bulbeni canım bu resimler alçıdan çıktıktan hemen sonraki halin mi.??yani iki hafta sonra bile süper görünüyo dimi,??çünkü gerçekten de süper..
selam arkadaslar ben barsi beye 14 kasim 2008 amaliyat olmustum nerdeyse 2 ay olucak resimlerimi koydum neden kimse yorum yapmiyor bana:1no2:yorumlarinizi bekliyorum bir ay sonra yeni resimlerimi koyucam o resimlerde 1,5 ayliktima.s.
Bulbeni burnun harika olmuş canımcım.Yüzüne çok yakışan orantılı,doğal ve bebeksi bir burun olmuş.Paylaşımın için teşekkürler.
Ben de barış beyle görüştüm geçen cuma ve ayın 27sine gün aldım =) ayşem burnunu o kadar beğeniyorum ki görüşmede senin burnunu gösterip bu modeli istiyorum lütfeeen dedim =)
kimsenin yorum yapmasına gerek yok önemli olan önce senin beğenmen ama gerçekten çok güzel olmuşkaydirigubbakcemile2 ablamın bilafı var burnun güzel olsa bile insanlar seni kıskanıcak nekadar güzel olursa olsun muhakkak kötü dicek bi kusur aricaklar önemli olan senin beğenmen başkaları gelip geçici bende burnumu yaptırmak istiyorum işallah kısmet olur banada yaptırmak kaydirigubbakcemile5selam arkadaslar ben barsi beye 14 kasim 2008 amaliyat olmustum nerdeyse 2 ay olucak resimlerimi koydum neden kimse yorum yapmiyor bana:1no2:yorumlarinizi bekliyorum bir ay sonra yeni resimlerimi koyucam o resimlerde 1,5 ayliktima.s.
tesekkur ederim canim,bende burnumu gercekten cok begeniyorum ve herkeste cok begendi,beni tanimayanlar kimse anlamiyor amaliyat oldugumu,onden resmimi koymustum eski halim ve yeni halim ama tekrar kontrol edicem koyarim eski halimide gormeyenler goruru,yorumlariniiz bekliyorum arkadaslar,canim birsey sorucam,sana baris bey acaba hangi resmimi gosterdiki,alcilari aldiktan sonra kendi cektigi resmimi yoksa ben ona meille resimler yollamistim onlarimi gosterdiki??bunu cevaplarsan sevinirim:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?