• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

selam leylazaim,koyduğun fotolar burun estetiği sonrası mı? Bir de doktorun barış çakır mı? ameliyat olduysan ne zaman ve de önceki halinin fotosu var mı? paylaşımın için teşekkürler =)

merhaba
evet burun ameliyatından sonraki resimlerim barış çakır!a oldum olalı 2,5 ay oluyor ama burnum hala şiş, ama bu şekilde bile çok güsel. aldığım tepkiler çok iyi, herkes rüya gibi olduğunu söylüyor:dance:

Gerçekten çok etkileyici :s fotoğraflarınızı gördükçe hiç kaygım kalmıyor diyebilirim =) fotoğraf eklediğin ve cevap yazdığın için teşekkürler leyla burnun çok doğal olmuş farkettiysen anlamadım estetik olduğunu en başta =) cidden darısı başımızaaaaa ^.^

merhaba
evet burun ameliyatından sonraki resimlerim barış çakır!a oldum olalı 2,5 ay oluyor ama burnum hala şiş, ama bu şekilde bile çok güsel. aldığım tepkiler çok iyi, herkes rüya gibi olduğunu söylüyor:dance:

leylazaim burnun çok güzel olmuş.Biraz ameliyatından bahsedermisin aşamalarını ben izmirde oturuyorum acaba istanbuda olmam zor olurmu.önce ve sonra neler yaşadın hastahanede yattınmı,nekadar sürdü ameliyat, ameliyttan sonra ilk muayene kaç gün sonra oldu.morarma oldumu yüzünde, kaç günde norml hayata döndün.a.sa.sbirde sen istanbuldamısın eğer istanbulda oturuyorsan bilirsin harbiye barış çakır beyin ameliyat yaptığı hastahaneye uzakmı bana bilgi verirsen çok sevinirim.Tşklerrr

Gerçekten çok etkileyici :s fotoğraflarınızı gördükçe hiç kaygım kalmıyor diyebilirim =) fotoğraf eklediğin ve cevap yazdığın için teşekkürler leyla burnun çok doğal olmuş farkettiysen anlamadım estetik olduğunu en başta =) cidden darısı başımızaaaaa ^.^

evet canım hiçkimse farketmiyor sölediğimde şaşırıyorlar inanmılar ucuna dokundurunca inanıolar. ucu sert oluo ya başlarda

leylazaim burnun çok güzel olmuş.Biraz ameliyatından bahsedermisin aşamalarını ben izmirde oturuyorum acaba istanbuda olmam zor olurmu.önce ve sonra neler yaşadın hastahanede yattınmı,nekadar sürdü ameliyat, ameliyttan sonra ilk muayene kaç gün sonra oldu.morarma oldumu yüzünde, kaç günde norml hayata döndün.a.sa.sbirde sen istanbuldamısın eğer istanbulda oturuyorsan bilirsin harbiye barış çakır beyin ameliyat yaptığı hastahaneye uzakmı bana bilgi verirsen çok sevinirim.Tşklerrr

slm,
ilk önce mutlaka bir 15 gün burada kalman lazım maximum. öncesinde çok heyecanlıydım ama bu kadar heyecana gerek olmadığını ameliyattan çıktıktan sonra anladım, bu kadar kolay olacağını bilseydim hiç heyecanlanmazdım.ameliyatım 4 saat sürdü, o heyecanla kimse beni ameliyathaneye götüremezdi, ama girmeden önce şırıngayla ağzıma birşey verdiler yuttum onu anında etki mucize gibiydi sakinleştim sarhoş gibi gittim ameliyahaneye düşün masada beni hazırlamalarını izledim hatta onlara bu ilaç gerçekten işe yarıo yoksa kimse beni burada tutamazdı baksanıza durmuş sizin beni meliayata hazırlamanızı bekliyırum dedim güldüler:-)14:30da girdim 16:30da çıktım. o günün gecesi hastanede kaldım yüzüm çok şişti ve morardı bunun nedeni tenimin hassas olması normalde çoğu kişide hiçbir iz olmuo.ameliyattan 8 yada 9 gün sonra ilk alçım çıktı ve tamponlarım alındı. hemen sonra bir tane daha alçı koydu onuda 7 yada 8 gün sonra aldı. ama bu benim için böyle hastaya ve yapılan işleme göre değişiklik gösteriyor. sadece bir alçı takıp 5 gün kalan sonrada başka alçı takılmayan insanlarda var.yüzümde şişlik olmasaydı ve burnumda tampon olmasaydı işe bile başlayabilirdim ama şişlikler rahatsız ediodu beni öle işe gidemzdim çok çirkin görünüodum:-) hayır harbiye memorial hastanesi yakın uzak değil otobüsle maximum yarım saat sürer trafik yoksa taksiyle 15 dakika eğer trafik yoksa .bu arada herkesin ameliyat sonrası sorunsuz olmuo kusunlar oluo onların ameliyat sonrası bana göre iyi değil. hatta ben çok korkuodum kusmaktan allaha şükür narkozu kaldıran bir bünyem varmış bunu da öğrenmiş oldum. umarım yardımcı olabilmişimdir.

