Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

mrvfb canım çokk geçmiş olsun.iyi olmanada sevindim.sana arkadaşlık teklif ettim ama sanırım görmedin beni de eklersen sevinirim =)

rica ederim tabiki ekledim :)

ay inanmıyoruuuum merve gelmişopuyorumnanaktan çok geçmiş olsun canım ne güzel atlattın kurtuldun umarım en kısa zamanda biz de görürüz fotoğrafını

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, bu sivilcelenme neden oluyor sizce? Bende peeling yapmayı düsünüyorum burnumda cok az siyah noktalar vardı simdi cogaldı baya ama burun ucum cok hasas yapmaya korkuyorum bu konuda doktor sizlere bisey dedi mi??

mervecım cok gecmıs olsunn senı beklıuyorum ya neden msnye gelmıyorsun ıyı olmana sevındımm heyecanla burnunu merak edıyrum en kısa zamanda onlıne ol:)))

kızlarrr resım ekledımmm bır kactaneee yorumlarınız beklıyorum ıyı kotu farketmez:)))))))

mrvfb öncelikle hoşgeldinn çok geçmiş olsun..
sorduklarına gelince 1. si bantları yapıştır çünkü ucu çıkardığında şiş gelebilir ama aslında kemikteki ödemin inmesine yardımcı oluyo. ikincisi burun ucunun sert olması normal daha çok yeni burnun üçüncüsü de tonik kullanmadıktan sonra eskiden kullandığın jellerle yüzünü yıkayabilrsin yerimseniben

merve çok geçmiş olsun.bende senin sonucunu merak edıyordum uzun sure oldu gırmedınde.başarılı geçmesıne sevındım umarım istedigin gibi olur görüntüsü bende arkadaşlık teklifi gönderdim umarım kabul edersın merak edıyorum resimlerini.bende barış beye yaptırmak istiyorum fakat pek fazla küçültmüyormuş.bu konudaki düşüncelerini yazarmısın geçmiş olsun:kedi:

dahila85 çook teşekkür ederim yardımcı olduğun için.nb_2836 resim şuan koymam çünkü aşırı şiş ucu hiç zarif durmuyo şişten dolayı beklicem artık işin en zor kısmı bu sanırım :) barış bey çok aşırı küçültmüyo evet doğal yapıyo ama herkese farklı yapıyo yani yüz tipine göre mesela yaptığı burunlarda çok küçükte var ama acayip güzel ve doğal duruyo.yani herkesin yüz tipine göre benimde küçüldü baya eskisine göre tabiki ucu inince belli olur şuan pek bişey söyleyemiyorum.ama rahat ol sana nasıl yakışacaksa öyle yapıyo kesinlikle.
bu arada mrvdnz çok teşekkür ederim.sen olmaya karar verdin mi ameliyat?

evet canım sonunda 7 eylüle aldım ancak o tarih uydu biraz geç ama heyecanla beklicem artık

1 ay kalmış şimdi seninkini beklicez heycanla :) umarım çok çok çok güzel olur dicem ama burnun zaten çok güzel of ameliyatı geçtimde ameliyat sonrası zor şişlikler fln ya bide beni şimdiden görmeye gelyo herkes bu şiş haliyle anlıyolar zaten çok doğal olmuş diolar ama şiş ucu dimi diyolar off ya çok sinir bi durum :)

olsun canım ya daha çok yeni tabi şiş olması çok normal.merve burdaki arkadaşlara sormuştum sana da sorayım ilk alçı burnunda ne kadar kaldı ben 6.gün ilk alçıyı çıkarttırıp istanbuldan ayrılmayı düşünüyorum ikinci alçıyı da kendim çıkartırım diyorum.senin nasıl oldu?

mervecim cnm çoook geçmiş olsun bende 23 de oldum ameliyatımı daha çok yeni sen gibi hala küçük alçı var bende ucu çok şiş duruo hele ilk alçı açıldığında çok korktum biran çok şişti gerçekten sende o şoku yaşadın mı( şu anda da çok şiş gibi gelio alçı var bide düşün ayy ne zaman iner acaba bu şişlikler( kızlar barış beyle ilgili mervenin düşüncelerine kesinlikle katılıorum barış bey kişinin yüzüne göre burun yapıo ve çok özenerek yapıyor bazı doktorlar burunu küçültüo evt ama herkes sanki aynı fabrikadan çıkmış gibi oluo hep aynı tip:)) ama barış bey kişinin yüzüne ne yakışıosa ve en zarif olanını yapıo gerçekten burdan da zaten olan arkadaşların resimlerini görebilioruz bende karar aşamasında ki arkadaşlara kesinlikle barış bey diorum en azından görüşsünler bende çok kararsız bi kişiliğe sahibim ama sonunda doğru yolu buldum bu site sayesinde :))) resim eklemek sizin yorumlarınızı almak istiorum biran önce ama şu an mervenin dediği gibi çok şiş ve alçım var bide çıksın düselelim biraz eklicez inş dimi merve:)))

