• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

kızlarrr 6 aylık resmımı koydum eskı ve yenı olarak ayrıca ucunu az kaldırmak ıstıyorum onunda tasarımını barıs bey yaptı bır bakın bakalım gerek varmı yada nasıl olur..ayrıca etlerımde sısme var onlarıda kuculturucem barıs bey 1 sene beklemeden yapalım dıyor...sızne ne yapayım..

Fazla detaya girmek istemiyorum ama 17 aydan sonra (ki 3.aydan beri belliydi)revizyon olmayı düşünüyorum.detay isteyenlere özelden yazabilirim..

Fazla detaya girmek istemiyorum ama 17 aydan sonra (ki 3.aydan beri belliydi)revizyon olmayı düşünüyorum.detay isteyenlere özelden yazabilirim..

canim ben acikcasi merkat ettim, neden olmak istedigini ve aciklamak istmedigini.
neden acaba bana özelden yaza bilirmisin? cünkü benimde 16 oldu be kikirdak ve nefes sorunu yasiyorum. benim kikirdak alcim acilinca cok belirgindi ve baris beye sordum bu ne diye, önmeli degil sislikden felan dedi. ama aradan 16ay gecti ve hala ayni sekilde duruyor. burda almanyadaki KBB doktorum ameliyat gayet basarili dedi, ama burun ucundaki sertligin kikirdak oldugunu söyledi... burdaki arkadaslara soruyorum acaba böyle bi sorun yasayan baska birisi oldumu?

merabalar.
benim de ameliyat olalı 9 ay oldu.. hala şiş önden .biraz daha inmesi lazım.tam 1 yıl olmasını bekliyorum
ama şikayetçi de değilim hani.oldukça hoş bi burnum var..

merhaba siss sana arkadaşlık teklifi gönderdim. bana da özeldan yazarmısın neden revizyon oluyorsun ve kime oldun ameliyatını? ben Barış beye 15 aralık ta ameliyat tarihi aldım. Şikayet ler başladı korkuyorum ben revizyon ihtimalini yüksek olduğu bir ameliyat geçirmek istemiyorum. lütfen eğer şikayetleriniz varsa dile getirin ki biz de bilelim. sevgiler

kızlarrr 6 aylık resmımı koydum eskı ve yenı olarak ayrıca ucunu az kaldırmak ıstıyorum onunda tasarımını barıs bey yaptı bır bakın bakalım gerek varmı yada nasıl olur..ayrıca etlerımde sısme var onlarıda kuculturucem barıs bey 1 sene beklemeden yapalım dıyor...sızne ne yapayım..

kaçakgirl ben yeni resimleri ve revüzyon tasarımını görermedim albümde. arkadaşlık teklif ettim eğer kabul edersen. biliyorsun ben aralık ta Barış beye amliyat olucam. ne diyorsun. Barış beyi gerçekten öneriyormusun. Bir süredir şikayetler başladı endişeleniyorum. sevgiler

ameliyat sonrası ufak tefek sıkıntılar belirtilince ben de söylemek istedim.ameliyat olmak isteyen arkadaşları soru işaretleriyle bırakmak istemem.barış bey çok başarılı bir cerrah.öyle olmasa bizim gibi çok düşünen ve titizlenen en iyiyi isteyen hastaları olmazdı.zaten sorunlar da öyle aman aman büyük sorunlar değil..

bunlar biraz şans, biraz da mevcut olan burun yapısıyla ilgili.ama insan onca çileyi çektikten sonra da kusursuza yakın olsun istiyo..eee bu da hakkıdır dimi?CADIARZU

canım barıs beyı tabıkı onerırım cunku ortaya cıkan sorunlar cok basıt sorunlar aman aman sorun degıl ama bız kusursuzu ıstedımızden en ufak bısey bıze kusurmus gıbı gelıyor sadece nasıl bır burun ısteıdgımız ıyı anlatmak lazım ayrıca amelıyatta sans cok onemlı..

