aynen artık banada herşeye olabilir gözüyle bakıorum burdan eski tecrübeleri okudukça:)) benim burun deliklerimde eşitsizlik yok ama sanki büyük gibi duruo burun ucum bide hala benim dudak ile burun arsındaki yer şiş oranın şişliğide garip gösterio burnumu sanki burun ucum biraz düşük gibi gelio bu şişlikten dolayı halbuki barış beyin çektiği resimde yandan gayet kalkık duruodu ayy hergün şekilden şekile girio bigün güsel burnumun ucu diorum akşam bakıorum off puf diorum anlaşılan şişlikler inmeden hiç bişey belli olmuycak tam anlamıyla sabır sabır :))
evet ya bende onu teselisiyle inince düselicek die bekliorum sana barış bey krem tarzı yada sprey falan önerdi mi acaba benmde sol tarafımda arada bir tıkanıklık oluyor bide burnunun içini temizleyebilior musun sen???
banada verdi deniz suyunu kullandım ama nefes problemime pek yardımcı olmadı şimdide tıkanıo sanki burunumun içindeki yaralar şişiyor gibi gelio bende şu alçım çıksında temizlemeye çalışıcam:)) burnum akıo gibi gelio ama temizleyemeyince çok tuhaf oluorum bide şimdi daha çok kaşınıo burnum iyileşio galiba :)))
evet rahatlıcam inşallaaaah az kaldı :)) ay ben alçıyada alıştım ilk alçı çıkınca yüzüm bomboş kaldı hele gözlerimin arasında ki boşluk o kadar açık geldiki :)))
sprey verdi deniz suyu onu sıkıyodum hep bnmde bi tarf açılınca diğer taraf tıknıyodu barış bey normali o dedi ama anlamadım açıkçası.sonra küçük alçı çıktıktan sonra çok güzel nefes almaya başladım tıknıklık arada oluyodu şimdi tıkanmıyo iki taraftanda nefes alabiliyorum ama bi tarf daha az.az olan tarafta değişio bazen sağ bazen sol.burnumun içi çok fazla yara olduu için temizleyemedim alçı varken bide içinde bisürü dikiş vardı alçının çıkacağı gün dikişlerde gitti bikaç gün sonra geçti şimdi temizleyebiliyorum
burunda iki taraf aynı anda eşit nefes almıyormuş. dönüşümlü olarak biri daha fazla alıyormuş. bu eskiden de böyledir ama şimdi daha dikkat ettiğin için farketmiş olabilirsin yerimseniben
iyi o zaman normalse beklicez artıkk:))) alçı çıkınca burun çok kızarık oluo mu ve oluyosa ne zamana kadar düselir acaba??
bnm kızarmadı ama siyah nokta var jelle yıkıyorum ilkine göre azaldı.peeling yapsam bişe olur mu acaba?dahilacm? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?