mrvdnz benim ilk alçım 5 gün sonra çıktı sanırım unuttum bile :)) ikinci alçıyı bana barış bey çıkardı ama sıkarsa kendin çıkar demişti kendinde çıkarabiliyosun.ikinci alçıdan sonra bişey kalmıyo zaten sadece şişlikler...ki seninki fazla şişmez diye düşünüyorum çünkü senin burnunla zor değil çok iyi geçer umarım.gerçekten çok istiyorum opuyorumnanaktan
eminemir o şoku anlatmaya tarif yok aynaya bakmakta tereddüt ettim barış bey dediki şimdi herkesin yaşadığı rinoplasti şokunu yaşıcaksın ama lütfen 10 saniye sürsün dedi :)) benim tabiki çok daha fazla sürdü özellikle annem yabancı birine bakıomuş gibi bakıyodu heralde bu halime hiç alışamıcaz dedim :) ama alçıların çıktığı gün akşama kadar herkesin gözü alıştı.ben hala aynaya baktığımda garip geliyo bide çok şiş ona takılıyorum keşke hemen inse diye :) düzelir düzelmez resim eklicez.benim ağst sonunda kontrolüm var barış beyden eski burnumuda isticem resmini bende yok hiç :) eminemir senle birlikte iyileşicez artık umarım çabuk iyileşiriz bian önce iner şişliklerimiz

umarım çabuk iyileşiriz mervecim beraberce:))) bende hala küçük alçı olduğu için ilk alçı değiştirirken gördüm burnumu perşembe günü küçük alçıyı aldırmaya gidicem korkuorum ben çıkarmayı beceremem şekli bozulur falan gülmekten bile korkuorum şaka gibi :))) en zor evreye geldik bekleme ve sabretme dönemi beklicez artık(( ya bana hala delikleri büyük gelio sanada öyle gelio mu bende buna takıldım şuan daha küçülür mü acaba((

mrvdnz benim ilk alçım 5 gün sonra çıktı sanırım unuttum bile :)) ikinci alçıyı bana barış bey çıkardı ama sıkarsa kendin çıkar demişti kendinde çıkarabiliyosun.ikinci alçıdan sonra bişey kalmıyo zaten sadece şişlikler...ki seninki fazla şişmez diye düşünüyorum çünkü senin burnunla zor değil çok iyi geçer umarım.gerçekten çok istiyorum opuyorumnanaktan
eminemir o şoku anlatmaya tarif yok aynaya bakmakta tereddüt ettim barış bey dediki şimdi herkesin yaşadığı rinoplasti şokunu yaşıcaksın ama lütfen 10 saniye sürsün dedi :)) benim tabiki çok daha fazla sürdü özellikle annem yabancı birine bakıomuş gibi bakıyodu heralde bu halime hiç alışamıcaz dedim :) ama alçıların çıktığı gün akşama kadar herkesin gözü alıştı.ben hala aynaya baktığımda garip geliyo bide çok şiş ona takılıyorum keşke hemen inse diye :) düzelir düzelmez resim eklicez.benim ağst sonunda kontrolüm var barış beyden eski burnumuda isticem resmini bende yok hiç :) eminemir senle birlikte iyileşicez artık umarım çabuk iyileşiriz bian önce iner şişliklerimiz[/QUOTE]
tatlım benımde agustos sonuda barıs beye kontrolum var belkı bu defa denk duserız gorurum senı ve burnun ıns cok guzel olmusturr sıslıkler gecer cabuk bılıyonn benımkı bıle bılee gecıyorsa senınkı daha cabuk gecer:)))))

Son düzenleyen: Moderatör:

tabiki benimde alçıdayken bide küçük alçı çıktığında iki delik arasında bariz fark vardı sağ delik çk büyüktü.sağ tarafım daha şiş zaten ama sonradan şişler biraz inince eşit oldu ikiside küçüldü alçıda belli olmuyo takma o yüzden küçülür bnm bazen daha şiş olunca büyüyo ikiside bazen küçülüyo artık hiçbişey garip gelmiyo :)))

memnunum hayır belli olmuyor ama beni rahatsız ediyor şeklinde bir puroblem yok hatta barış bey kendisi benim resimlerimi buraya koymamı tavsiye etti herkes bayılır dedi ama bilemiyorum burun deliklerimde hafif farklılık var ama pek belli değil benim aleyitattan sonra hafif yamulma oldu doktor düzeltti ama içinde kemik var nefes almamı bazen engelliyor kontrole gittiğimde tekrar göstericem bana sanki biraz büyükmüş gibi geliyor bazen ama hiç kimse estetikli olduğunu anlamıyor tanıdıklar bile buyüzden çok güzel

aynen artık banada herşeye olabilir gözüyle bakıorum burdan eski tecrübeleri okudukça:)) benim burun deliklerimde eşitsizlik yok ama sanki büyük gibi duruo burun ucum bide hala benim dudak ile burun arsındaki yer şiş oranın şişliğide garip gösterio burnumu sanki burun ucum biraz düşük gibi gelio bu şişlikten dolayı halbuki barış beyin çektiği resimde yandan gayet kalkık duruodu ayy hergün şekilden şekile girio bigün güsel burnumun ucu diorum akşam bakıorum off puf diorum anlaşılan şişlikler inmeden hiç bişey belli olmuycak tam anlamıyla sabır sabır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…