selam leylazaim,koyduğun fotolar burun estetiği sonrası mı? Bir de doktorun barış çakır mı? ameliyat olduysan ne zaman ve de önceki halinin fotosu var mı? paylaşımın için teşekkürler =)
merhaba
evet burun ameliyatından sonraki resimlerim barış çakır!a oldum olalı 2,5 ay oluyor ama burnum hala şiş, ama bu şekilde bile çok güsel. aldığım tepkiler çok iyi, herkes rüya gibi olduğunu söylüyor:dance:
slm leylazaim gerçekten burnun çok güzel olmuş darısı başımıza canım
Gerçekten çok etkileyici :s fotoğraflarınızı gördükçe hiç kaygım kalmıyor diyebilirim =) fotoğraf eklediğin ve cevap yazdığın için teşekkürler leyla burnun çok doğal olmuş farkettiysen anlamadım estetik olduğunu en başta =) cidden darısı başımızaaaaa ^.^
leylazaim burnun çok güzel olmuş.Biraz ameliyatından bahsedermisin aşamalarını ben izmirde oturuyorum acaba istanbuda olmam zor olurmu.önce ve sonra neler yaşadın hastahanede yattınmı,nekadar sürdü ameliyat, ameliyttan sonra ilk muayene kaç gün sonra oldu.morarma oldumu yüzünde, kaç günde norml hayata döndün.a.sa.sbirde sen istanbuldamısın eğer istanbulda oturuyorsan bilirsin harbiye barış çakır beyin ameliyat yaptığı hastahaneye uzakmı bana bilgi verirsen çok sevinirim.Tşklerrr
leylazaim burnun çok çok çok güzel olmuş burun insanı bu kadar degiştirebilirmi sözünü sende uygulamalı olarak gördüm fıstık gibi bi kız olmuşsun güle güle kullan canım maşallah diyelim
leylazaim çok çok çok beğendim,e iyi bi doktor olunca sonuçlar mükemmel oluyor o yüzden doktoru çok iyi seçmek gerekiyor,bende 28 ocakta ameliyat oluyorum barış çakıra,burnun harika ve bütün havanı değiştirmiş seni çok güzelleştirmiş..
Selam kizlaaarr...
bende 20.12. de burun ameliyati oldum baris beye. hersey yolunda gitti. suanda alcilarim duruyor.
ama acildigi zaman buraya fotomu ekleyecegim.
gecms olsn canim nasilsiin nasil gecti? gördnmu yeni burnunu hic ? öptm
tesekkürler. hic görmedim yeni burnumu. 1 hafta sonra insaallah ikinci alcim acilacak. o zaman ilk kez görecegim. umarim sok olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?