Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

arkadaşlar, merhaba, siteye yeni üye oldum ve çok hoşuma gitti, tecrübelerini paylaşan bütün arkadaşlara bol bol sevgiler.

Çene büyütme ve burun ameliyatı olmak istiyorum, Barış Bey' e burun ameliyatı olan arkadaşlardan fotoğraf rica edebilir miyim ?

Bir de çene büyütme konusunda tecrübesi olan arkadaşlar varsa, paylaşabilirler mi ?

Şimdiden hepinize çok teşekkürler.

uzun zaman önce sormuş olduğum Sorularıma cevap veren arkadaşlarıma geç te olsa çok teşekkür ediyorum. Barış Bey’e bir resmim ile birlikte mail gönderdim ve en azından fikir edinebilmem için dandik te olsa resmimle biraz oynamasını çok çok çok rica etmiştim ama pek umudum da yoktu o kadar işinin arasında benim resmimle mi uğraşacak diye ama sağolsun bir tasarım göndermiş kendimi yeni bir burun ile görünce inanılmaz heyecanlandım :))) Barış Bey’e hastalarına olan ilgisinden dolayı da hayran kaldım... tedirginliğimi atıp kesin kararımı verebildiğim zaman ilk işim Barış Bey’den ameliyat günü almak olacak... Ayrıca ameliyat olacak arkadaşlar lütfen amliyat öncesi ve sonrası süreçlerde yaşadıklarınızı bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin gerçekten çok faydalı oluyor umarım ben de kendi amliyat duygularımı sizlerle paylaşabilirim &#61514

Selamlar,
Baris beyin kendisinden foto istersen mail yolluyla o gönderiyor sana.

Arkadaşlar ben de 2 Ocak 2009 da ameliyat için gün aldım. Barış Bey'le henüz görüşmedim. Görüşmem de 2 hafta sonra. Hiçbir doktorla görüşmeden direk Barış Bey'in yanına gidicem çünkü yapmış olduğu burunları çok beğendim =)

2 tane çok büyük korkum var, 1. si narkoz.4,5-5 saat baygın olmak beni çok ürkütüyor, aklıma ya birşeyler ters giderse ve uyanamazsam sorusu geliyor =((((

2. si ise ameliyattan sonra burnumu beğenmemek

Şimdiden gerildim . Gerçi ameliyata da sadece 20 gün var =((

ne sekil yolladn resmini ? önden yapmamstr diye dusunyorm:bbo:

selam kizlar ben burda yeniyim ve bi sorum olacakti baris cakira nasil ulasabilirim internette sitesi veya email yada nr varmi

ben yurtiindan
yardimci olunn lütfen

arkadaşlar benim de yarın Barış Beyle görüşmem var.bana görüşmeden ameliyat günü alamayacağımı söyledi sekreteri.artık ne diyelim hayırlısı olsun hepimiz için..

bende 5 ocak için ancak randevu alabildim barış beyden göğüs ameliyatı için.inşallah memnun kalırım.neolur benide rahatlatıcak birşeyler yazın arkadaşlar

Bende gün sayiyorum kizlar. Azicik kaldi. Bu cumartesi insaallah hayirlisiyla burun ameliyati olacagim baris beyde. Cok heyecanliyim. Migdem bulaniyor heyecandan. Umarim hersey yolunda gider.
Bu arada Istanbulda alisveris yapabilecegim, modern kiyafetler satan ama cok pahali olmayan magzalar varsa bildiginiz, özelden bana isimlerini yazip yollarsaniz sevinirim. Tesekkürler.

slm bulbeni sanırım cumartesi grüşmen var umarım herşey istediğin gbi olur:)

pardon bulbeni ben cumartesi ameliyat olucaksın zannettim..
shezofren evet beğenmessen yapabileceği ölçüde değiştiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…