selam arkadaşlar.uzun zamandır takip ediyorum yazılarınızı..bu site sayesinde kararım netleşti benimde tercihim Barış Çakır olacak..koyduğunuz bütün fotolara bayıldım...9 ocağa ön görüşme için gün aldım verecekleri en erken tarihte de ameliyat olmak istiyorum..
bulbeni canmcm naptin nasilsiin? alcilarn ciktimi??
woowww bulbeni!!! resimlerine baktım ...bu bir barış çakır şaheserimi ..harika olmuş yaaaaa süper,küçük dilimi yuttummmmmm
selam arkadaslar ben barsi beye 14 kasim 2008 amaliyat olmustum nerdeyse 2 ay olucak resimlerimi koydum neden kimse yorum yapmiyor bana:1no2:yorumlarinizi bekliyorum bir ay sonra yeni resimlerimi koyucam o resimlerde 1,5 ayliktima.s.
selam arkadaslar ben barsi beye 14 kasim 2008 amaliyat olmustum nerdeyse 2 ay olucak resimlerimi koydum neden kimse yorum yapmiyor bana:1no2:yorumlarinizi bekliyorum bir ay sonra yeni resimlerimi koyucam o resimlerde 1,5 ayliktima.s.
cok hos olmus caniim yandan hic sis oldgu belli degil önden görnyo insh oda zamanla iner:) buyuk gecmsler olsun canim döndnmu sen trden ?
bulbeni burnun çok güzel olmuş harika valla.barış beyin ellerine sağlık.benim de inşallah güzel olur.biraz ameliyat sonrasınıda anlatırmısın.ağrın morarma oldumu .ben de haftaya olucam.kafamda bir sürü sorular var.bunları en iyi siz anlarsınız.benim için dua edin arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?