• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

aslında ben önümüzdeki yaz olmak istiyorum ama çevremdekiler biraz karşılar bu duruma açıkcası bnde korkuyorum bi aksilik yaşanır sonuç kötü olur die

hiç korkulucak bişey degıl barıs beyın ellerine saglık kimsenin anlamadığı ,ucu hafıf kalkık bı burnum var cokda sevıyorum ,daha guzelı sızlerın basına korkmayın yalnız ınanın hiç gerek yok kızlar.kolay gelsın

livali gerçekten burnun çok güzel olmuş bende barış beyi düşünüyorum görüşmeye gittiğim zaman kararım kesinleşir sanırım

mervecim selam canim şuan yeni üye olarak ilk mesajlarımdan birini de senin için yaziyorum evet cok zor bir durum ben de baska biseyler için arastiriyorum kardesinin durumu nasil halen bir girisim olmadiysa bu konuda sana iyi bir doktor önerebilirim cok super bir hekim yiginla fotoraf var

meraba.. hangi dktoru oneriyorsun?

valla bende merak ettım hangı doktoru onerdıgını arkadasın:)banada soyleyın,arkadaslar bunlar doktor asla mukemmelıde yaratamazlar Tanrı degıller lutfen bılıncınde olun hayal kırıklıgına ugramayın sonra,hıc bı doktor ıcın mukemmel denmemelı diye dusunuyorum ozaman bana gorede barıs bey mukemmel ama onunda hatalı yapdıgı bısey kesın vardır her doktorun vardır...

valla bende merak ettım hangı doktoru onerdıgını arkadasın:)banada soyleyın,arkadaslar bunlar doktor asla mukemmelıde yaratamazlar Tanrı degıller lutfen bılıncınde olun hayal kırıklıgına ugramayın sonra,hıc bı doktor ıcın mukemmel denmemelı diye dusunuyorum ozaman bana gorede barıs bey mukemmel ama onunda hatalı yapdıgı bısey kesın vardır her doktorun vardır...

selam livali,bende iki hafta once dr.baris cakir'a amaliyat oldu,senin sanirim nerdeyse 2 ay olcak,bana bazi konularda yardimci olurmusun canim,hatta ozelimden msn adresimi alip bana yazabilirsin,seninle msn konusalim isterim,burnunun icini nasil temizliyordun,ayrica hala cok sis benim burnum,birde burnumun yukari kisminda iki gozumun arasi kismainda sol tarafinda hafif bir sislik var,sadece elleyince hissediyorum,ama bakinca gozukmuyor odemlermi olustuki acaba,hergun temizliyormuydun burnunu,hala temizliyormusun,ben ucunu silmeye korkuyorum,silmiyorum,kulak temizliyiciylemi temizliyordun?spreyi ne kadar zaman kullandin canim??cok soru sordum galiba,yardimci olursan cok sevinirim canim,gorusmek uzere..a.s.

aysem 07 daha yenı gordum mj ını kusura bakma,burnunun sıs olması cok normal daha cok erken benim 1 .5 aylıkken bıle barıs bey gordugunde hala şiş yüzün dedi eğer cilt derin kalınsa dahada geç iniyo ve bu kişiden kişiye değişiyo benim cidden cok şişdi şişler iniyo zamanla onları kafana takma oturucak yuzune,ben okyanus suyunu kullanmadım tamponlar cıkınca cunkı burnumun alısmasını ıstemıyorum o şekilde temızlenmeye,eskıden burnumu nasıl temızlıyosam suanda aynı sekılde temızlıyorum hıc bıfark yok dokunmaya korkuyo ılk zamanlar ınsan 1 .ayın dolsun sende alısdıkca rahatlarsın silincede bişey olmuyo barış bey dokun sil korkma dedi bana ,ama biraz daha zaman gecsın sen bekle yinede.kulak temızleyıcede kullandım ılk zamanlar şimdi alışdım ama rahatım cok sende oyle olucaksın yakında ınsallah,sormak ıstedıgın bısey olursa sor tabı cvp larım gordugumde

slm livali,gercekten cok tesekkur ederim yardimci oldugun icin,burnumu bende deniz suyuyla temizlemiyorum,kulak temizleyicisiyle temizliyorum,ama sormak istedigim bazi seyler daha var canim,burnumun kurumus birseyler var onlari cikartmak istiyorum ama cok aciyor,daha once dr cikarmisti iki defa temizlemisti,cok acimisti,bende kulak temizliyicisiyle almak istiyorum ama cok yapismis gelmisyor,sanada oyle kurumus pislikler oluyormuydu canim?senin kac ay oldu amaliyat olali canim 3 ay oldumu?simdiki son halinin resmini koysana ozeline gormeyi cok istiyorum seni,benim burnum cok sis,patlican gibi,seninki birazda olsa indimi burnunun sisligi,yuzum sis degil sadece burnum cok sis,dr.baris bey masaj yapma dedi sanada aynisinimi soyledi canim?ayrica livali burnumun uzerinde siyah noktalar ve kirler olustu seninkindede olusmusmuydu,baris bey olucak boyle demisti onlari simdi temizlemesemmiki daha erkenmiki?a.s.

