Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

selam arkadaslar ben barsi beye 14 kasim 2008 amaliyat olmustum nerdeyse 2 ay olucak resimlerimi koydum neden kimse yorum yapmiyor bana:1no2:yorumlarinizi bekliyorum bir ay sonra yeni resimlerimi koyucam o resimlerde 1,5 ayliktima.s.

canim inanilmaz degsmssin cok güzel olmussun. simdiye kadar gördgm en buyuk degsklik yaratan bir amelyat.
hi önden resmini koyarmsn? hem amelyat sonrasi hemde öncesi önden..
:1hug:

Bulbeni burnun harika olmuş canımcım.Yüzüne çok yakışan orantılı,doğal ve bebeksi bir burun olmuş.Paylaşımın için teşekkürler.
Ben de barış beyle görüştüm geçen cuma ve ayın 27sine gün aldım =) ayşem burnunu o kadar beğeniyorum ki görüşmede senin burnunu gösterip bu modeli istiyorum lütfeeen dedim =)

tesekkur ederim canim,bende burnumu gercekten cok begeniyorum ve herkeste cok begendi,beni tanimayanlar kimse anlamiyor amaliyat oldugumu,onden resmimi koymustum eski halim ve yeni halim ama tekrar kontrol edicem koyarim eski halimide gormeyenler goruru,yorumlariniiz bekliyorum arkadaslar,canim birsey sorucam,sana baris bey acaba hangi resmimi gosterdiki,alcilari aldiktan sonra kendi cektigi resmimi yoksa ben ona meille resimler yollamistim onlarimi gosterdiki??bunu cevaplarsan sevinirim:1hug:

ben telefonla geçen cumartesi görüştüğümde ön görşme yapmadan ameliyat tarihi veremiyoruz dedi sekreteri..27 si boş gözüküyor şimdilik dedi hatta o gün için ısrar etmiştim olmadı(( senin şansınaymış dilemgiz napalım:))) ben bu cuma görüşücem bursada olduğum için istanbula hemen gitmem mümkün olmuyor..kesin dolmuştur ocak ayı(((

meraba aysem bana da burnunu göstermişti ,yandan çekilmiş di benim gördüğüm.o kadar doğal bir burun o kadar güzel bir burun ki bende görünce çok beğenmiştim,yüzüne çok uyumlu ve yakışan bir burun...
meraba dilemgiz bende senden bir gün sora ameliyat olucam yani 28 inde ,hadi hayırlısı canım herkes için bütün ameliyat olucaklar için..

esin 68 bende aynı durumda kalmıştım bana da tarih vermedi sekreter.görüştüüm zaman da bir ay geç tarih alabildim,gerçi o tarihide erteletmem gerekti :)) 28 e ertelettim.öle canım sekreter vermiyo tarih bazılarına.bu ay dolu..

benim 8 şubata kadar olmam lazım..off yaa inşallah bi boşluk vardır..acaip takıldım bu tarih konusuna..hem çalıştığım için bu tarihler uygun ve tabi refakatçimede bu tarih uygun(annem ben kalamam beklerken kalpten giderim diyo) :))) bide şubat sonuna kadar değişmek istiyorum:)))

selam arkadaslar ben barsi beye 14 kasim 2008 amaliyat olmustum nerdeyse 2 ay olucak resimlerimi koydum neden kimse yorum yapmiyor bana:1no2:yorumlarinizi bekliyorum bir ay sonra yeni resimlerimi koyucam o resimlerde 1,5 ayliktima.s.
kimsenin yorum yapmasına gerek yok önemli olan önce senin beğenmen ama gerçekten çok güzel olmuşkaydirigubbakcemile2 ablamın bilafı var burnun güzel olsa bile insanlar seni kıskanıcak nekadar güzel olursa olsun muhakkak kötü dicek bi kusur aricaklar önemli olan senin beğenmen başkaları gelip geçici bende burnumu yaptırmak istiyorum işallah kısmet olur banada yaptırmak kaydirigubbakcemile5

canım biz baya bi konuştuk ve görüştük senin orada çekilen fotolarını gösterdi mi tam hatırlamıyorum ama buradaki-sitedeki- fotolarını gösterdi onu çok net hatırlıyorum sanırım mail attıkların oluyor bunlar=) bu arada benim tek yumurta ikizim var ve burunlarımız farklı barış beye beraber gittik baya şaşırdı =) bu kadar farklı burunlarınız olması mümkün değil (onunki çok güsel sadece hafif bi kemik var )kesin darbe almışsın dedi ama anneme sormuştuk küçükken hiç düşmemişiz ya da ciddi bi darbe almamışız.ikizim anne karnında kafama oturmuş :1shok: doğduğumda burnum dümdüzmüş şu an bu kadar düzelmesi bile mucizee

kızlar cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum ben acayip tırsıyorum yaa ..barış bey e mail attım aynı gün cevap geldi ve resimlerimi görmek istedi .ama sanki mailde ameliyat edecekmiş gibi tırsıyorum ve kaç hafta gecmesine ragmen hala fotomu gönderemedim :1no2:

canım korkacak bişey yok çünkü barış bey mikro yöntemler kullanıyor ve minimum derecede travmatik olmasına özen gösteriyor.Kendisi oldukça anlayışlı,sabırlı ve güven vericiydi.Kesinlikle bi görüş fikrin değişecektir derim =)

herkese meraba :)))burunlarınız çok güzel olmuş kızlar bende 2 yıl önce oldum ama şu anda burun ucum düşük(((sargılarım ilk alındığında aşırı kalkık bir burun gibi gelmişti ve acayip sorun yapmıştım şimdi ise tamtersine upuzun bir burnum var(((arkadaşım dirseğini vurdu ve bu hale geldi))))(((((aman sakın siz siz olun ameliyattan sonra burnunuzun ucuna felan dokunmayın 1 yıl boyunca semsert oluyo ama daha sonra geçiyo..doktorum ameliyata girene kadar sorularıma yanıt vermedi dalga geçerek yok burnun tanyeliye benzicek yok funda ararınki gibi olcak diye diye ameliyata soktu düğşünün artık.....
ağlaya ağlaya girdim ameliyata neyseki sonuç kötü değildi.ama doktora güven çok önemli tekrar ameliyat olcam bende barış beyi düşünüyorum.burun ucu estetğini ne kadara yapıyor acaba bilgisi olan varmı???????

patasanamavi:),
canım o doktorla alakalı birşey. barış bey bilinçli bir doktor. ben de ameliyata girmeden önce bu soruyu sordum ona burun neden düşer sizn yaptığınızda düşer mi dedim. o da bana üst dudakla burun ucunda bulunan bir kas varmış o gevşeyince buru ucu düşermiş. ve bu konuda bilgili olduğu için yani neden düştüğünü bildiği için o hatayı yapmıyor. bencede düzeltmesi için iyi bir doktor seçmişsin

ne yalan söyliim tatlı bi heyecan var ama güven duygusuyla dengelendiği için kontrol altında

ameliyatı en yakın benim herhalde. bu salı olucam inş.heyecan var ama barış beye çok güveniyorum.sadece anesteziden korkuyorum

ama memorial çok iyi bi hastane anestezi uzmanı konusunda bi sorun çıkacağını sanmıyorum ?

heyecan yok aksine sabırsızlanıyorum..bu cuma gün alıcam dua ediyorum ki yakın bir tarihe olsun...şimdilik korkmuyorum ama eminim son hafta heyecan olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…