• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Merhaba arkadaslar,ben 13 kasimda gogus 14 kasimda burun estetigi oldum dr.baris cakir'a,bakmak isterseniz resmimi koydum iyi yada kotu butun yorumlarinizi bekliyorum,amaliyat olucak arkadaslar ben arka arkaya iki amaliyat gecirdim burun 4 saat,gogus 5 saat surdu korkulacak hicbirsey yok ne agrim nede siizm oldu,ben bu gune kadar bekledigim icin cok pismanim keske yillar yillar once olsaymisim,gidin ve hemen olun kurtulun baris beyi gozum kapali herkese tavsiye ederim,yuzumde sadece 3 gun hafif denecek kadar biarz bir sislik oldu o kadar morarma olmadi agrim olmadi,kanamam olmadi,hepinize gecmis olsun ve olucak arkadaslarda korkmasin,sizden yorumlarinizi bekliyorum kisada olsa lutfen yazin,ayrica sunuda soyliyim beni tanimayanlar estetik oldugumu anlamaiyorsırnaşık şeya.s.

aysem resimler için teşekkürler.bende 14 ocakta burun ameliyatı olacağım Barış Beye.doğal ve güzel bir burnun olmuş.çok beğendim..

ayşemcim süper olmuş burnun, on numara, güle güle kullan :)

ama ameliyat öncesi fotoğrafını da koyabilir misin ?

bir de arkadaşlar, Dr. Barış Çakır' dan randevu ücretsiz deniyordu, fakat ben yeni randevu aldım, 140 ytl dediler. bilginiz olsun.

ayşemcim süper olmuş burnun, on numara, güle güle kullan :)

ama ameliyat öncesi fotoğrafını da koyabilir misin ?

bir de arkadaşlar, Dr. Barış Çakır' dan randevu ücretsiz deniyordu, fakat ben yeni randevu aldım, 140 ytl dediler. bilginiz olsun.

selam denizderya,tesekkur ederim canim begendigine sevindim,burnumun amaliyat onceki halimin resmi var gormedinmi?a.s.

aysem ben de göremedim eski halini, profil resmini diyosan o çok küçük fisfisfis

arkadaslar ilk haliminde resmini koydum amaliyattan sonraki 1.haliminde resimelrini koydum,dikkatli bakin,resimelr ve albumler kizmina tiklayinca butun resimlerim cikiyor ilk halimin 1 resmi var 1.ayiminda birkac tane koydum simdilik 2.ayimda tamamlansin koyucam,yorumlarinizi bekliyorum...

Ayşem07 çok çok geçmiş olsun canım..kullanılan protezler hakkında biraz bilgi verebilirmisin acaba barış beyin tercihleri ne yönde hangi markanın protezlerini kullanıyor mesela. birde barış beyin küçük göğüsler yaptığını duydum doğrumu acaba cevaplarsan çok memnun olurum

Ayşem burnun inanılmaz derecede güsel ve doğal olmuş.Tam istediğim gibi =)) Ben de Barış beyden önümüzdeki hafta için randevu alacağım.Şubatta burun ameliyatı olmayı düşünüyorum.Şimdiden karar verip randevu almak gerek malum öğrencilerin estetik mevsimi şubat =))
Livali arkadaşımızdan sonra fotoğraflarını koyan diğer bir kişi de sensin.Gerçekten çok teşekkürler ikinize de.Ben de ameliyat öncesi ve sonrası sürecini sizlerle,buradaki arkadaşlarla paylaşacağım ^.^

Ayşem07 çok çok geçmiş olsun canım..kullanılan protezler hakkında biraz bilgi verebilirmisin acaba barış beyin tercihleri ne yönde hangi markanın protezlerini kullanıyor mesela. birde barış beyin küçük göğüsler yaptığını duydum doğrumu acaba cevaplarsan çok memnun olurum

selam oyku,kullanilan protezin markasini sormak inan hic aklima gelmedisırnaşık şey,ama 250 cc damla protez kas zari altina kondu,ewet baris bey buyuk gogus yapmiyor dogalliktan yana,en buyuk bu cc numarasini kullaniyor zaten bu bana yeterli geldi gayet buyuklugu cok idaal,ben cok memnunum buyuklugunden,herkese baris beyi tavsiye ederim ben cok memnun kaldim,a.s.

