Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

bazı arkadaşlarımız ameliyat öncesini ve sonrasını detaylarıyla anlattılar.ama ben de sizlere bu süreçi anlatmak istiyorum.çünkü ameliyata girecekler için çok önemli.ne yaşayacaklarınızı bilirseniz herşey daha kolay geçiyor.ben 12 ocakta ilk görüşmemize gittim.barış beyle nasıl bir burun olması gerektiğine karar verdik.13 ocak sabahı saat 7de hasteneye girişimizi yaptık.odamıza çıktık tahliller yapıldı anestesi için muayene yapıldı.ve saat 10 u beklemeye başladık.şu sakinleştirici ilaç ben de çok işe yaramadı.biraz geç verildiğinden olabilir.ameliyata giderken biraz ağladım.amliyathane de hazırlıklar yapılırken de kendimdeydim.sonra barış bey geldi. sonrasını hatırlamıyorum.uyandığımda ameliyathanedeydim.barış bey geçmiş olsun dedi.çok güzel uyudun çok güzel uyandın dedi.sonra ayılma odasına aldılar 20dk kadar orada kaldıktan sonra odaya çıkardılar.birazçık üşüdüm.onun dışında bi sorunum olmadı.burnumdan nefes alabiliyordum.odadayken tekrar barış bey geldi kendimi nasıl hissettiğimi sordu bende biraz sızlama var dedim.ağrı kesici yapıldı.sonrası rahattı.gece uyudum bile.ameliyatım 4 saat sürdü.ertesi sabah barış bey geldi beni çok iyi bulduğunu söyledi ve çıkışımızı yaptık.ve o gün bol bol istanbulda gezdik şimdi alçılarım var tabi bir hafta sonra açılcak.sonuçu merakla bekliyorum ama iyi olduğuna da inanıyorum .inş sizlerinde bu süreçi en az benimki kadar rahat geçer.

teşekkür ederiz zaramax anlattığın için..
yani ertesi günü gezebilecek kadar ii oluyosun ..
burnun kesinlikle çok güzel olacak
bizle paylaşırsan çok sevinirim

arkadaşlar bende Barış Çakıra ameliyat olmaya karar verdim.öğrenmek istediğim bi konu var.
istanbulda kalacak yeri olmayanlar ameliyattan sonraki süreçte ne yaptınız.bu kalacak yer meselesini nasıl hallettiniz.pahalı olmayan otel tavsiye edebilirmisiniz?benim çok yakın kimsem yok istanbulda o yüzden en çok bu konuyu düşünüyorum.

kızlar 24 ocakta göğüs büyütme ameliyatı olucam fakat aklıma şu takıldı doktora sormam lazım bunu ama sizin bi bilginiz vardır belki diye bi danışmak istedim benim göğsümün birinde bi kaç tane mikrokist var bu yüzden biri diğerinden biraz dha büyük bunlara dokununca falan ağrı oluyo bunun için doktora gitmiştim kötü bi yanları yok sorun değiller demişti ama silikon takılmasına engelmidir ?merak ediyorum veya ameliyat olurken bunlarda alınabilirmi alınmasa olmaz mı?

Son düzenleme:
Benim,göğüslerini küçülttürmek ve aynı zamanda fibro kistlerini aldırmak isteyen bir arkadaşım var.Onun için Barış beye sormuştum göğüs ameliyatı esnasında kistler de alınabiliyor mu diye evet alınır tabi demişti ama benim arkadaşımın kistlerinin alınması gerek.Seninkiler ne durumda bilmiyorum.Alınabilir ama gerekli midir onu konunun detayarı belirler canım.

Açıklamaların için çok teşekkürler zaramax gerçekten bizi rahatlatıyorsun.Ameliyat tarihi yaklaştıkça hafif bi heyecan da olmuyor değil =) ama dediğin gibi neyin nasıl olacağını bilmek korkuyu azaltan bir faktör.Tekrar çok geçmiş olsun canım,biz de merak içinde bekliyoruz burnunu =) :1rolleyes:

Sinemis taksimdeki ya da topkapıdaki oteller en uygunu oluyor ama yine de günlük 50-60 euroyu bulur fiyatlarıı diye düşünüyorum(benim yurtdışında yaşayan ve buraya gelen yabancı çok arkadaşım var onlar için araştırma yapmıştım)
topkapı daha ucuz ama memorial'a uzak.Taksim daha mantıklı olabilir.Bir alternatif de etilerde uygulama oteli diye bir otel var(otelcilik öğrencilerinin staj gördüğü biyer olduğu için ucuz).Ben etilerde yaşıyorum hatta bize çok yakın.Günlük fiyatları 50-60 ytl sanırım çok merkezi bi yerde ve hastaneye de kolayca gidersin.Ama bi ay öncesinden falan ayarlaman gerek fiyatlar uygun olduğu için hep yoğun oluyor diye duymuştum.

teşekkür ederim canım durmalarının zararı yok demişti doktorum ben silikona engelmidir diye düşünüyodum bi sorun olmuyosa daha karar vermedim ama aldırmam diye düşünüyorum nolur nolmaz dokununca bişey olur diye korkuyorum böyle bişey yok.

dilemgiz çok teşekkür ederim a.s....uygulama otelini araşırıcam

arkadaşlar Barış beyin yaptığı ameliyatlar paket program halinde toplam 4 milyarmış.sizce ekstradan ne kadar para bulundurmalıyım yanımda.yani ameliyat olup geri dönene kadar ne kadar harcarım sizce?
otel parası 500 gibi tutar diye düşünüyorum.
geri kalan masraf sizce ne kadar olur?
bu konuda da fikir verirseniz sevinirim

Son düzenleme:
ben senden önce olcam duffy,bu arada kaç gün kalmayı düşünüyorsun sinemis? bence hastaneyi kartla öde yanında da nakit bulundur nolur nolmaz.Haberleşelim bi ihtiyacın olursa ararsın beni.

Istanbulu gezmeyi düsünüyormusunki ameliyatdan sonra? ben 4.günden sonra istanbulu gezdim ve alisveris yaptim biraz. sanirim 500 euro harcadim.1 hafta kaldim. taksiye cok para gidiyor yaa.

aa bende 28
bende merak ediyodum benden önce sabah kim giricek diye
benim ameliyatım saat birde
ay inş görürüm seni :)

Ehehehehehehehehehe sırnaşık şey beklerim ziyarete ama bence ameliyattan önce heyecanlanmana sebep olabilir sürecin sonunu görmek.En iyisi akşam ben seni ziyarete geliiim yerimseniben

Duffy bu arada cilt bakımına gidecek misin? sanırım herkese öneriliyor bu bir hafta öncesinde yapılmak üzere.Ben 22sinden sonra gitmeyi düşünüyorum çünkü sınavlarım o tarihte bitiyor.

canım valla birbirimizi ziyaret edelim muhakkak :))bana en az iki kere yaptır dedi cildimin biraz kalın olduğunu söledi.ben bir hafta önce yaptırdım ,yarın yine yaptırıcam,o kadar .
yani ameliyattan 10 gün önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…