Bulbeni fotoğraflarına şimdi baktım canım ve inan çok tatlı görünüyor resmen doğal bebek gibi bi suratın olmuş.Burnuna kimsenin aşırı tepki vermemesi çok doğal yapılmış olmasından,dolayısıyla insanlar çok fazla anlamıyorlar çünkü burun ameliyatı denilince insanın aklına acaip bi değişim geliyor ama senin gözlerin yüzün zaten çok hoşmuş öncesinde de.Yalnızca burnun da profilden aşağı doğruymuş o düzeldi sadece.Kimse ameliyat olduğunu söylemezsen anlamaz ki bence asıl başarı da budur.Yeni yüzüne zamanla alışacaksın kolay değil tabiki onca zaman insanların alışık olduğu bir yüzün ufak da olması değişmesi.Benim yakın çevrem de aynı şeyi söylüyor photoshopta çok güsel olmuş belki daha güsel bi kız olcaksın ama biz bu Dilem'i ve yüzünü özleyebiliriz senin yüzünün bize ifade ettiği bi anlam var diyorlar.Daha duygusal ve değişime kapalılar bunu da anlıyorum ama doktor seçimim çok başarılı olduğu için içim çok rahat =)
Bence zaman geçtikçe sen ve çevren alışacak ve sen artık bu olacaksın =)
Bir de şunu ekliyeyim burun 2-3 ay içinde baya değişip zarifleşiyor benim 2 arkadaşım oldu ondan biliyorum.
slm bulbeni ameliyat ücreti ne kadar ödedın öğrenebılırmıyım
canım tekrar geçmiş olsun..senden de duymak isteriz şu süreci:)) mesela kaç saat sürdü ameliyatın..iki hafta sonra ben olucam ama hala bende korku yok valla bende şaşırıyorum bu durumuma..tatile çıkıcakmış gibi hevesliyim=)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?