Ayşem burnun inanılmaz derecede güsel ve doğal olmuş.Tam istediğim gibi =)) Ben de Barış beyden önümüzdeki hafta için randevu alacağım.Şubatta burun ameliyatı olmayı düşünüyorum.Şimdiden karar verip randevu almak gerek malum öğrencilerin estetik mevsimi şubat =))
Livali arkadaşımızdan sonra fotoğraflarını koyan diğer bir kişi de sensin.Gerçekten çok teşekkürler ikinize de.Ben de ameliyat öncesi ve sonrası sürecini sizlerle,buradaki arkadaşlarla paylaşacağım ^.^

selam dilemgiz burnumu begenmene cok sevindim,bu zamana kadar hep olumlu cevaplar aldim tesekkur ederim arkadaslar,onceki halimi ve sonraki halimi koydum resimlerimde,sizlere yardimci olmak icin,bende bu sikintilari iyi bilirim,ama bence dr.baris cakir dogru kisi,ben yillardir korktugum iicn hep erteledim ama simdiki aklim olsaydi yillar yillar once olurdum,ne agrim ne sizim ne kanamam ne asiri bir sisligim morlugum oldu,hersey cok kolay git ve hemen once ol kurtul...:1hug:

selam dilemgiz burnumu begenmene cok sevindim,bu zamana kadar hep olumlu cevaplar aldim tesekkur ederim arkadaslar,onceki halimi ve sonraki halimi koydum resimlerimde,sizlere yardimci olmak icin,bende bu sikintilari iyi bilirim,ama bence dr.baris cakir dogru kisi,ben yillardir korktugum iicn hep erteledim ama simdiki aklim olsaydi yillar yillar once olurdum,ne agrim ne sizim ne kanamam ne asiri bir sisligim morlugum oldu,hersey cok kolay git ve hemen once ol kurtul...:1hug:

yıllar önce olsaydın barış beyi bulamazdın ama kaydirigubbakcemile3

şaka bir yana barış bey yine iyi bir iş çıkarmış , inşallah benim burnumu da güzel yapacak :teytey:

arkadaşlar lütfen bana bana bi yol gösterin ben burun ameliyatı olmak istiyorum ama hala çok kararsızım barış çakır ve naci çelik arasında kaldım iki doktor içinde gayet güzel yorumlar okudum kimi seçmeliyim bilemedim :((

Slm Peerless,
Naci Çelik hakkında hiç bir bilgim yok fakat Barış by.gerçekten mükemmel bir dr.ben kendisini net aracılığıyla buldum ve okuduklarım,gördüklerim karşısında barış by.'e çok güvendim gözüm kapalı ameliyat olurum kendisine,kendisiyle görüşme fırsatıda buldum çok ilgili ve her ince ayrıntıyı paylaşan biri,bazı sağlık problemlerimden dolayı ameliyatı ertelemiş durumdayım ama kısmet olursa Barış by. tek geçerim burun ameliyatı için,zaten ameliyat olan arkadaşlarda her detayı anlatıp,sorulara büyük bir içtenlikle cevap verip,resimlerinide bizler için ekliyorlar sağolsunlar,paylaşmak istedim seninlede umarım azda olsa bir yardımım dokunmuştur...

merhaba arkadaşlar
ben yeni üye sayılırım. bir süredir yazdıklarınızı okuyorum .ben de barış beye ameliyat olmaya karar verdim.inşallah 13 ocak ta ameliyat olcağım.çok endişeliyim.barış beye çok güveniyorum ama ilkez ameliyat olacağım için endişeliyim.ayşem burnun çok güzel olmuş ben çok beğendim.darısı başıma inşallah.desteğinizi bekliyorum.

slm arkadaşlar,
sizin için esmimi koydum ama profil resmim olarak koydum başka türlüsünü beceremedim:-), umarım net görünüyordur

selam leylazaim,koyduğun fotolar burun estetiği sonrası mı? Bir de doktorun barış çakır mı? ameliyat olduysan ne zaman ve de önceki halinin fotosu var mı? paylaşımın için teşekkürler =)

Back