Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

zaramax benim ameliyatımı ertelememin nedeni annemin kolunun kırılması.sen telefonla mı yoksa yüzyze mi aldın tarih,çünkü bana en erken 13 demişlerdi,ya da hastanede aynı gün görüşmemiz oldu sanırım?çünkü benim yanımda bir bayan daha tarih alıyordu sen miydin acaba ? merak ettim :)

leylaazim barış bey burnunda kısaltma yaptı mı.ben istedim ama bana cildimin uygun olmadığını söledi,kısaltmadan kemeri aldı ve burun ucunu toparladı.bana yaptığı tasarım senin burnuna çok benziyo,bana büyük geliyo tasarımı ama aslında sende görünce küçük burnun doğal durmucağını düşündüm,tasarımını yolluyorum sizce nasıl olmuş ?sizce büyük durmuş mu?

Son düzenleme:

duffy87 benim burnumda kısaltma yapmadı sadece topladı. bence çok doğal durmuş ve benim burnumun aynısı gibi olmuş resimlerimi buraya koyalı 2 gün oluyor ve aldığı tepkiler çok iyi ve bir sürü kişi yprum yaptı. bence seninkide çok güsel. yani sakın küçük burun isteme barış bey zaten yüze yakışmayanı yapmaz

sema27,
mütavazı olamayacağım bu konuda evet muhteşem oldu gerçekten allah nazarlardan saklasın . barış bey ve etrafındaki herkes bunu söledi hastanede ünlü oldum herkes beni görmeye yani burnumu görmeye geldi( asistanları barış bey'in). ameliyat 2008 yılı için toplam herşey dahil paket fiyat 4000 ytl. 2009 yılı için konuşman lazım yeni sende herşeye zam geldiği için bunda da gelebilir bilgin olsun

leylazaim tşklerrrr verdiğin bilgiler için sağol çok düşünceler vardı aklımda sen biraz olsun rahatlattın beni 1 yıldır bi karar veremedim ameliyata ya bişey olursa diyre düşünüyorum benim burnumda hem nefes alma sorunu var hem kemik eğriliği ve kemer var benimde sanırım uzun sürer ameliyatım izmirde oturmam sorun istanbulda epey bi zaman geçirmem gerekecek bakalım inşalalh bende sizler gibi olur kurtulurum. Tekrar tşkerrrrrr

mrblarrrr zaramax bende senin gibiyim çok uzun süredir araştırma içindeyim ve izmirde oturuyorum sende izmirdemi oturuyorsun..? izmirde dr. araştırdınmı hiç istanbulda en az 15 gün kalmak grekiyormuş.. sen ayarladınmı bunları benimle paylaşabilirmisin bende karar verme aşamasındayım:bbo::

ekin_ rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. 15 gün maximum kalman yeterli olur diyorum ben. benimki okadar sürdü çünkü

slm arkadaşlar daha fazla resim koydum. önden eski hal yeni hal v.s. değişikliği daha iyi göreceğinizi umuyorum. herkese mutlu yıllar

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum sizlerin sayesinde cesaretim biraz daha arttı .dr.barış çakır anladığım kadarıyla iyi doktor bende barış beye muayene olmayı düşünüyorum

muayene için hastaneye mi gidicez ve cumartesi günleri orda oluyomu bana yardımcı olursanız sevinirim

reyhaner selam,
muayene için evet hastaneye gitmen gerekiyor. cumartesi günü de orada. memorial hastanesinin çağrı merkezi var oradan randevu alabilirsin:1rolleyes:

merhaba ekin ben de bir yıldır araştırıyorum.ençok içime sinen barış bey oldu.kendisiyle yüzyüze görüşemedim.gidince de memnun lkalacağımdan eminim.ben akrabalarımın yanında 15 gün kalacağım.herşey çok güzel olur inşallah

mehaba duff87 ben barış beyle yüzyüze görüşmedim.sadece mailleştik.tasarım yaptı.ben de kendimi hazır hissedince sekreterini aradım randevu aldım .dediğim gibi süre uzadıkça sterste artıyor biran önce olmak istedim annen için üzüldüm geçmiş olsun.

benim ameliyatımı kapalı yapacağını söledi.zaramax senin ki kapalı mı açık mı bu konuda bilgin var mı?

arkadaşlar kapalı ameliyatı ben hiç seçeneklerimin arasına bile almadım. çünkü kapalı zor gibi gelio ve işyerimde bir arkadaşım kapalı olmı ve zamanla burnunun ucu aşağı düşmüş. aslında ucuna birşey yapılmamış ama bilmiyorum bunu duyunca korktum ben. ama zaten benim için bir seçenek değildi

benim ameliyatımı kapalı yapacağını söledi.zaramax senin ki kapalı mı açık mı bu konuda bilgin var mı?

ben barış beyle12 ocakta görüşücem ozaman karar verilecek.sanırım kapalı veya açık olması bizim isteğimize göre yapılmıyor.doktor bey hangisini uygun görürse öyle olacaktır.ben de merakla bekliyorum

arkadaşlar bana barış bey bundan sonra kapalı tekniği kullanacağını ve kendine ait yöntemleri olduğunu söledi.bir kaç aydır kapalı yapıyorum ameliyatlarımı diye ekledi

arkadaşlar bana barış bey bundan sonra kapalı tekniği kullanacağını ve kendine ait yöntemleri olduğunu söledi.bir kaç aydır kapalı yapıyorum ameliyatlarımı diye ekledi

slm duffy87 senin burnundaki sorun ne bizimle paylaşabilirmisin acaba burundaki duruma göreme değişiyor açık yada kapalı olması, yoksa bütün ameliyatlarımı kapalı yapmaya başlamış.Aslında kapalı ameliyatlarda burun ucundaki serlik olmuyormuş yani daha çabuk toparlıyormuş burun açıkta 2-3 ay hissizlik olabiliyormuş burun ucunda ücret nekadar acaba hastahane masrafları dahil bunu öğrenebildinmi rica etsem bilgi verebilirmisina.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…