leylaazim barış bey burnunda kısaltma yaptı mı.ben istedim ama bana cildimin uygun olmadığını söledi,kısaltmadan kemeri aldı ve burun ucunu toparladı.bana yaptığı tasarım senin burnuna çok benziyo,bana büyük geliyo tasarımı ama aslında sende görünce küçük burnun doğal durmucağını düşündüm,tasarımını yolluyorum sizce nasıl olmuş ?sizce büyük durmuş mu?
http://www.hizliresim.com/2008/12/29/3464.jpg
leylazaim burnun şimdiye kadar gördüğüm ameliyat sonrası en güzel sonuçlardan birisi.maşAllah Allah nazarlardan korusun.bende ameliyat öncesi araştırma içindeyim Barış bey sanırım en başarılı doktorlardan birisi.ameliyat ücretinin toplam ne kadar tuttuğunu öğrenebilirmiyim acaba?birde peşinmi ödeniyor?eğer burdan fiyat vermek yasaksa özelden yazabilirmisin?
merhaba arkadaşlar
ben yeni üye sayılırım. bir süredir yazdıklarınızı okuyorum .ben de barış beye ameliyat olmaya karar verdim.inşallah 13 ocak ta ameliyat olcağım.çok endişeliyim.barış beye çok güveniyorum ama ilkez ameliyat olacağım için endişeliyim.ayşem burnun çok güzel olmuş ben çok beğendim.darısı başıma inşallah.desteğinizi bekliyorum.
leylazaim tşklerrrr verdiğin bilgiler için sağol çok düşünceler vardı aklımda sen biraz olsun rahatlattın beni 1 yıldır bi karar veremedim ameliyata ya bişey olursa diyre düşünüyorum benim burnumda hem nefes alma sorunu var hem kemik eğriliği ve kemer var benimde sanırım uzun sürer ameliyatım izmirde oturmam sorun istanbulda epey bi zaman geçirmem gerekecek bakalım inşalalh bende sizler gibi olur kurtulurum. Tekrar tşkerrrrrr
muayene için hastaneye mi gidicez ve cumartesi günleri orda oluyomu bana yardımcı olursanız sevinirim
leylazaim canım ameliyatın kapalı mı oldu?
mrblarrrr zaramax bende senin gibiyim çok uzun süredir araştırma içindeyim ve izmirde oturuyorum sende izmirdemi oturuyorsun..? izmirde dr. araştırdınmı hiç istanbulda en az 15 gün kalmak grekiyormuş.. sen ayarladınmı bunları benimle paylaşabilirmisin bende karar verme aşamasındayım:bbo::
zaramax benim ameliyatımı ertelememin nedeni annemin kolunun kırılması.sen telefonla mı yoksa yüzyze mi aldın tarih,çünkü bana en erken 13 demişlerdi,ya da hastanede aynı gün görüşmemiz oldu sanırım?çünkü benim yanımda bir bayan daha tarih alıyordu sen miydin acaba ? merak ettim :)
benim ameliyatımı kapalı yapacağını söledi.zaramax senin ki kapalı mı açık mı bu konuda bilgin var mı?
arkadaşlar bana barış bey bundan sonra kapalı tekniği kullanacağını ve kendine ait yöntemleri olduğunu söledi.bir kaç aydır kapalı yapıyorum ameliyatlarımı diye ekledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?