öncelikle herkese merhabaaa:1rolleyes:
ben bu siteyi 1 yıldan fazla süredir takip ediyorum ama dersti sınavdı yorum yapmaya pek vakit bulamıyoruma.s
öncelikle en başından beri bilgi veren bizi aydınlatan üyelere çok teşekkür ederima.s.
bende geçen yıl bu siteden etkilenip geçen yaz barış beye gittim ama daha yaşımın küçük olduğunu söylemişti (16) ama bu yaz ameliyat olabileceğimi söyledi martta 17 oluyorum çünkü yaza kadar 17 buçuk fln...
ama şimdi benm kafama emre ilhanda takıldı
barış bey benim burnumun kırılmış ve kemiğimin sağa doğru yamuk kaynamış olduğunu söyledi...
burnumun solundan nefes alamıyorum gece ağzım açık yatıyorum vb...
şimdi emre ilhan aynı zamanda kbb ci olduğu için aklıma çok yatıyor sizce hangisi daha iyidir?
Selam canim, Baris beyi bende ameliyatdan önce sürekli maillerle bombaliyordum ama cok nadir cevap yazabiliyordu. ama eninde sonunda cevapliyor yerimseniben cok yogun gercekten yakisikli
canim bendede ayni sorun var. bende emre bey ve baris bey arasinda kaldim. Emre beyle telefonda görüstüm cok ilgili bi doktor. resimlerimi gönderdim. Baris beyide Bulbeni arkadasimizin burnu ve baris beyin sitesinden powerpointla yaptigi burun ameliyatlari öncesi sonrasi resimleri cok hosuma gitti. Baris beyede resimlerimi gönderdim ama henüz ne emre beyden nede ilhan beyden mail geldi sanirim cok yogunlar insallah en kisa zamanda cvp alirim ona göre kararimi vericem. :lepi:
emre bey hem kbb ci hemde yaptığı kavisli burunlar çok hoş...
barış beyde basında baya bilinen biri
ve ikiside gerçekten güzel hastahenelerde çalışıyo
off off karar vermek çok zor:1no2:
emre bey hem kbb ci hemde yaptığı kavisli burunlar çok hoş...
barış beyde basında baya bilinen biri
ve ikiside gerçekten güzel hastahenelerde çalışıyo
off off karar vermek çok zor:1no2:
canım bende senin gibi hep takip ediyorum
benim kararım barış bey henüz görüşmedim tabi
çünkü barış bey herkesin yüzüne yakışan doğal duran burunlar yapıyor
emre beyde gördüğüm kadarıyla hep aynı model burunları yapıyor
tabi karar senin canım
evet canim haklisin napicam bilmiyorum dedigim gibi maillerime cvp beklicem bakalim hayirlisi
Allah yardımcımız olsun canım inşallah hiç pişman olmıyacağımız bir seçim yaparız:Saruboceq:
bu arada sen kaç yaşındaydın cnm
zaramax ben öngörüşme yaptım barış beyle tasarımlar hakkında konuştuk ama sanki ben hangisini beğendiğimi net olarak söylemedim diye hatırlıyorum..doğru diyosun tlf ile tekrar görüşsem iyi olacak son güne bırakmamalıyım..bursadan cuma günü yola çıkacağım çünkü..ayrıca sen yazmadın hiç alçılar çıktıktan sonraki halini,sanıyorum ikinci alçında alınmış ve burnunu görmüşsündür,beğendinmi ve bir sıkıntın oldumu?? ayrıca duffy ve dilemgiz umarım herşey istediğiniz gibi olur ve sorunsuz bir ameliyat geçirirsiniz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?