Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim :)) öncelikle hepinize çok teşekkür ederim mesajlarınız ve drsteğiniz için.bugün ameliyatımın 18.günü ve burnum aşırı şiş özellikle ucu...umarım en kısa sürede iner ya doktor alçıları ilk çıkardığında bu kadar değildi sanki sonradan daha şişti.ucu geniş geliyo bana şişten sanırım.yokken bisürü soru biriktrdim gelince size sorayım diye :) 1.si doktorun verdiği bantları yapıştırıyorum hatta bazen iki kat üstüste yapıştırıyorum ama pek bi faydası yok gibi hatta daha çok şişiyo gibime geliyo bide akşam yapıştırıp sabah çıkarıyorum.siz nasıl yapıyodunuz?2.si dediğim gibi burnumun ucu aşırı sert bu normal mi?3.sü normalde yüzümü yüz temizleyici jellerle yıkkıyodum şimdide onlarla yıkasam bişey olur mu acaba bilginiz var mı?şimdiden tşkler :) daha çok soru var ama aklıma geldikçe sorcm
bu arada amlyt 4500 tl
ben geldim :)) öncelikle hepinize çok teşekkür ederim mesajlarınız ve drsteğiniz için.bugün ameliyatımın 18.günü ve burnum aşırı şiş özellikle ucu...umarım en kısa sürede iner ya doktor alçıları ilk çıkardığında bu kadar değildi sanki sonradan daha şişti.ucu geniş geliyo bana şişten sanırım.yokken bisürü soru biriktrdim gelince size sorayım diye :) 1.si doktorun verdiği bantları yapıştırıyorum hatta bazen iki kat üstüste yapıştırıyorum ama pek bi faydası yok gibi hatta daha çok şişiyo gibime geliyo bide akşam yapıştırıp sabah çıkarıyorum.siz nasıl yapıyodunuz?2.si dediğim gibi burnumun ucu aşırı sert bu normal mi?3.sü normalde yüzümü yüz temizleyici jellerle yıkkıyodum şimdide onlarla yıkasam bişey olur mu acaba bilginiz var mı?şimdiden tşkler :) daha çok soru var ama aklıma geldikçe sorcm
bu arada amlyt 4500 tl
bu arada mrvdnz çok teşekkür ederim.sen olmaya karar verdin mi ameliyat?
evet canım sonunda7 eylüle aldım ancak o tarih uydu biraz geç ama heyecanla beklicem artık
![]()
1 ay kalmış şimdi seninkini beklicez heycanla :) umarım çok çok çok güzel olur dicem ama burnun zaten çok güzelof ameliyatı geçtimde ameliyat sonrası zor şişlikler fln ya bide beni şimdiden görmeye gelyo herkes bu şiş haliyle anlıyolar zaten çok doğal olmuş diolar ama şiş ucu dimi diyolar off ya çok sinir bi durum :)
umarım çabuk iyileşiriz mervecim beraberce:))) bende hala küçük alçı olduğu için ilk alçı değiştirirken gördüm burnumu perşembe günü küçük alçıyı aldırmaya gidicem korkuorum ben çıkarmayı beceremem şekli bozulur falan gülmekten bile korkuorum şaka gibi :))) en zor evreye geldik bekleme ve sabretme dönemi beklicez artık(( ya bana hala delikleri büyük gelio sanada öyle gelio mu bende buna takıldım şuan daha küçülür mü acaba
((