Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Kesinlikle sol alt.Çenenle daha uyumlu.Karakteristik bi yüzün var bu yüzden burnunu fazla inceltme.Yüzüne güç katıyor..

Bence sol alttaki çok güzel olmuş..canım..inşallhan çok iyi geçer..

Kızlar sağolun. Aslında ben yandan üst sağı istedim doktor önden burun delikleri çok görünmemeli dedi. Su deniz yorumu nasıl okuyabiliyorum ? bulamadım nereye yazdın?

bana barış bey sol alttakini tasarladı da sen daha kısa istediğin için sağ üsttekini de yaptı gibi geldi:)

Merhaba Ada,

Sağ üstteki resim çok hoş görünüyor ama baya küçük bir burun olmuş o yüzden ameliyattan sonra belki çok doğal görünmeyebilir o yüzden sol alttaki daha doğal durur bence..

sağolun kızlar yorumlara ihtiyacım var. evet doktor sol alttakini daha uygun buldu.ben sağdakini istedim. sol alt sanki biraz sivri ben sivri burun istemiyorum . belki ikisinin ortasında b birsey de olabilir mi acaba? biraz havalı olsun istiyorum ama önden kötü görünmemeli. sanki zamanla burun biraz düşer gibi geliyor. burun yaptıranlar ne diyorsunuz?

benim bu burun ameliyatından beklediğim yüzümün ifadesi yumuşasın daha bebeksi bir ifadem olsun. daha yumusak bir yüz .Ameliyattan sonra yüz ifadem değişsin istiyorum. ama önden burun deliklerim çok görünmesin. önden sorunum yok zaten yandan burnumu hiç sevmiyorum

adacım özel mesaj gönderdim sana.ben sağ üsttekini beğendim .eğer zaten zamanla düşecekse az da olsa , sağdakini yaptırman daha iyi olur gibi ama tabii karar senin yine.şöyle birşeyde olabilir.barış beye sağ üsttekini tekrar tasarım yaptırsan hani çooooookkk hafif belli belirsiz bir küçük kemer olsa daha doğal durur mu .yani hülya avşar gibi içe doğru değilde hani sağdakini biraz daha doğallaştırsa.gerçi ben öylede beğendim ama belki daha kolay olur karar vermen o açıdan yazdım fikrimi.

evet bence de ikisinin ortası yeni bir tasarım yapmasını rica et barış beyde. sonuçta yüzünün en önemli yeri o kadar ameliyat yaptıracaksın tam istediğin gibi olsun, eğer ikisi de içine sinmediyse hiç çekinmeden yeni bir tasarım rica edebilirsin.. karar senin :)

Bugün Barış beyden yeni tasarım istedim ikisinin ortası olan bir burun. henüz yanıt gelmedi. muhtemelen çok yoğundur. Aslına bakarsanız ben sağ üstekini istiyorum. zamanla birazcık iner ve hoş olur eğer aynısı olursa.Ama sol alttaki içime sinmediği kesin. Yüzümü toparlayan bir burun istiyorum. sağ üst gibi. karar vermek zor değil aslında ben sağ üste karar verdim ama. ınsan objektif bakamıyor. gözü alışıyor insanın baka baka. Yorumlarınız çok faydalı. sağolun. Kaçakgırl kesinlikle sağ üst dedi tecrübesine inanıyorum. bakalım üçüncü tasarım nasıl olucak. aranızda başka kim yaptırdı burnunu Barış beye? SEVGıLER HEPıNıZE

Sevgili kaçakgirl. Ben de zaten üstekini istedim. Barış bey petek dinçöz gibi olursun dedi burun deliklerin önden görünür dedi. ben de iyi ozaman petek dinz burnunu zaten çok beğeniyorum dedim. Barış bey bana altakini yapmak istiyor. ben üstekini. evet başlangıçta estetik olduğu belli olur ama zamanla oturur sanki. Altakki uzun bir burun . bunu istemiyorum.

bu arada kaçakgirl burnun güzel olmuş . ifaden değişmiş .daha yumuşak sevimli olmuşsun.

kaçakgirl Barış bey sanada tasarım yapmıştı diy mi? Burnun tasarımın aynısı mı oldu?

evt senın gıbı 2 tane yaptı bırı havalı bırı dogal o havalı yapalım demıstı ben kotu olur dıye doğal ıstedım pişmanım....

evt senın gıbı 2 tane yaptı bırı havalı bırı dogal o havalı yapalım demıstı ben kotu olur dıye doğal ıstedım pişmanım....

Peki tasarımdakinin aynısın mı oldu? yani senin istediğinin aynı sımı oldu? Enteras bana da o doğal olanı yapmak istiyor. yok ben üstekine karar verdim. daha iki ay var hayırlısı. kimse ameliyat olmamı istemiyor. ama ben 10 yıldır istiyorum . hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…