Baska bi doktor seçimi neden riskli olsun cnm? Biraz açarmisin..
Benim baska doktora olmak isteme sebebim ise su: genelde burdan da gördügüm resimlerleri ve kendi burnumu kiyaslayinca bisey farkettim oda Baris beyin burun ucunu genelde top gibi birakmasi yani yuvarlak oluyo burnun ucu.. ve bence burun ucu oldukça önemli, sivri bir burun istemiyorum ama yuvarlak top gibi burun ucu de güzel durmuyo bence daha karakteristik bir burun hayal etmistim ben.. ve Baris bey de dogalliktan yana oldugundan fazla degisiklik yapmiyor.. benim içinde dogallik önemli tabi ama bu güzel bir buruna engelse estetik oldugunun anlasilmasi pek umrumda degil açikcasi.. sonucta ben ameliyat olma kararini güzel bir buruna sahip olmak için almistim, eskisinden daha iyi bir buruna degil...
canim baska doktor riskli diye düsnüyorum, cünkü baris beye veya baska bi doktora ilk ameliyati olduysa insan, insanin kendi doktoru ilk ameliyatta ne yaptigini daha iyi bilir diye, öyle düsünüyorum. ama tabiki bu herkesin kendi tercihi.
sen tekrardan olursan kime olmayi düsünüyorsun canim?
burda söylediklerimiz sakin kimseyi korkutmasin, baris bey gercekten cok iyi bir doktor. bazen ufak tefek seyler olabilir, ama abartilacak sekilde degil.