Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

arkadaşlar ameliyata girmeden önce içirilen o şeyin tadı çoook iğrenç ama bana mucize gibi gelmişti sanırım sakinleştiğimi inanamadığımdan ben daha sakinleşmedim dedim bir yandan da güldüm çok iyi hatırlıyorum. anında etki yapıo yutar yutmaz. ama deniyor ya ameliyata giriş anınızı v.s. hatırlamazsınız bana göre öle değil ben gayet iyi hatılıyorum aksine çıktığım anı hatırlamıyorum neşer yaşadığımı mesela asansörde arkadaşımla sohbet etmişim tek bir kelimesini hayal meyal da olsa hatırlamıyorum sakın yanlış anlaşılmasın ilaç gerçekten çok işe yarıo. düşünün ameliyathaneye götürüldüm masaya kaldırılıp konuldum ve öle etrafa bakarak ben ameliyata hazırlamalarını bekledim. şuanki ayık kafanızla düşünün orada ölece yatıp bekleyebilir misiniz? ben kendi adıma konuşayım bunu hep söledim o günden beri ben hayatta bekleyemezdim , onu bırakın ayık kafayla ameliyathaneye bile giremezdim. hepiniz için herşeyin en iyisi olsun

leylaazim valla çok rahatlıyorum sen böyle konuşunca,sağol yardımların için..psikolojin nasıl şu anda , burnunla birlikte psikolojin nasıl oldu?biraz anlatabilir misin

duffy87, psikolojimi naısl anlatacağımı inan bilmiyorum. sanki ruhum yenilendi dış günüşümle ben de yenilendim sanki.. artık en özel olan benim hayatta dünyamın merkezinde kimse yok sadece ben varım. kimseyi umursamıyorum hayatımd aolumsuzluk olsada mutlu olabiliyorum. ben artık buna narkozun etkisi diyorum saçma belki ama aklıma başka birşey gelmiyor. bir insan nası bu kadar değişebilir diyoru kendi kendime. hiçbişeyi kafama takmıyorum hiçbirşeye üzülmüyorum. allah daim etsin inş. diyorum. ve yine diyorumki umarım herkesin hayatı benim gibi değişir. hayat cok kısa mutsuzluklarla geçirilmeyecek kadar kısa.

18 yaşındayım ve 2 hafta sonra göğüs büyütme ameliyatı olmak isityorum barış beye mail attım mümkünmü diye ama çok merak ediyourm sizin bi bilginiz var mı ameliyat öncesi neler yapılması gerek.2 hafatda olurmu ve randevuları çok mudur?en erken ne zaman veriliyor ameliyat günü bilgilendirirseniz sevinirm.bu akdar acele etme sebebimde ben dersaneye gidiyorum aslında 2 yıldır bunu yaptırmak için kıvranıyodum belliydi büyümicekleri artık 18 de oldum resmen olabilirim.yaza kadar iyileşmek isteidğimden hemen olmak istiyorum bu 2 hafta sonra olmasını istememin sebebide dersanenin 2 haftalık tatile giricek olması malum öss var önümde 2 haftalık tatilde evde dinlenip daha rahat iyileşebilirim.en azından ilk ağrıları falan hafifler geçer derslere rahat başlarım diye düşünüyorum sizce.

deathgirls daha çok zamanın olur bu ameliyat için ...18 ine yeni girmişsin hele bi önündeki sınavı hallet ona odaklan ameliyatla falan uğraşma bence önceliğin hayatının sınavını vermek olsun ameliyata zaman harcama öğrenciyken daha stressiz olur sadece buna odaklanırsın

nihayet Barış beyle görüştüm ve öncelikle belirtmeliyim ki çok tatlı çok ilgili bir insan..sorularımı tek tek yanıtladı aklımda soru işareti bırakmadı..fotoğrafımda iki tasarım yaptı önce yadırgamıştım ama şimdi gözüm alıştıkça mükemmel demeye başladım..bilgisayarımda masa üstü resmim zaten :))) geri sayım başladı 31 ocak ameliyat tarihim..şimdi birşey söylemek için aslında erken ama bilgi vermesi açısından ameliyat sonrası fotolarımı mutlaka sizlerle paylaşıcam:)) bu arada kendisi ekranlardan çoookk daha yakışıklı :)))) ehehehe aman duymasın:)))

