Fazla detaya girmek istemiyorum ama 17 aydan sonra (ki 3.aydan beri belliydi)revizyon olmayı düşünüyorum.detay isteyenlere özelden yazabilirim..
merhaba siss sana arkadaşlık teklifi gönderdim. bana da özeldan yazarmısın neden revizyon oluyorsun ve kime oldun ameliyatını? ben Barış beye 15 aralık ta ameliyat tarihi aldım. Şikayet ler başladı korkuyorum ben revizyon ihtimalini yüksek olduğu bir ameliyat geçirmek istemiyorum. lütfen eğer şikayetleriniz varsa dile getirin ki biz de bilelim. sevgilerFazla detaya girmek istemiyorum ama 17 aydan sonra (ki 3.aydan beri belliydi)revizyon olmayı düşünüyorum.detay isteyenlere özelden yazabilirim..
kızlarrr 6 aylık resmımı koydum eskı ve yenı olarak ayrıca ucunu az kaldırmak ıstıyorum onunda tasarımını barıs bey yaptı bır bakın bakalım gerek varmı yada nasıl olur..ayrıca etlerımde sısme var onlarıda kuculturucem barıs bey 1 sene beklemeden yapalım dıyor...sızne ne yapayım..
slm canim, merak ettim neden baska doktora olmak istiyorsun? bende bir yil önce baris beye ameliyat oldum, ve bi kikirdak ve nefes sorunu yasiyorum, benim burun ucunda solda sertlik var, yani KBB doktorum kikirdak dedi kendiliginden gemezmis. ben almanyada yasiyorum, baris beye mail yolladim ama henüz cevap alamadim, bir ay oldu. bende tekrardan olacagim sanirsam, ama baris beye olmayi düsünüyorum, cünkü tekrardan baska bi doktora olmak riskli diye düsünüyorum.
Baska bi doktor seçimi neden riskli olsun cnm? Biraz açarmisin..
Benim baska doktora olmak isteme sebebim ise su: genelde burdan da gördügüm resimlerleri ve kendi burnumu kiyaslayinca bisey farkettim oda Baris beyin burun ucunu genelde top gibi birakmasi yani yuvarlak oluyo burnun ucu.. ve bence burun ucu oldukça önemli, sivri bir burun istemiyorum ama yuvarlak top gibi burun ucu de güzel durmuyo bence daha karakteristik bir burun hayal etmistim ben.. ve Baris bey de dogalliktan yana oldugundan fazla degisiklik yapmiyor.. benim içinde dogallik önemli tabi ama bu güzel bir buruna engelse estetik oldugunun anlasilmasi pek umrumda degil açikcasi.. sonucta ben ameliyat olma kararini güzel bir buruna sahip olmak için almistim, eskisinden daha iyi bir buruna degil...
canim baska doktor riskli diye düsnüyorum, cünkü baris beye veya baska bi doktora ilk ameliyati olduysa insan, insanin kendi doktoru ilk ameliyatta ne yaptigini daha iyi bilir diye, öyle düsünüyorum. ama tabiki bu herkesin kendi tercihi.
sen tekrardan olursan kime olmayi düsünüyorsun canim?
burda söylediklerimiz sakin kimseyi korkutmasin, baris bey gercekten cok iyi bir doktor. bazen ufak tefek seyler olabilir, ama abartilacak sekilde degil.
canim baska doktor riskli diye düsnüyorum, cünkü baris beye veya baska bi doktora ilk ameliyati olduysa insan, insanin kendi doktoru ilk ameliyatta ne yaptigini daha iyi bilir diye, öyle düsünüyorum. ama tabiki bu herkesin kendi tercihi.
sen tekrardan olursan kime olmayi düsünüyorsun canim?
burda söylediklerimiz sakin kimseyi korkutmasin, baris bey gercekten cok iyi bir doktor. bazen ufak tefek seyler olabilir, ama abartilacak sekilde degil.
Orasi dogru ama yukarida belirtttigim nedenden dolayi baska bi doktoru tercih edicem sanirim.. ama kendi doktoruna olmak senin söyledigin neden ve ekonomik açidan daha avantajli.. fakat kötü sonuçlanmis bi ameliyat sonunda ayni doktora ameliyati da kolay kolay göze alamiyor insan.
Ben olursam eger Naci Çelik düsünüyorum simdilik ama önce bi görüsüp iyice ne istedigimi anlatmam ve doktorun fikirlerini almam gerek. Yurtdisinda olunca da öyle ha diyince görüsemiyorsun her doktorla.. zor oluyo böyle karar vermesi
ya kıslar bısey sorucam lokalle burun ucu amelıyatı olan varmı belkı bu carsamba olabılırım ama korkularım var daha yenı 6 aylık oldu burnum ne kadar sure sonra amelıyat olmam gerekır acaba.
kacakgirl ben de burun ucumdan memnun değilimdaha iki ay oldu ama şimdiden revizyon düşünmeye başladım. bilgin varsa paylaşabilir misin nasıl bir ameliyat oluyor ücreti ne kadar vs.
canım sen neden memnun değilsin ucundan?
kızlar Barış Bey ameliyatı kaça yapıyor??yardımcı olursanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?