Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

nickbulunamadı ve cancanan arkadaşlık talep ettim kabul ederseniz sevinirim. ayrıca nickbulunamadı sende ada gibi foto koyarsan fikrimizi belirtiriz.Cancanan seninde fotoların var mı açıkçası çok merak ettim nasıl olduğunu.

nickbulunamadı ayrıca bende ileriki zamanlarda olacağım ve tabikii birkaç beğendiğim ünlünün fotosunu götüreceğim.en azından nasıl bir burun hayal ettiğimi daha iyi anlar Barış bey.Tamam sonuçta onların yüzü başka ama benim yüzüme gidebilecek olanı yapacaktır diye düşünüyorum.Bence hiçte saçma olmaz.sevgiler..

cnm hangi ünlülerin burunlarini begeniyorsun? merak ettim dogrusu.. keske bende boyle yapsaymisim.. tamamen doktora birakmayin kizlar, sonuç tatmin etmiyor çünkü..

benim de ilk haftalar burnum daha güzel ve kalkik duruyordu sanki.. simdi ucu biraz düstü ve hafif kemer hala var, ne oldugunu anlamadigim kemik hala gitmedi oof.. cidden cok sinir bozucu.. iyi düsünün ve doktorla enine boyuna konusun sonra olun ameliyatinizi...

giz-m senin ne kadar oldu ameliyat olalı? barış beye olmuştun değil mi? barış bey ne dedi kemik konusunda revizyon düşünmedin mi?

Cancan bana burun resimlerini gönderirmisin? mail adresim özel msj kısmında yazıyor. tavsiyelerin için sağol. Benim burnumu da kapalı teknikle yapıcakmış. hayırlısı .

Giz-m canım Natalia Oreiro yu biliyorsundur.Onun makyajlı değil makyajsız halinin fotoğraflarını götüreceğim.Çok belli belirsiz kemeri olan ama çok tatlı bir burnu var (ben zaten hülya avşar tarzı burunları pek beğenmiyorum) ama siz onun makyajlı ve fotoshoplu fotoğraflarına bakarsanız aaa çok yapmacık duruyor diyebilirsiniz ama burnu doğal ve gerçekten çok güzel.

su deniz Natalia Oreiro nun burnu gayet küçük ve kemersiz bir burun. Herkesin isteye biliceği bir burun. güzel bir burun. ama kemersiz. sen nezaman olucaksın ameliyat?

ada canım bir ara atacağım sana fotoğraflarını natinin :)) ben düğünden sonra olacağım.seneye düğün var ,kısmet bakalım.

kıslar 20 kasımda barış beye ameliyat olucam ama tereddütlerim var...şekl konusunda hala bişi oturmadıı sürekli gidemiorum mesailerim oluo...ayrıca gidince sanki çok baskı yapıomuşum gibi gelio...ameliyattan korkuorum ve kaç ay suratım öle çirkin kalır merak ediorum...bide kapalı teknik olucak acaba bi sorun yaşarmıyım ilerde

merhaba nickbulunamadı. ben de aralık 15 de oluyorum ameliyatımı barış beye. barış beyi aramalısın ve gitmelisin yeni tasarımları yüz yüze yapıyor. benimkisi de kapalı teknik olucakmış. ben de ilk defa olucam bir fikrim yok hangisi iyi olur. Sen de tasarımları buraya albümüne koyarsan burdakiler sana öneride bulunabilir. sevgiler.

Kızlar büyük ihtimalle sağdaki. Ama birdaha konuşucaz ben istanbul da olmadığım için sık gidemiyorum. yüz yüze yine konuşalım dedi Barış Bey. önden görüntü de önemli. ikisi arası bir burun daha iyi olur mu diye düşünüyorum. Burun yaptıranların çoğu sağ üst dedi burun bir yıl sonra iniyormuş. Bakalım daha bir buçuk ay var. Yüzümün ifadesi yumuşasın daha bebeksi bir afade olsun istiyorum. bakalım. ama korkuyorum da sonuç umarım iyi olur. Ev de kimse istemiyor ameliyat olmamı.kötü olursa onlar haklı olucak

Kızlar büyük ihtimalle sağdaki. Ama birdaha konuşucaz ben istanbul da olmadığım için sık gidemiyorum. yüz yüze yine konuşalım dedi Barış Bey. önden görüntü de önemli. ikisi arası bir burun daha iyi olur mu diye düşünüyorum. Burun yaptıranların çoğu sağ üst dedi burun bir yıl sonra iniyormuş. Bakalım daha bir buçuk ay var. Yüzümün ifadesi yumuşasın daha bebeksi bir afade olsun istiyorum. bakalım. ama korkuyorum da sonuç umarım iyi olur. Ev de kimse istemiyor ameliyat olmamı.kötü olursa onlar haklı olucak

Ne zaman ameliyat olmuştun Giz-m?

giz-m senin ne kadar oldu ameliyat olalı? barış beye olmuştun değil mi? barış bey ne dedi kemik konusunda revizyon düşünmedin mi?

Kizlar ben geçen sene nisanda oldum ameliyatimi.. 7 ay olmus..
Mail yazmmistim Baris beye masaj önerebilriim resminizi yollayin dedi
Ama masajlik bisey degil artik bu kaç ay geçmis.. orda resmen kemik var yani ödem degil.

Revizyonu dusunuyorum ama baska doktora.. Baris beyi de suclamiyorum ama yanlis anlasilmasin, galiba ben pek fazla anlatamadim nasil bir burun istedigimi.. kendisi de dogalliktan yana oldugu icin fazla oynamiyor burunla, kemeri aliyor o kadar.. bende o da yok alinmis gibi durmuyorum hic o sonradan cikan kemik yuzunden.. sanssizlik iste

giz_m gecmiş olsun cnm aynı sorunları yaşiyoruzz bende tekra<r olacagım ama benım doktorum bariş bey degıl.. bizimkisi şanssızlıkmı bılemıuyorumm cok zor iyi düşünüp oyle amelıyat olmak lazım gercekten

slm canim, merak ettim neden baska doktora olmak istiyorsun? bende bir yil önce baris beye ameliyat oldum, ve bi kikirdak ve nefes sorunu yasiyorum, benim burun ucunda solda sertlik var, yani KBB doktorum kikirdak dedi kendiliginden gemezmis. ben almanyada yasiyorum, baris beye mail yolladim ama henüz cevap alamadim, bir ay oldu. bende tekrardan olacagim sanirsam, ama baris beye olmayi düsünüyorum, cünkü tekrardan baska bi doktora olmak riskli diye düsünüyorum.

Gizemo ve Dahlia85 siz ameliyatı Barış beye olmuştunuz diymi? Ben anlamadım 6 ay bir yıl sonra sorunlar çıkıyor. niye böyle? ben de Barış beye ameliyat olucam. Korkmaya başladım. BENCE BARIŞ BEY LE KONUŞUN. Eminim kendisi düzeltmek istiycektir. Hakkın da olumsuz bir referans olsun istemiycektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…