• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

merhaba ekin ben de bir yıldır araştırıyorum.ençok içime sinen barış bey oldu.kendisiyle yüzyüze görüşemedim.gidince de memnun lkalacağımdan eminim.ben akrabalarımın yanında 15 gün kalacağım.herşey çok güzel olur inşallah

zaramax sen şanslısın akrabaların varmış isatnbulda ben kamu personeliyim misafirhanemiz var istanbulda orada kalacağım yada öğretmen evinde falan bilemiyorum nasıl olacak zor belki ama barış bey benimde içime sinmeye başladı mail attım sağolsun bana cvp yazdı resimlerimi istesi en kısa zamanda yollayacağım bakalım

meraba ekin bundan sonra kapalı ameliyat yapıcağını söyledi.benim kemerli bir burnum var.buruna göre değişmiyor kapalı ya da açık olması.kendini bu konuda çok geliştirdiğini de ekledi.ben zaten barış beye çok güveniyorum.bir de iz derdi olmayacak.eğer burnunda ayrıca nefes alma gibi problemlerin varsa ve bundan şikayetçiyesen 5.000 eğer sadece estetikse 4.000.doktorum benim burnumu inceleyince içinde eğrilik olduğunu söledi.yani bende de sorun varmış ama ben yeni öğrendim.daha rahat nefes alıcakmışım.benim ameliyatım 4.000 ytl. eğer sorunluyla burnun 5.000,sadece estetikse 4.000 ytl herşey içinde bütün masraflar

duffy87 tşkler aynen benimde burnumda sola doğru eğrlme var ve bu nedenle kemer de tabiki ayrıca eğrilikten dolayı nefes alma problemim var.Sana ameliyat süresi hakkında bi bilgi verdimi tampon kullanıyormuymuş sen bütün olayları konuştunmu .Ben izmirde olduğum için bütün bu bilgileri önceden edinmeyi istiyorum kusura bakma canım.İyileşme sürecinden bahsettimi...vs. falan çok oldun diyeceksin ama beni bağışla.....tşkler

evet tampon kullanıyo ama rahat nefes alabiliyorsun tampon delikli olduğu için..Bi gece hastanede yatırıyorlar.bi kaç gün içinde normal hayatına dönebiliyorsun.istediğini sorabilirsin çekinmeden canım
wheatus ben 28 ocakta oluyorum ameliyat inşallah

duffy87canım görüşmeye gittikten nekadar sonra bu günü verdi sana ben izmirden istanbula geleceğim görüşüp tekrar dönüp tekrar ameliyatamı gideceğim acaba okadar uzun süremi veriyor.Birde hastahane ortamına baktınmı nasıl hastahane.....

canım ben aslında 14 ocak a gün almıştım ama annemin kolu kırılınca 28 e erteledim.ben 15 aralıkta görüştüm, en erken 13 ocak tı boş yer.çok yoğun akın akın hasta geliyor.yani ocak ayında yer doldumu dolmadımı bilmiyorum ama büyük ihtimalle dolmuştur.yani şimdi görüşsen bir ay sonra şubat gibi ameliyat olabilirsin bence

duffy 87 telefonla görüşülebiliyormu yani ameliyat için gün alma yani gün alsam o günden 2 gün önce gidip görüşme yapsam olurmu acaba senin bu konuda bir bilgin varmı

ben ameliyat için gün alamamıştım telefonla ve bu bana çok zaman kaybettirmişti ameliyat tarihi için.bana yüzyüze görüşmeden ameliyat tarihi veremiyeceklerini sölemişlerdi.ama böyle gün alıp bi gün önce görüşende biliyorum.sen en iyisi sekreteriyle görüş derim.

ben benim bulunduğum kattaki hemşirelerden hiç memnun kalmadım. tamam işlerini yapıolar ama insanla dalga geçio gibi konuşuora bakışları bile öleydi. ben o konudan memnun kalmadım. ama sevini çoook seviyorum

ameliyattan sonra burnunda çok acı oluyormu kaç günde acısı geçiyor öğrene bilirmiyim

ekin ben de izmirden gidiyorum.uzakta olanlar için sekteri görüşme ve ameliyat tarihlerini arka arkaya veriyor.yurtdışından gelen arkadaşlarımız içinde aynı.istanbulda olanlara hemen ameliyat tarihi vermiyor sanırım.sen kendini hazır hissedince ara bence.birde DUFF87yeniyılda fiyatlar değişecekmi bunu konuştunmu doktor beyle yoksa sabitmi kalacak

yeni yıl fiyatlarını hiç konuşmadım.o konuda hiç birbilgim yok zaramax.ben burdaki bütün arkadaşların yeni yılını kutluyorum...mutlu yıllar..

ameliyattan sonra burnunda çok acı oluyormu kaç günde acısı geçiyor öğrene bilirmiyim

reyhaner, kesinlikle yalan diye düşünme ama bende hiç ne ağrı ne sızı oldu sadece sol deliğin içinde biraz kıpırdama oluodu arada çok çok az ama rahatsız etmiodu beni. okadar şaşırdımki sonuçta ameliyat oldum nasıl hiç acı sızı olmaz die ama olmadı işte:dance:

Arkadaşlar yeni yılın bu ilk gününde hepinize mutlu, huzurlu başarılı ve sağlıklı günler dilerim.Umarım hepimizin herşey istediği gibi olur. Sevgiler herkeze İYİ YILLARRRRRRRRRRRRR

canım benim amelitımdan sonra ağrımda sızımda olmadı sadece şişkliklerden 2 gün rahatsızlık duydum yemek yerken ağzımı fazla açamadım benim bu tip sorunlarım vardı

canım benim amelitımdan sonra ağrımda sızımda olmadı sadece şişkliklerden 2 gün rahatsızlık duydum yemek yerken ağzımı fazla açamadım benim bu tip sorunlarım vardı

mesajıma cevap verdiğin için sağol canım sayenizde korkularım biraz daha azalıyor

mesajıma cevap verdiğin için sağol canım sayenizde korkularım biraz daha azalıyor

rica ederim inanki korkulacak birşe yok. ameliyattan çıktığın anda bu sölediğim aklına gelsin. boşyere bu kadar heyecanlanmışım bu kadar korkumuşum dicen. ve ameliyat olduktan sonra dünyan değişiyor yani beni psikolojik açıdan da çok etkiledi. sende bunu düşün sende çok iyi olacaksın

selam arkadaşlar.uzun zamandır takip ediyorum yazılarınızı..bu site sayesinde kararım netleşti benimde tercihim Barış Çakır olacak..koyduğunuz bütün fotolara bayıldım...9 ocağa ön görüşme için gün aldım verecekleri en erken tarihte de ameliyat olmak istiyorum..

Back