esin68, yakışıklı dediğini duyacak çünkü kadınlar kulubünün linki kendi sitesinde var ehüehüehü))

yakışıklılıktan öte çok şirin birşey =) ama sonuç olarak evli =)

bunun haricinde çok güvenilir bir doktor, kendi dişlerini bile diş doktorunun elinden alıp kendi yapmış yerimseniben

Son düzenleme:
esin 68 tarih almışssın hayırlı olsun benden 3 gün sora olucaksın ,ben çok heyecanlıyımmm

gününü siz mi belirlediniz yoksa o hangi gün olacağını söylüyormu,mesela ben telefon ettiğimde en erken ameliyat için 20 ocağa gün verebilirm dediler.ama randevuları doluydu daha yüz yüze görüşemedik onun için anca 23 ocağa gün alabildim bu görüşmede herşeyi konuşup 2 gün sonrasına falaan ameliyat edermi acaba??

Selam kizlaaarr..
benim bi sorum var size. Benim alcim acilali 1 hafta oldu ama ben burnuma hala alisamadim :-( daha kötüsü ucu cok yuvarlak olmus bence. acaba ilerleyen zamanda sivrilir mi biraz? cocuk gibi görünüyorum sanki ya.

leylazaim, biliyooorumm:))) kendisi hakkında yapılan yorumları okumasa şaşırırdım:)) evli olsun boşverin bende zaten burnumu yaptırıcam başka bi niyetim yoktu ) ..şöyle söyleyim benim özel bir durumum vardı bana 2 şubat dediler ama o tarih birşeyle çakışıyordu (anladınız!!) sekreteri çok tatlı bi bayan 31 ocağa bi ayarlama yaptı...istanbullu olmadığım için her tarihte bana uymuyordu..deathgirls sanmıyorum çünkü ben en erken tarihi alabildim doluydu ocak ayı..ve ben sadece o günü iple çekiyorum bırakın korkmayı

bulbeni endişelenme daha çok yeni burnun,şiş olduğu için öle göründüğünü biliyosun,biraz zaman geçsin o iner ve burnunu çok beğenmiştim bence harika bu haliyle bile.bide yadırkadığın için de öle gelebilir sana bence

zannetmiyorum çünkü ocak ayı dolu

anladım sekreteri yanlış söyledi demekki neyse bakalım ne olucak,ameliyat olan arkadaşlar bu ameliyattan önce neler yaptılar tam olarak mesela 6 saat öncesinde hiç bişey yenmiyo içilmiyomuş.acaba regl olunan bi dönemde de yapılmıyormu?

Benim bildiğim kadarıyla regl iken ameliyat yapılmıyor(babam da doktor ordan biliyorum) çünkü vücutta kanama daha fazla oluyor ve de geç duruyor.Zaten ameliyat formunda da kadınlarda regl döneminin 1-3 günü risklidir diyor.

Bulbeni,burnun profilden kesinlikle yuvarlak değil.Önden görüntüsü de öncesine göre bakınca yuvarlak durmuyor.Bence yeni burnun yüzüne çok yakışmış canım.Ödemlerin inince daha net bir görüntü oluşacaktır.Eğer çok rahatsız olur ve alışamazsan burun ucu estetiği diye birşey var.Ucu sivriltilebiliyor.

Bildiğim kadarıya sadece burun ucundaki kıkırdaklara müdahale edildiği için lokal anestezi ile de yapılabiliyor.

bulbeni.canımbenim burnumu resimleirmden görmüşsündür mutlaka.benim de öleydi şiş zamanlarında. üç ay oldu yeni yeni sıvrilmeye başladıç o görüntü şişlikten merak etme zaman lazım sabret herşey mükemmel olacak;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…