler gibi.Offf moralim bozuldu ya gerçekten şaka mı bu? Hem de bu işlemleri yaparken eldivenini çıkarıp tırnaklarıyla ezdi.Uyarmama rağmen üstelik.Bu kendini bilmezlikten başka bişey değil.Allah'tan cildim kendini inanılmaz hızlı yeniler.Eğer 2-3 güne geçmezse Barış beyin asistanına şikayet edicem kötükedihüso aynaya bakmıyorum çünkü şu son 3 gün moralimin yüksek olmasını istiyorum.

Dilemgiz öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Eminim ameliyat çok iyi geçecektir, iyi haberlerini bekliyoruz. Ameliyattan sonra bir süre dinlenip yüzünün rahatlamasını bekleyip normal cilt bakımına geri döndüğün zaman sana bir tavsiyem olacak. Yüzünde minik yağ bezelerinden bahsetmişsin. Ben cildim için çok çeşitli ürünler kullandım ve pahalı olanlar da dahil bunların içine, fakat hiçbiri zeytinyağlı sabunun cildime kattığı sağlığı*kazandırmadı. Uzun yılardır yüzümü sabah aksam bir kese yardımıyla sadece zeytinyagli sabunla ve tahriş etmeden temizliyorum sonra da çok hafif bir nemlendirici kullanıyorum. Yağ bezeleri olan bir cilde krem sürmek yerine mesela süt sürmeyi örneğin badem sütü, önerebilirim, çok daha faydalı oluyor çünkü cilt nefes alabiliyor. Bir de cilte yaplacak en büyük kötülük o güzel kokan - ucuz ya da pahalı - ürünleri kullanmak. Çünkü güzel kokulu ürünlerin o parfümsü kokusu ürüne alkol eklenerek elde ediliyor, alkol de cildin 1 numaralı düşmanı. Hatta parfümleri falan cildinizden uzakta tutarak sıkın derler yaa işte bu alkol yüzünden, oysa biz bazen müthiş fiyatlar ödeyerek o alkollü ürünleri yüzümüze sürüyoruz. Neyse konuyu çok saptırmadan son bir şey eklemek istiyorum, senin bahsettiğin cilt problemi eger yanlisim yoksa (ben ABD) de yasiyorum, burada whiteheads olarak geciyor. Bunlardan kurtulmak icin :
1. Asla ve asla ne yaparsan yap ama asla bunlari sıkma.
2. Burdaki en ünlü karışım şu: portakal kabuklarini güneşte kurutup blendırdan geçir ve toz haline getir. Buna bir miktar gülsuyu ve süt ekle.(süt AHA diye adlandırılan ve cilt sorunlarinda çok kullanılan bir asite sahip, hatta Kleopatranin kullandigi cilt temizleme malzemelerinin bolca AHA icerdigi dusunuluyor.) Bu macun haline gelen karisimi belli bir yönde yüzüne sür ve o karisim yüzünde yari kurumuş bir hale gelince sürdüğün yöne zıt yönde su ile ve ovalayarak temizle. Bu çok iyi gelecektir, umarim bir yarari olur.
3. İçebildigin kadar cok su iç.

Son düzenleme:

