Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Canlarim benim yaa.. valla tek teselli eden sizlersiniz. Sayenizden depresyondan cikmak üzereyim birde benim sinavlarima siz girseniz süper olacak
Etrafimda kuaförümden haric kimse bana güzel olmussun yada yakismis demedi. sadece "pek birsey degismemis yada farkli görünüyor" denildi. Canim Doktorum Bariscigim findik burun yapti ama milletin tepkisi benim alismami dahada zorlastiriyor. Cok tesekkürler hepinize.

bulbeni yeni fotolarını gördüm ancak çok fazla ışık var net olarak görünmüyor burnun..yani önden çekilmiş parlamayan başka fotolarda koyarsan sevinirim..ayrıca görebildiğim kadarıyla bu fotonda önden şişlik dahada inmiş gibi yandansa harika duruyor..bence takılma fazla, ifaden olumlu anlamda çok değişmiş..ben çok beğendim..

bulbeni yeni fotolarına şimdi baktım, bana inan harika görünüyorsun.burnun yandan,önden süper,hiç kafana takma ,çünkü harika hem de daha yeni ameliyat oldun sayılır.günler geçtikçe şişlikler inicek ama bu haliyle bile süper..

Bulbeni fotoğraflarına şimdi baktım canım ve inan çok tatlı görünüyor resmen doğal bebek gibi bi suratın olmuş.Burnuna kimsenin aşırı tepki vermemesi çok doğal yapılmış olmasından,dolayısıyla insanlar çok fazla anlamıyorlar çünkü burun ameliyatı denilince insanın aklına acaip bi değişim geliyor ama senin gözlerin yüzün zaten çok hoşmuş öncesinde de.Yalnızca burnun da profilden aşağı doğruymuş o düzeldi sadece.Kimse ameliyat olduğunu söylemezsen anlamaz ki bence asıl başarı da budur.Yeni yüzüne zamanla alışacaksın kolay değil tabiki onca zaman insanların alışık olduğu bir yüzün ufak da olması değişmesi.Benim yakın çevrem de aynı şeyi söylüyor photoshopta çok güsel olmuş belki daha güsel bi kız olcaksın ama biz bu Dilem'i ve yüzünü özleyebiliriz senin yüzünün bize ifade ettiği bi anlam var diyorlar.Daha duygusal ve değişime kapalılar bunu da anlıyorum ama doktor seçimim çok başarılı olduğu için içim çok rahat =)
Bence zaman geçtikçe sen ve çevren alışacak ve sen artık bu olacaksın =)
Bir de şunu ekliyeyim burun 2-3 ay içinde baya değişip zarifleşiyor benim 2 arkadaşım oldu ondan biliyorum.

Cok tesekkürler canimmm. Icimi rahatlattin hihoyyyt insaallah daha sekillenir ama ben alismaya basladim bile sanirim. dengesiz miyim neyim
Yeni fotolarimi ekledim bu arada. biraz daha indi sanirim sisiklerim.

bulbeni,son fotolarına bayıldım mükemeeellllll olmuş burnun öndende harika yandanda:)) yaa sen ne güzel bi kızmışın maşalh maşalhh ) burunmu değiştirdi seni bu kadar saçlarınmı anlayamadım..kafanı takıcak bişey yok sonuç harika..bu sonuçları gördükçe bende heyecanla gün sayıyorum darısı başıma:))) zaramax a da geçmiş olsun..

arkadaşlar hepinizin burunları çok güzel çok doğal olmuş
açıkçası kapalı tekniği nasıl olur diye merak ediyordum barış beyin
ama bulbeniyi görünce şüphem kalmadı çok güzel olmuş

slm bulbeni ameliyat ücreti ne kadar ödedın öğrenebılırmıyım

4 bin lira ödemiş canım..

hepinizin burnu harika olmuş bende yaptırcam ama doktor konusunda karar veremiyorum:1no2: sizin resimlerinizde karar vermemi kolaylaştırcak cinstendelikafadulden

merhaba arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.ameliyatımı oldum.çok iyi geçti herşey.inanın bana korkulacak hiç bir şey yokmuş.ağrım sızım olmadı.kendimi çok iyi hissediyorum ve sonuçu merakla bekliyorum

canım tekrar geçmiş olsun..senden de duymak isteriz şu süreci:)) mesela kaç saat sürdü ameliyatın..iki hafta sonra ben olucam ama hala bende korku yok valla bende şaşırıyorum bu durumuma..tatile çıkıcakmış gibi hevesliyim=)))

ameliyat parası nekadar öğrene bilirmiyim

zaramax tekrar geçmiş olsun canım.sonucun mükemmel olucağına hepimiz inanıyoruz eminiz hatta diyelim :)
evet arkadaşlar sıra kimde :)
benden önce olucak var mı yani yani 28 ocaktan önce

burdan rakam belirtmek ne kadar doğru bilmiyorum ama 4000 TL benim..herşey bu fiyatın içinde..aklınızda bulunsun bu 2008 fiyatı yani zam gelirmi gelmezmi bilemiyorum..duffy sen benden 3 gün öncesin:)) artık banada sen cesaret verirsin)

hepinizin iltaflari icin cok tesekkür ederim bende alistim artik burnuma. begeniyorumda. sisiklerim inince icim rahatladi. aslan doktorum bariscigimin ellerine saglik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…