arkadaşlar, merhaba, siteye yeni üye oldum ve çok hoşuma gitti, tecrübelerini paylaşan bütün arkadaşlara bol bol sevgiler.
Çene büyütme ve burun ameliyatı olmak istiyorum, Barış Bey' e burun ameliyatı olan arkadaşlardan fotoğraf rica edebilir miyim ?
Bir de çene büyütme konusunda tecrübesi olan arkadaşlar varsa, paylaşabilirler mi ?
Şimdiden hepinize çok teşekkürler.
uzun zaman önce sormuş olduğum Sorularıma cevap veren arkadaşlarıma geç te olsa çok teşekkür ediyorum. Barış Bey’e bir resmim ile birlikte mail gönderdim ve en azından fikir edinebilmem için dandik te olsa resmimle biraz oynamasını çok çok çok rica etmiştim ama pek umudum da yoktu o kadar işinin arasında benim resmimle mi uğraşacak diye ama sağolsun bir tasarım göndermiş kendimi yeni bir burun ile görünce inanılmaz heyecanlandım :))) Barış Bey’e hastalarına olan ilgisinden dolayı da hayran kaldım... tedirginliğimi atıp kesin kararımı verebildiğim zaman ilk işim Barış Bey’den ameliyat günü almak olacak... Ayrıca ameliyat olacak arkadaşlar lütfen amliyat öncesi ve sonrası süreçlerde yaşadıklarınızı bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin gerçekten çok faydalı oluyor umarım ben de kendi amliyat duygularımı sizlerle paylaşabilirim 
ne sekil yolladn resmini ? önden yapmamstr diye dusunyorm:bbo:
bulbeni merhaba inş istediğin gibi bir buruna sahip olursun,senin ameliyatın kapalı mı olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?