mervecim selam canim şuan yeni üye olarak ilk mesajlarımdan birini de senin için yaziyorum evet cok zor bir durum ben de baska biseyler için arastiriyorum kardesinin durumu nasil halen bir girisim olmadiysa bu konuda sana iyi bir doktor önerebilirim cok super bir hekim yiginla fotoraf var
valla bende merak ettım hangı doktoru onerdıgını arkadasın:)banada soyleyın,arkadaslar bunlar doktor asla mukemmelıde yaratamazlar Tanrı degıller lutfen bılıncınde olun hayal kırıklıgına ugramayın sonra,hıc bı doktor ıcın mukemmel denmemelı diye dusunuyorum ozaman bana gorede barıs bey mukemmel ama onunda hatalı yapdıgı bısey kesın vardır her doktorun vardır...
slm ben 8 ayönce kbb doktoruna konkadaki problemden dolayı ameliyat oldum.burun kemerinide düzeltti ama burun orta hattındaki kemik çöktü.3 hafta önce 2.ameliyatımı oldum plastik cerraha ve benim kaburgadan kıkırdak dokuda alındı çökük yer tamamlandı .burnum şimdi ii ama 2.ameliyat hiçde korkutucu diil doktorun iiyse hiç sorun yaşamadım.şimdi iim hiç anlaşılmıo ameliyat olduğum üstelik benim burun kanatları daraltıdı çok detaylı oldu yani 5 saat sürdü ama çok iim bendede sola doğru bi eğiklik var şişlik indikçe dahada ele gelio ama 3.olmasın isterim olursada korkmam.çokta ayrıntılara takılma bence genel görüntün önemli.çok geçmiş olsun
önce hepinize merhaba
bulbeni papatya bu ayin 20 amaliyat yapacakmisin umarim hersey diledigin gibi olur,
bende baris beye amaliyat olmak istiyorum ama yurtdisinda yasadim icin nerde kalsam diye bir sorunum var, sen otel buldunmu??
bul beni herşey yolunda gidicek hiç endişe etme çok emin ellerdesin sadece dua et elbette,aynı stresi bende yaşadım ve nedersem diyim stresın gecmez ,herşeyin güzel gidiceğine inan Allah yardımcın olsun canım.
selam bulbeni tesekur ederim cevapladin icin, bende bir akrabamin evinde kalmayi karar verdim, cok heycanliyim su burun bir yapilsada bende kurtulsam, nasil olacak iyimi kötu mu pisman olumuyum kafamda bin turlu sey geciyor, aman hayirlisi.
bul beni herşey yolunda gidicek hiç endişe etme çok emin ellerdesin sadece dua et elbette,aynı stresi bende yaşadım ve nedersem diyim stresın gecmez ,herşeyin güzel gidiceğine inan Allah yardımcın olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?