Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

ayy aynen benim burnumu anlattın beni anlattın kelimesi kelimesine :)) dudakla burun arasındaki yer bendede çok şiş dediğin gibi banada düşük geliyo barış bey çektiğinde daha kalkıktı şimdi düz duruyo hatta brz düşük gibi duruyo orası şiş olduğundan inerse düzelir diye ümit ediyorum ama bilmiyorum bakalım :)

evet ya bende onu teselisiyle inince düselicek die bekliorum sana barış bey krem tarzı yada sprey falan önerdi mi acaba benmde sol tarafımda arada bir tıkanıklık oluyor bide burnunun içini temizleyebilior musun sen???

evet ya bende onu teselisiyle inince düselicek die bekliorum sana barış bey krem tarzı yada sprey falan önerdi mi acaba benmde sol tarafımda arada bir tıkanıklık oluyor bide burnunun içini temizleyebilior musun sen???

sprey verdi deniz suyu onu sıkıyodum hep bnmde bi tarf açılınca diğer taraf tıknıyodu barış bey normali o dedi ama anlamadım açıkçası.sonra küçük alçı çıktıktan sonra çok güzel nefes almaya başladım tıknıklık arada oluyodu şimdi tıkanmıyo iki taraftanda nefes alabiliyorum ama bi tarf daha az.az olan tarafta değişio bazen sağ bazen sol.burnumun içi çok fazla yara olduu için temizleyemedim alçı varken bide içinde bisürü dikiş vardı alçının çıkacağı gün dikişlerde gitti bikaç gün sonra geçti şimdi temizleyebiliyorum

banada verdi deniz suyunu kullandım ama nefes problemime pek yardımcı olmadı şimdide tıkanıo sanki burunumun içindeki yaralar şişiyor gibi gelio bende şu alçım çıksında temizlemeye çalışıcam:)) burnum akıo gibi gelio ama temizleyemeyince çok tuhaf oluorum bide şimdi daha çok kaşınıo burnum iyileşio galiba :)))

albumuu kısa surelıgne herkese acık yaptım arkadaslık yollamayın bakabılrısnız

evet aynı şeyler bendede oldu kaşındığı iyileştiğinin göstergesi alçılar çıkınca aşırı rahatlıcaksın burnunda açılacak

evet rahatlıcam inşallaaaah az kaldı :)) ay ben alçıyada alıştım ilk alçı çıkınca yüzüm bomboş kaldı hele gözlerimin arasında ki boşluk o kadar açık geldiki :)))

evet rahatlıcam inşallaaaah az kaldı :)) ay ben alçıyada alıştım ilk alçı çıkınca yüzüm bomboş kaldı hele gözlerimin arasında ki boşluk o kadar açık geldiki :)))

hehe aynen anneme diyodumki anne nolur alçıyı çıkarmasıınn biz çok bütünleştik alçıyla :) cidden alçıya gözüm çok alışmıştı benimde şimdi onun yerine barış beyin verdiği bantlarla hasretimi gideriyorum tabi alçının yerini dolduramıyo ama teselli işte.. mafoldumben

burunda iki taraf aynı anda eşit nefes almıyormuş. dönüşümlü olarak biri daha fazla alıyormuş. bu eskiden de böyledir ama şimdi daha dikkat ettiğin için farketmiş olabilirsin yerimseniben

burunda iki taraf aynı anda eşit nefes almıyormuş. dönüşümlü olarak biri daha fazla alıyormuş. bu eskiden de böyledir ama şimdi daha dikkat ettiğin için farketmiş olabilirsin yerimseniben

evet ama eskiden tamamen tıkalıydı amlyttn sora tıknnca sordm barış bey normali o dedi 3 saatte bir deişiomş :)) çok cahilmişim walla bilmiodm barış bey saolsn :))

ay ben eskiden daha iyi nefes alıodum şu an yaralar var içinde ondan tıkanıorum doyasıya nefes alamıorum( ama benim burnumda dönüşüm olmuo sadece tek taraf tıkanıo normal mi buda barış beye sordum tıkalı değil burnun dedi ama nefes alması daha az ay düselir umarım ((

normalde bi delik daha az alıo normali oymş bnde amlyyttn sonra öğrendm.ama yaralar iietikçe nefes açılıo bnm şuan çok iyi

iyi o zaman normalse beklicez artıkk:))) alçı çıkınca burun çok kızarık oluo mu ve oluyosa ne zamana kadar düselir acaba??

iyi o zaman normalse beklicez artıkk:))) alçı çıkınca burun çok kızarık oluo mu ve oluyosa ne zamana kadar düselir acaba??

bnm kızarmadı ama siyah nokta var jelle yıkıyorum ilkine göre azaldı.peeling yapsam bişe olur mu acaba?dahilacm? :))

bnm kızarmadı ama siyah nokta var jelle yıkıyorum ilkine göre azaldı.peeling yapsam bişe olur mu acaba?dahilacm? :))

:) bence cildini yoracak şeyler yapma, ama burda yapan ya da soran arkadaşlar varsa daha iyi bilirler. buhar tutup siyah nokta sıkma işlemi de 1 ay sonra yapılabiliyomuş ama benim burnum hala siyah noktası sıkılacak kadar inmiş değil. hatta bugün foto çekiyodu arkadaş yandan pozumu bozmadım, çok güzzel ya burnum. fotoya bi baktım ki burnum davul gibi. çöktüm resmen, ben aynaya bakınca böyle görmüyodum. çok moralim bozuldu :çok üzgünüm:

üzülme cnm hergün aynı olmuomuş ki burun bazen şişi inio bazen şişiomuş ama senin sayfanda olan fotoğraftaki şiş hali bile çok güsel sakın bozma moralini hele önden çok doğal duruoo seninmiş gibi :)))

3 ayda fln anca geçer bnce şişlik.6 ayda fazla ayrıca aynaya mı inanacaksın fotoya mı?fotolarda olduundan çok farklı çıkabiliyo.gerçeği nasıl o önemli ayrıca bnde senin burnunu çok beğendim çok doğal ve şişlik fln hiç öyle dediğin gibi değil sen benim şişlerimi görsen...senin burnun gerçekten çok güzel çok samimi söylüyorum laf olsun diye bişey söylemem cidden

bencede cnm fotoğraf farklı gösterio bazen sen yenileri ekle eminim onlarda güseldir insan gerçekten çok hassas oluo bu konuda şu anda bende öle sürekli aynalardayım herkese dakika başı bişey soruyorum o kadar olumlu yoruma karşılık ufacık olumsuz bişey sölesinler onu nasıl takıorum anlatamam gerçekten bıktılar artık benden artık ameliyatta oldun hala sorunun bitmio die söleniyolar artık ayy kimse anlamıo yaa(

dahlia sekercim benm de 3 ay olacak acayip sis yaa sıcaklar cok bu ara o da sisiriyor sislikleri takma iner önemli olan sekli güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…