ayşemcim süper olmuş burnun, on numara, güle güle kullan :)
ama ameliyat öncesi fotoğrafını da koyabilir misin ?
bir de arkadaşlar, Dr. Barış Çakır' dan randevu ücretsiz deniyordu, fakat ben yeni randevu aldım, 140 ytl dediler. bilginiz olsun.
selam denizderya,tesekkur ederim canim begendigine sevindim,burnumun amaliyat onceki halimin resmi var gormedinmi?a.s.
aysem ben de göremedim eski halini, profil resmini diyosan o çok küçük fisfisfis
selam arkadaslar bo siorum olcakti
baris bey le görmüsmek bedavami yoksa fiyati var mi
Ayşem07 çok çok geçmiş olsun canım..kullanılan protezler hakkında biraz bilgi verebilirmisin acaba barış beyin tercihleri ne yönde hangi markanın protezlerini kullanıyor mesela. birde barış beyin küçük göğüsler yaptığını duydum doğrumu acaba cevaplarsan çok memnun olurum
Ayşem burnun inanılmaz derecede güsel ve doğal olmuş.Tam istediğim gibi =)) Ben de Barış beyden önümüzdeki hafta için randevu alacağım.Şubatta burun ameliyatı olmayı düşünüyorum.Şimdiden karar verip randevu almak gerek malum öğrencilerin estetik mevsimi şubat =))
Livali arkadaşımızdan sonra fotoğraflarını koyan diğer bir kişi de sensin.Gerçekten çok teşekkürler ikinize de.Ben de ameliyat öncesi ve sonrası sürecini sizlerle,buradaki arkadaşlarla paylaşacağım ^.^
selam dilemgiz burnumu begenmene cok sevindim,bu zamana kadar hep olumlu cevaplar aldim tesekkur ederim arkadaslar,onceki halimi ve sonraki halimi koydum resimlerimde,sizlere yardimci olmak icin,bende bu sikintilari iyi bilirim,ama bence dr.baris cakir dogru kisi,ben yillardir korktugum iicn hep erteledim ama simdiki aklim olsaydi yillar yillar once olurdum,ne agrim ne sizim ne kanamam ne asiri bir sisligim morlugum oldu,hersey cok kolay git ve hemen once ol kurtul...:1hug:
slm arkadaşlar,
sizin için esmimi koydum ama profil resmim olarak koydum başka türlüsünü beceremedim, umarım net görünüyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?