slm ben 8 ayönce kbb doktoruna konkadaki problemden dolayı ameliyat oldum.burun kemerinide düzeltti ama burun orta hattındaki kemik çöktü.3 hafta önce 2.ameliyatımı oldum plastik cerraha ve benim kaburgadan kıkırdak dokuda alındı çökük yer tamamlandı .burnum şimdi ii ama 2.ameliyat hiçde korkutucu diil doktorun iiyse hiç sorun yaşamadım.şimdi iim hiç anlaşılmıo ameliyat olduğum üstelik benim burun kanatları daraltıdı çok detaylı oldu yani 5 saat sürdü ama çok iim bendede sola doğru bi eğiklik var şişlik indikçe dahada ele gelio ama 3.olmasın isterim olursada korkmam.çokta ayrıntılara takılma bence genel görüntün önemli.çok geçmiş olsun

helinsibel kime oldun acaba 2.ameliyatını. özel mesaj ayarların kapalı sanırım.

merhaba livali,ozel mesajima msn adresini yazarmisin seninle konusmam lazim lutfen cnaim???ben nasil ozele giriliyor bilmiyorum sen bana yaz ben seni eklerim canim.tesekkurler...a.s.

aysem07 canım senın ozelınkapalı ben sana mj yazamıyorum bı acsan ordan emailimi yazıcam sana zatende:)aç sen ozelını olurmu,bendedeburunda kurumalar olmusdu ama cok olmamısdı doktorumun temızlemesıne gerek kalmamısdı yanı ben suan grıbım bıde durmadan akıyo suara:)benım eylulde ameliyatım olduyanı 3 ayım daha tam dolmadı aslında:)şişliklerin olması cok normal canım daha burun zamanla oturuyo sabırlı olmak gerekiyo banada masaj yapma demışdi sadece 2. ayımda burun ucuna bıraz yapdım okadar oda barıs bey soyledıgı ıcın,benım asırı sısdı burnum cunkı geç indi,siyah noktalar için bant al canım pelingde yapabılırsın temizle ama sıyah noktalarını mutlakahava alsın burnun:)temızle bantla hıc bısey olmaz canım sıkma ama tabi.

selam,
bais bey de burun estetigi olanlar lütfen profilinize resim koyabilirseniz cok sevinecegim. tesekkürler.

Kizlar bende 20.12. de ameliyat tarihi aldim baris beyden. cok heyecanliyim. hadi hayirlisi.
bilmem ve dikkat etmem gereken seyler varsa lütfen beni bilgilendirin. tesekkürler :-)

önce hepinize merhaba
bulbeni papatya bu ayin 20 amaliyat yapacakmisin umarim hersey diledigin gibi olur,
bende baris beye amaliyat olmak istiyorum ama yurtdisinda yasadim icin nerde kalsam diye bir sorunum var, sen otel buldunmu??

önce hepinize merhaba
bulbeni papatya bu ayin 20 amaliyat yapacakmisin umarim hersey diledigin gibi olur,
bende baris beye amaliyat olmak istiyorum ama yurtdisinda yasadim icin nerde kalsam diye bir sorunum var, sen otel buldunmu??

Selam jazz,
ben bir akrabagimizin evinde kalicam. cok heyecanliyim. hic aklimdan cikmiyor ameliyat. okulda ders dahi calisamiyorum artik :a015:
bakalim , insaallah hersey cok iyi gecer.

bul beni herşey yolunda gidicek hiç endişe etme çok emin ellerdesin sadece dua et elbette,aynı stresi bende yaşadım ve nedersem diyim stresın gecmez ,herşeyin güzel gidiceğine inan Allah yardımcın olsun canım.

bul beni herşey yolunda gidicek hiç endişe etme çok emin ellerdesin sadece dua et elbette,aynı stresi bende yaşadım ve nedersem diyim stresın gecmez ,herşeyin güzel gidiceğine inan Allah yardımcın olsun canım.

selam livali bana hala ozelime msn adresini vermedin lutfen seninle gorusmem lazim,son halini gormeyi cok istiyorum,benim 3 hafta oldu cok sis burnum,seninki nerdeyse 3 ay olcak bayagi indimi burnunun sisligi yani yuzde kaci indi sence??/cunku seninde cok sisti hatirliyorum...

selam bulbeni tesekur ederim cevapladin icin, bende bir akrabamin evinde kalmayi karar verdim, cok heycanliyim su burun bir yapilsada bende kurtulsam, nasil olacak iyimi kötu mu pisman olumuyum kafamda bin turlu sey geciyor, aman hayirlisi.

selam bulbeni tesekur ederim cevapladin icin, bende bir akrabamin evinde kalmayi karar verdim, cok heycanliyim su burun bir yapilsada bende kurtulsam, nasil olacak iyimi kötu mu pisman olumuyum kafamda bin turlu sey geciyor, aman hayirlisi.

Peki tarih aldin mi baris beyden? ne zaman ameliyat olucaksin? belki karsilasir birbirimize yeni burunlarimizi gösteririz kaydirigubbakcemile5

livali sende gel bizimle. bir gün belirleyelim, sen kontrolle gel ben alcimi cikarttirayim ameliyatdan sonra. burunlarimizi inceleyelim. :sm_cool:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back