bazı arkadaşlarımız ameliyat öncesini ve sonrasını detaylarıyla anlattılar.ama ben de sizlere bu süreçi anlatmak istiyorum.çünkü ameliyata girecekler için çok önemli.ne yaşayacaklarınızı bilirseniz herşey daha kolay geçiyor.ben 12 ocakta ilk görüşmemize gittim.barış beyle nasıl bir burun olması gerektiğine karar verdik.13 ocak sabahı saat 7de hasteneye girişimizi yaptık.odamıza çıktık tahliller yapıldı anestesi için muayene yapıldı.ve saat 10 u beklemeye başladık.şu sakinleştirici ilaç ben de çok işe yaramadı.biraz geç verildiğinden olabilir.ameliyata giderken biraz ağladım.amliyathane de hazırlıklar yapılırken de kendimdeydim.sonra barış bey geldi. sonrasını hatırlamıyorum.uyandığımda ameliyathanedeydim.barış bey geçmiş olsun dedi.çok güzel uyudun çok güzel uyandın dedi.sonra ayılma odasına aldılar 20dk kadar orada kaldıktan sonra odaya çıkardılar.birazçık üşüdüm.onun dışında bi sorunum olmadı.burnumdan nefes alabiliyordum.odadayken tekrar barış bey geldi kendimi nasıl hissettiğimi sordu bende biraz sızlama var dedim.ağrı kesici yapıldı.sonrası rahattı.gece uyudum bile.ameliyatım 4 saat sürdü.ertesi sabah barış bey geldi beni çok iyi bulduğunu söyledi ve çıkışımızı yaptık.ve o gün bol bol istanbulda gezdik şimdi alçılarım var tabi bir hafta sonra açılcak.sonuçu merakla bekliyorum ama iyi olduğuna da inanıyorum .inş sizlerinde bu süreçi en az benimki kadar rahat geçer.