ADA ya şöyle birşey var.burada dilemgiz diye bir arkadaş vardı onunda kemerli ve biraz eğri bir burnu vardı ameliyat oldu prensese dönüştü o kadar güzel oldu yani ve yapılan burun ufak bir burundu ama yüzüne çok giden bir burun oldu.Benim anlamadığım petek dinçöze benzersin burun deliklerin gözükür demiş ya üstteki tasarım için e o zaman o şekilde gözükmeyenini yapsın.Sonuçta 2 tasarımı yapıyor ve demekki ben bu burnu 2 şekildede yapabilirim demek istiyor.E o zaman da hangisi olursa olsun iyi olmak durumunda.anlamadım neden öyle dediğini !!!
adacım bana özel mesajla msn ını yazarmısın sana mail atacağım .
biraz da çabuk yaptım ben üstünde biraz daha çalışabilirim =)
adacım benım tasarımdakının aynısı oldu ... hatta daha yuvarlak tasarım bıraz sıvrıydı.. ayrıca burun ben bıldıgım zamanla ınıyor ben ılk alcı cıktıgında kısa ve kalkıktı yandan onden normaldı sımdı 6 ay olucak ve hafıf kendını bıraktı eger 1 sene dolunca dahada ınerse barıs bey bıraz kaldırabılcegını soyledı...
benım alcı 12 gun durdu tamponalrda 5 gun alındı ....benım herseyım gec oldu cunku cok sıstım ben..ben daha 2 aydır normal hayatıma tam olarak dondum ve halen burnum sıs benım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?