kesinlikle ameliyat gerçekten şans işi sonuçlar kişiden kişiye değişiyor bende barış beye ameliyat oldum ve şu an 3. ayı şekil olark burnum çok düzgün görünüyor ama burun tabanımda bi şişlik var(üst kısımdan yanlara doğru) bu benim burun yapımdan kaynaklanıyormuş cildim de kalınlaşma olmuş :(( malesef ameliyat sonrası böle sorunlarada alışmanız gerekiyor kızlar. barış bey kesinlikle çok iyi bir cerrah, bütün sorunlarımızı sabırlı bir şekilde dinliyor ve çözümler sunuyor sizi rahatlatıyor ve genel olarak çoğu ameliyatında da başarılı.. ameliyat olmak isteyenlere şunu söylemek istiyorum dikkat etmeleri gereken tek şey bence neyi istediklerini çok iyi bilsiinler ben doğal bir burun olsun diye ısrar ettim olduda kimse ameliyat olduğumu anlamıyor bile ve söylediğimde herkes beğenio ama şimdide acaba biraz daha mı kalkık olsun diye düşünüyorum. eğer tam olarak nr istediğimi bilseydim bunları düşünmezdim bar yış beyle de bunu konuştuk biraz rahatladım şimdilik bu düşünce kafamdan kalktı yeni burnumla çok mutluyum eğer burnunuuzu sorun ediyorsanız kesinlikle ameliyat olmalısınız ve barış beye ameliyat olmuş biri olarak kesinlikle tavsiye edebilirm en azından ameliyat olmadan görüşmeye değer :))

slm canim, merak ettim neden baska doktora olmak istiyorsun? bende bir yil önce baris beye ameliyat oldum, ve bi kikirdak ve nefes sorunu yasiyorum, benim burun ucunda solda sertlik var, yani KBB doktorum kikirdak dedi kendiliginden gemezmis. ben almanyada yasiyorum, baris beye mail yolladim ama henüz cevap alamadim, bir ay oldu. bende tekrardan olacagim sanirsam, ama baris beye olmayi düsünüyorum, cünkü tekrardan baska bi doktora olmak riskli diye düsünüyorum.

Baska bi doktor seçimi neden riskli olsun cnm? Biraz açarmisin..

Benim baska doktora olmak isteme sebebim ise su: genelde burdan da gördügüm resimlerleri ve kendi burnumu kiyaslayinca bisey farkettim oda Baris beyin burun ucunu genelde top gibi birakmasi yani yuvarlak oluyo burnun ucu.. ve bence burun ucu oldukça önemli, sivri bir burun istemiyorum ama yuvarlak top gibi burun ucu de güzel durmuyo bence daha karakteristik bir burun hayal etmistim ben.. ve Baris bey de dogalliktan yana oldugundan fazla degisiklik yapmiyor.. benim içinde dogallik önemli tabi ama bu güzel bir buruna engelse estetik oldugunun anlasilmasi pek umrumda degil açikcasi.. sonucta ben ameliyat olma kararini güzel bir buruna sahip olmak için almistim, eskisinden daha iyi bir buruna degil...

Azracum sana da gecmis olsun.. senin doktorun kimdi cnm?

Baska bi doktor seçimi neden riskli olsun cnm? Biraz açarmisin..

Benim baska doktora olmak isteme sebebim ise su: genelde burdan da gördügüm resimlerleri ve kendi burnumu kiyaslayinca bisey farkettim oda Baris beyin burun ucunu genelde top gibi birakmasi yani yuvarlak oluyo burnun ucu.. ve bence burun ucu oldukça önemli, sivri bir burun istemiyorum ama yuvarlak top gibi burun ucu de güzel durmuyo bence daha karakteristik bir burun hayal etmistim ben.. ve Baris bey de dogalliktan yana oldugundan fazla degisiklik yapmiyor.. benim içinde dogallik önemli tabi ama bu güzel bir buruna engelse estetik oldugunun anlasilmasi pek umrumda degil açikcasi.. sonucta ben ameliyat olma kararini güzel bir buruna sahip olmak için almistim, eskisinden daha iyi bir buruna degil...

