• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

kizkar size bi sorum var. ben baris beye 1 ay önce mail yolladim, cevap alamayinca yine yolladim.
acaba sizden biri bu aralar mail yollayip cevap alan yada alabilmeyen varmi?
cünkü baris beyden mutlaka cevap bekliyorum..

Bende üç hafat önce aradım hemen cep numarasını verdi aramamı istedi. Aradım konuştuk burnumla ilgili resim istedi.randövü için de Sevin hanımı aramamı istedi ben aradım aldım rndvü ve muayene oldum tasarım yapıldı. Muhtemelen yoğundur. Tekrar gönder. Sevin hanımı ara randv al. Sen de mi burun yaptıracaksın?

ADA ya şöyle birşey var.burada dilemgiz diye bir arkadaş vardı onunda kemerli ve biraz eğri bir burnu vardı ameliyat oldu prensese dönüştü o kadar güzel oldu yani ve yapılan burun ufak bir burundu ama yüzüne çok giden bir burun oldu.Benim anlamadığım petek dinçöze benzersin burun deliklerin gözükür demiş ya üstteki tasarım için e o zaman o şekilde gözükmeyenini yapsın.Sonuçta 2 tasarımı yapıyor ve demekki ben bu burnu 2 şekildede yapabilirim demek istiyor.E o zaman da hangisi olursa olsun iyi olmak durumunda.anlamadım neden öyle dediğini !!!

ADA ya şöyle birşey var.burada dilemgiz diye bir arkadaş vardı onunda kemerli ve biraz eğri bir burnu vardı ameliyat oldu prensese dönüştü o kadar güzel oldu yani ve yapılan burun ufak bir burundu ama yüzüne çok giden bir burun oldu.Benim anlamadığım petek dinçöze benzersin burun deliklerin gözükür demiş ya üstteki tasarım için e o zaman o şekilde gözükmeyenini yapsın.Sonuçta 2 tasarımı yapıyor ve demekki ben bu burnu 2 şekildede yapabilirim demek istiyor.E o zaman da hangisi olursa olsun iyi olmak durumunda.anlamadım neden öyle dediğini !!!

su deniz haklısın. zaten petek dinçözün burnu önden de iyi görünüyor.Bence de burun delikleri çok açık olmayan ufak burun olabilir. Barış bey daha çok küçük olursa etrafımdakilerin yorumu beni üzer diye korkuyor. Çünkü yeni yaptığı bir burunu gösterdi hastanın istediğinin bire bir aynısını yapmış ama kız şimdi ağlıyormuş hergün masaja geliyormuş burnu biraz indirmek için. Belliki hastalarını uyarmak istiyor. O da haklı.Tek ameliyatla herkes mutlu olsun istiyor. Ona çok güveniyorum. bakalım ne yapıcaz. ama ben üstekini beğendim. Hayırlısı.

deniz su neyazıkki özel msj atamıyorum en az 50 defa msj almalıymısım. Sen ne diyecektin burdan yazamıyormusun?

su deniz çok şasırdım yaa! değişik . çok değişik olmuş. enteresan. ama değerlendirilebilinir

kızlar burnun yaptıranlar. profilime tasarımı koydum yorum bekliyorum . hangisi? burnunu yaptıran arkadaşlar özellikle! burun düşüyor azda olsa zamanla diyor herkes! ne diyorsunuz?

adacım benım tasarımdakının aynısı oldu ... hatta daha yuvarlak tasarım bıraz sıvrıydı.. ayrıca burun ben bıldıgım zamanla ınıyor ben ılk alcı cıktıgında kısa ve kalkıktı yandan onden normaldı sımdı 6 ay olucak ve hafıf kendını bıraktı eger 1 sene dolunca dahada ınerse barıs bey bıraz kaldırabılcegını soyledı...

adacım benım tasarımdakının aynısı oldu ... hatta daha yuvarlak tasarım bıraz sıvrıydı.. ayrıca burun ben bıldıgım zamanla ınıyor ben ılk alcı cıktıgında kısa ve kalkıktı yandan onden normaldı sımdı 6 ay olucak ve hafıf kendını bıraktı eger 1 sene dolunca dahada ınerse barıs bey bıraz kaldırabılcegını soyledı...

canım ozaman kesinlikle üsteki tasarım. yapay durduğunu söyleyenler var ama olsun. zaten inecekse kalkık yapmak doğru. Ama barış bey altakini yapmak istiyor. sanırım son hastası kalkık istemiş sonra pişman olmuş hergün ağlıyormus masaj yapıyorlarmış insin diye altı ay beklemek gerekiyor. Senin tanponları ve alçıları kaçıncı günde aldı?

benım alcı 12 gun durdu tamponalrda 5 gun alındı ....benım herseyım gec oldu cunku cok sıstım ben..ben daha 2 aydır normal hayatıma tam olarak dondum ve halen burnum sıs benım...

benım alcı 12 gun durdu tamponalrda 5 gun alındı ....benım herseyım gec oldu cunku cok sıstım ben..ben daha 2 aydır normal hayatıma tam olarak dondum ve halen burnum sıs benım...

Sagol kaçakgirl. herkesin aynı zamanda alınmıyor demekki. sağolasın

adacım yeni tasarım yaptı mı Barış Bey? az önce resmine tekrar baktım eğer yeni bir tasarım yoksa sağ üst :)

kıslar barış beyden randevu aldım ameliyat olcam ama şeklde çok kararsız kaldım...ben anlatamadım daha doğrusu...elimde bikaç ünlünün fotosuyla gitmeyi düşünüorum örneklendirme bakımından çokmu saçma olur...bide ameliyatı kapalı yapıcakmış sizce nasıl olur...çok korkuyorum yhaa herkes riskli şekli ii veremes diooo:(açık olursada çok şişermiş ne yapmalıyım çok çaresizim:(

Arkadaşlar ben de bir bucuk ay önce burun ameliyatı oldum, kapalı teknik, kesinlikle korkulacak ve endişelenicek bir şey yok... Ağrılarınız o kadar az oluyor ki ağrı kesici bile içmenize gerek kalmayabiliyor. Barış beye ameliyat konusunda güvenin ama sizin tasarımınızı yaparken nasıl bir burun istediğinizi hayal edemez kendi bakış açısı ve sizin bakış açınız farklı olabilir. Kimi doktor ucu kalkık sivri burun yapar kimi doğal vs. Önemli olan istediğiniz burnu kafanızda tasarlamanız. Zaten tasarımı bilgisayar ortamında yaptığı için tasarımı yaparken siz aynı anda nasıl olmasını istediğinizi anlatabilirsiniz. Ameliyattan çıktığınızda emin olabilirsiniz ki tasarımının nerdeyse aynısını yapıyor.
Burnun sarkması konusuna da açıklık getirelim, alçı varken ve burun ameliyat sonrası en şiş halindeyken ucu kalkık görünüyor ama zamanla indiğinde tasarım ortaya çıkmış oluyor. Şişlikler inince 20 gün içersinde burun şeklini alıyor. Benim burnum için ameliyat sonrası Barış bey 1mm inicek dedi. Ve aynen öyle oldu. ınmesini istiyorsunuz çünkü alçı varken ve şişken burun tasarımdakinden daha kalkık görünüyor.
Arkadaşlarımdan aldığım yorumların hepsi olumlu oldu, "çok güzelleşmişsin, inanılmaz doğal görünüyor." O yüzden bence Ada en doğal görünen burnu yaptırman daha mantıklı ve en iyi seçim olacaktır.
Ameliyat olacaklara geçmiş olsun.

Back