Dilemgiz öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Eminim ameliyat çok iyi geçecektir, iyi haberlerini bekliyoruz. Ameliyattan sonra bir süre dinlenip yüzünün rahatlamasını bekleyip normal cilt bakımına geri döndüğün zaman sana bir tavsiyem olacak. Yüzünde minik yağ bezelerinden bahsetmişsin. Ben cildim için çok çeşitli ürünler kullandım ve pahalı olanlar da dahil bunların içine, fakat hiçbiri zeytinyağlı sabunun cildime kattığı sağlığı*kazandırmadı. Uzun yıllardır yüzümü sabah aksam bir kese yardımıyla ve sadece zeytinyağı sabunuyla tahriş etmeden temizliyorum sonra da çok hafif bir nemlendirici kullanıyorum. Yağ bezeleri olan bir cilde krem sürmek yerine mesela süt sürmeyi örneğin badem sütü, önerebilirim, çok daha faydalı oluyor çünkü cilt nefes alabiliyor. Bir de cilte yaplacak en büyük kötülük o güzel kokan - ucuz ya da pahalı - ürünler. Çünkü güzel kokulu ürünlerin o parfümsü*kokusu ürüne alkol eklenerek elde ediliyor, alkol de cildin 1 numaralı düşmanı. Hatta parfümleri falan cildinizden uzakta tutarak sıkın derler yaa işte bu alkol yüzünden, oysa biz bazen müthiş fiyatlar ödeyerek o alkollü ürünleri yüzümüze sürüyoruz. Neyse konuyu çok saptırmadan son bir şey eklemek istiyorum, senin bahsettiğin cilt problemi eger yanlisim yoksa (ben ABD) de yasiyorum, burada whiteheads olarak geciyor. Bunlardan kurtulmak icin :
1. Asla ve asla ne yaparsan yap ama asla bunlari sıkma.
2. Burdaki en ünlü karışım şu: portakal kabuklarini güneşte kurutup blendırdan geçir ve toz haline getir. Buna bir miktar gülsuyu ve süt ekle.(süt AHA diye adlandırılan ve cilt sorunlarinda çok kullanılan bir asite sahip, hatta Kleopatranin kullandigi cilt temizleme malzemelerinin bolca AHA icerdigi dusunuluyor.) Bu macun haline gelen karisimi belli bir yönde yüzüne sür ve o karisim yüzünde yari kurumuş bir hale gelince sürdüğün yöne zıt yönde su ile ve ovalayarak temizle. Bu çok iyi gelecektir, umarim bir yarari olur.
3. İçebildigin kadar cok su iç.

Ayşe çok ama çok teşekkürler a.s. Dediklerine aynen uyup hiç ellemicem çünkü çok zor çıkıyorlar ve de en çok iz bırakan bunlar.Evet su içmenin faydasını bizati deneyimleyim hatta sırf bu üzden eskiden çok fazla içmeme rağmen cola içmeyi bıraktım.Bahsettiğin karışımı hemen yapıp uygulayacağım.Böyle yeni ve doğal bir öneri gerçekten umut veriyor ve beni çok mutlu ediyor.Tekrar teşekkürler canım:1hug:

dilemgiz, bilmiyorum neden olduğunu tansiyon değildir ya. ilk kanadığında gittim silerken tahriş ettiğimi söledi. ama ben ogünden sonra daha dikkatliyim ama olmuyor. oyüzden üçüncüyü bekliyorum

şu anda heyecan var ama fazla değil.sanırım ameliyat günü çok heyecanlanıcam.2 gün kala heyecan fazla yok yani.inşallah geçer kızarıklıkların

dilemgiz, bilmiyorum neden olduğunu tansiyon değildir ya. ilk kanadığında gittim silerken tahriş ettiğimi söledi. ama ben ogünden sonra daha dikkatliyim ama olmuyor. oyüzden üçüncüyü bekliyorum

Hmm anladım.Umarım 3.kez olmaz canım.Bak bozma moralini burnun çok güsel oldu hem =):nazar:

Biraz daha iyi durumda suratım en azından artık acımıyor.2 günde de baya toparlayacağına inanıyorum.Sanırım ben de daha idrakına varamadım 2 gün sonra ameliyat olacağımın ama aklıma gelince kalbim yerinden fırlayacak gibi çarpıyorhihoyyyt
Kendimizi çok iyi hazırlamamız gerek duffy Barış bey aşırı heyecanlanmanın kan basıncını arttırdığını ve kanamayı arttıracağını söylemişti.Herşey çok güsel olacak inşallah :asigim:

kızlar ameliyat heyecanı başladı sanırım.çok doğal şeyler bunlar.lütfen hep olumlu olun pozitif düşünün size geri dönsün.barış bey de böyle söylüyor.herşey istediğiniz gibi olacak buna inanın

Eheh teşekkürler zaramax kaydirigubbakcemile3 ben kendimi olumlu düşünmeye adadım valla düzenli meditasyon ve dreaming modundayım =)

Back