canim baska doktor riskli diye düsnüyorum, cünkü baris beye veya baska bi doktora ilk ameliyati olduysa insan, insanin kendi doktoru ilk ameliyatta ne yaptigini daha iyi bilir diye, öyle düsünüyorum. ama tabiki bu herkesin kendi tercihi.
sen tekrardan olursan kime olmayi düsünüyorsun canim?
burda söylediklerimiz sakin kimseyi korkutmasin, baris bey gercekten cok iyi bir doktor. bazen ufak tefek seyler olabilir, ama abartilacak sekilde degil.

canim baska doktor riskli diye düsnüyorum, cünkü baris beye veya baska bi doktora ilk ameliyati olduysa insan, insanin kendi doktoru ilk ameliyatta ne yaptigini daha iyi bilir diye, öyle düsünüyorum. ama tabiki bu herkesin kendi tercihi.
sen tekrardan olursan kime olmayi düsünüyorsun canim?
burda söylediklerimiz sakin kimseyi korkutmasin, baris bey gercekten cok iyi bir doktor. bazen ufak tefek seyler olabilir, ama abartilacak sekilde degil.

Orasi dogru ama yukarida belirtttigim nedenden dolayi baska bi doktoru tercih edicem sanirim.. ama kendi doktoruna olmak senin söyledigin neden ve ekonomik açidan daha avantajli.. fakat kötü sonuçlanmis bi ameliyat sonunda ayni doktora ameliyati da kolay kolay göze alamiyor insan.

Ben olursam eger Naci Çelik düsünüyorum simdilik ama önce bi görüsüp iyice ne istedigimi anlatmam ve doktorun fikirlerini almam gerek. Yurtdisinda olunca da öyle ha diyince görüsemiyorsun her doktorla.. zor oluyo böyle karar vermesi

Orasi dogru ama yukarida belirtttigim nedenden dolayi baska bi doktoru tercih edicem sanirim.. ama kendi doktoruna olmak senin söyledigin neden ve ekonomik açidan daha avantajli.. fakat kötü sonuçlanmis bi ameliyat sonunda ayni doktora ameliyati da kolay kolay göze alamiyor insan.

Ben olursam eger Naci Çelik düsünüyorum simdilik ama önce bi görüsüp iyice ne istedigimi anlatmam ve doktorun fikirlerini almam gerek. Yurtdisinda olunca da öyle ha diyince görüsemiyorsun her doktorla.. zor oluyo böyle karar vermesi

seni gayet iyi anliyorum, bende yurtdisinda yasiyorum, almanyada. bende istedigim zaman gidemiyorum malesef. ama bakalim sene se mutlaka gidecegim. insallah ikinci ameliyatta hersey düzelir. canim bisey merak ettim, senin sorununla ilgili, yani mutlu olmadiginla ilgili baris beyle konusdunmu? konusduysan o ne yorum yapti?

kaçakgirl yeni tasarımı bence birazdaha küçült senin yüzün küçük . küçük burun güzel olur bence birazdaha küçültmelisin. Barış bey küçültmekten korkuyor biliyorum. ama bence birazdaha küçük hatta birazdaha kalkık olursa daha güzel olur

ya kıslar bısey sorucam lokalle burun ucu amelıyatı olan varmı belkı bu carsamba olabılırım ama korkularım var daha yenı 6 aylık oldu burnum ne kadar sure sonra amelıyat olmam gerekır acaba.

kacakgirl ben de burun ucumdan memnun değilim :( daha iki ay oldu ama şimdiden revizyon düşünmeye başladım. bilgin varsa paylaşabilir misin nasıl bir ameliyat oluyor ücreti ne kadar vs.

canım sen neden memnun değilsin ucundan?

bende pek bir değişiklik olmayacaktı zaten dahlia ama çok çok az bir değişklik oldu yani hala bir fazlalık var. ben ameliyata girmeden önce aman doğal olsun da ne olursa olsun diye düşünüyordum ama şimdi benden önce ameliyat olanların ne demek istediklerini daha iyi anlıyorum keşke biraz daha küçük bir burun isteseymişim.

Back