leylazaim burnun çok çok çok güzel olmuş burun insanı bu kadar degiştirebilirmi sözünü sende uygulamalı olarak gördüm fıstık gibi bi kız olmuşsun güle güle kullan canım maşallah diyelim

leylazaim burnun çok çok çok güzel olmuş burun insanı bu kadar degiştirebilirmi sözünü sende uygulamalı olarak gördüm fıstık gibi bi kız olmuşsun güle güle kullan canım maşallah diyelim

çok teşekkür ederim umarım herkesinki benim gibi başarılı olur. gerçekten beni çok değiştirdi işe ilk gittiğim gün tanımayanlar bile oldu şaka gibi:-)

Selam kizlaaarr...
bende 20.12. de burun ameliyati oldum baris beye. hersey yolunda gitti. suanda alcilarim duruyor.
ama acildigi zaman buraya fotomu ekleyecegim.

leylazaim çok çok çok beğendim,e iyi bi doktor olunca sonuçlar mükemmel oluyor o yüzden doktoru çok iyi seçmek gerekiyor,bende 28 ocakta ameliyat oluyorum barış çakıra,burnun harika ve bütün havanı değiştirmiş seni çok güzelleştirmiş..

leylazaim burnun gerçekten çok güzel olmuş.sizleri gördükçe barış beye güvenim daha da artıyor.ben de 13 ocak ta ameliyat olacağım .inşallah benim içinde sorunsuz geçer.bulbeni sende yaşadıklarını bizimle paylaşırsan çok sevinirim.

zaramax .ben 13 rakamı uğursuz gelir diye 14 ocak a almıştım şimdi 28 ocağa erteledim.ameliyatın inş. iyi geçer

Ben de Ocağın ilk haftası olacaktım ama önden değişmek istemiyorum, burun ucu kaldırılınca üst dudakla burun arasındaki mesafe de değişiyor ister istemez ve bu beni çok değiştiriyor =(
Çok kararsız kaldım , burnum yandan değişsin istiyorum ama önden değişince yüzün oranları değişiyor, benim şu an normal yüzümün oranları ( önden) Ama yandan kemer var =(

leylazaim çok çok çok beğendim,e iyi bi doktor olunca sonuçlar mükemmel oluyor o yüzden doktoru çok iyi seçmek gerekiyor,bende 28 ocakta ameliyat oluyorum barış çakıra,burnun harika ve bütün havanı değiştirmiş seni çok güzelleştirmiş..

duffy87 çok teşekkür ederim umarım senin içinde herşey çok iyi olur. gerçektende burun çok değiştirdi beni bambaşka biri oldum

duff87 benim öyle batıl inançlarım yoktur.en erken o güne tarih verdiler.ben de kabul ettim.süre uzadıkça daha kötü oluyor.senin tarihi ertelemnin nedeni nedir.inşallah hepimiz için çok güzel olur.

tesekkürler. hic görmedim yeni burnumu. 1 hafta sonra insaallah ikinci alcim acilacak. o zaman ilk kez görecegim. umarim sok olmam :-)

bulbeni,
benim ikinci alçım çıktığında aynaya baktığımda bakakaldım öylece. 15 gün boyunca kapalı ve o şekilde hep aynaya bakılıyor. birden boş kalınca şok oluyor insan ama aldırış etme alışıyor insan. hatta ben barış bey'e ben şimdi böle mi çıkacağım dışarı, üzerine bir bant yapıştırın öle gidiyim dedim:-) oda herkes böle çıkmak için can atıo dedi. barış bey'in yanından çıktım ve kafam yerdeydi kimse bakmasın yüzüme istedim. hatta otobüs yerine taksiye bindim. hatta birde taksiciye yüzümde anormal bişe var mı diye sormuştum:-) sonrasında doğal olarak sarktı bana:-) diyeceğim şuki evet şok olacaksın göz alışkanlığından dolayı ama geçicei merake etme. açık haliyle aynaya baka baka ona gözün alışacak bu sefer de;-)

leylazaim burnun şimdiye kadar gördüğüm ameliyat sonrası en güzel sonuçlardan birisi.maşAllah Allah nazarlardan korusun.:nazar: bende ameliyat öncesi araştırma içindeyim Barış bey sanırım en başarılı doktorlardan birisi.ameliyat ücretinin toplam ne kadar tuttuğunu öğrenebilirmiyim acaba?birde peşinmi ödeniyor?eğer burdan fiyat vermek yasaksa özelden yazabilirmisin?

Son düzenleme:
Back