nickbulunamadı ayrıca bende ileriki zamanlarda olacağım ve tabikii birkaç beğendiğim ünlünün fotosunu götüreceğim.en azından nasıl bir burun hayal ettiğimi daha iyi anlar Barış bey.Tamam sonuçta onların yüzü başka ama benim yüzüme gidebilecek olanı yapacaktır diye düşünüyorum.Bence hiçte saçma olmaz.sevgiler..
Arkadaşlar ben de bir bucuk ay önce burun ameliyatı oldum, kapalı teknik, kesinlikle korkulacak ve endişelenicek bir şey yok... Ağrılarınız o kadar az oluyor ki ağrı kesici bile içmenize gerek kalmayabiliyor. Barış beye ameliyat konusunda güvenin ama sizin tasarımınızı yaparken nasıl bir burun istediğinizi hayal edemez kendi bakış açısı ve sizin bakış açınız farklı olabilir. Kimi doktor ucu kalkık sivri burun yapar kimi doğal vs. Önemli olan istediğiniz burnu kafanızda tasarlamanız. Zaten tasarımı bilgisayar ortamında yaptığı için tasarımı yaparken siz aynı anda nasıl olmasını istediğinizi anlatabilirsiniz. Ameliyattan çıktığınızda emin olabilirsiniz ki tasarımının nerdeyse aynısını yapıyor.
Burnun sarkması konusuna da açıklık getirelim, alçı varken ve burun ameliyat sonrası en şiş halindeyken ucu kalkık görünüyor ama zamanla indiğinde tasarım ortaya çıkmış oluyor. Şişlikler inince 20 gün içersinde burun şeklini alıyor. Benim burnum için ameliyat sonrası Barış bey 1mm inicek dedi. Ve aynen öyle oldu. İnmesini istiyorsunuz çünkü alçı varken ve şişken burun tasarımdakinden daha kalkık görünüyor.
Arkadaşlarımdan aldığım yorumların hepsi olumlu oldu, "çok güzelleşmişsin, inanılmaz doğal görünüyor." O yüzden bence Ada en doğal görünen burnu yaptırman daha mantıklı ve en iyi seçim olacaktır.
Ameliyat olacaklara geçmiş olsun.
Giz-m canım Natalia Oreiro yu biliyorsundur.Onun makyajlı değil makyajsız halinin fotoğraflarını götüreceğim.Çok belli belirsiz kemeri olan ama çok tatlı bir burnu var (ben zaten hülya avşar tarzı burunları pek beğenmiyorum) ama siz onun makyajlı ve fotoshoplu fotoğraflarına bakarsanız aaa çok yapmacık duruyor diyebilirsiniz ama burnu doğal ve gerçekten çok güzel.
kıslar 20 kasımda barış beye ameliyat olucam ama tereddütlerim var...şekl konusunda hala bişi oturmadıı sürekli gidemiorum mesailerim oluo...ayrıca gidince sanki çok baskı yapıomuşum gibi gelio...ameliyattan korkuorum ve kaç ay suratım öle çirkin kalır merak ediorum...bide kapalı teknik olucak acaba bi sorun yaşarmıyım ilerde
Ne zaman ameliyat olmuştun Giz-m?
giz-m senin ne kadar oldu ameliyat olalı? barış beye olmuştun değil mi? barış bey ne dedi kemik konusunda revizyon düşünmedin mi?
Kizlar ben geçen sene nisanda oldum ameliyatimi.. 7 ay olmus..
Mail yazmmistim Baris beye masaj önerebilriim resminizi yollayin dedi
Ama masajlik bisey degil artik bu kaç ay geçmis.. orda resmen kemik var yani ödem degil.
Revizyonu dusunuyorum ama baska doktora.. Baris beyi de suclamiyorum ama yanlis anlasilmasin, galiba ben pek fazla anlatamadim nasil bir burun istedigimi.. kendisi de dogalliktan yana oldugu icin fazla oynamiyor burunla, kemeri aliyor o kadar.. bende o da yok alinmis gibi durmuyorum hic o sonradan cikan kemik yuzunden.. sanssizlik iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?