• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

bencede cnm fotoğraf farklı gösterio bazen sen yenileri ekle eminim onlarda güseldir insan gerçekten çok hassas oluo bu konuda şu anda bende öle sürekli aynalardayım herkese dakika başı bişey soruyorum o kadar olumlu yoruma karşılık ufacık olumsuz bişey sölesinler onu nasıl takıorum anlatamam gerçekten bıktılar artık benden artık ameliyatta oldun hala sorunun bitmio die söleniyolar artık ayy kimse anlamıo yaa:((

ayy sen aynen bensin :))) benimde annem dioki kapat artık şu konuyu her dk bişey soruyorum artık teyzem fln çok büyük yeminler ediyo çok güzel olmuş diye yinede bazen diormki acaba gerçek düşüncelerini söylemiyolar mı :)) manyk mıym neyim delikafadulden annem aynaya sık bakmamı yasakladı.bnde artık çk bakmıorm şişler insn öyle bkym.tabi aynann ordn geçerken yan gözle bakmayı da ihmal etmiyrm

aynen aynen bazen yakalanıorum anneme annem dioki allahım şu kızıma azıcık akıl ver :)) ayy artık manyak gözüyle bakıolar bide benim alçımda duruo yarın çıkıcak şimdide onun paniği tuttu beni ayy ben nasıl alışıcam alçısızlığa :)) banada öle bi his oluyor acaba beni üzülmesin die mi güsel olmuş diolar die kafama takılıo bence bizim psikoloji hala düselmedi ve bu şişlikler inmeden de düselmicek gibi gelio :(( kızlar bu arada kandiliniz mübarek olsun allahım bu gecede hepimize güsel burunlar versinn bide affetsin bizii :)) ((amiin))

kızlar sağolun ya moralim düzeldi , aslında ben de biliyorum 2 ay daha erken şişlikler için ama arada geliyo böyle :)

aynen :))))) seninde kandilin mübarek olsun. hepinizin...

dahılıa merak etme canım sıslıkler ıner 3 aydan sonra cok hızlı ınmeye baslıyorr kendımden bılıyorum aranızda en cok sısen benım ben bıle ındıysem sızler haylı ınersınız moralınızı bozmayın sadece sabredın daaha onunuzde uzun bır zaman var:)))resımler farklı gosteırı benımkıde cok farklı gosterıyor bazen

Merhaba Arkadaşlar, uzun bir süredir bu blog u takip ediyorum. Herkesi tanıyor gibiyim. Ben de Barış bey'e muayene oldum ve 2 eylül için ameliyat tarihi aldım. Merak ettiğim birçok şeyin cevabını yazdıklarınızı okuyunca buldum. Detayları yazmanız inanılmaz faydalı, ameliyat olmayı düşünenler için.
Bir kaç sorum olacak.
1. Ameliyattan sonra hangi pozisyonda uyudunuz? Geceleri burnunuza zarar vermekten korktunuz mu?
2. Evli olan ya da sevgilisi olan kesin vardır, ne kadar süre sonra öpüşmeye başladınız?:)))
3. Ameliyattan ne kadar süre sonra burnunuza rahatlıkla dokunmaya başladınız? Örneğin burnunuz aktığında silmek için vs.
4. Anesteziden çıktıktan sonra ne kadar süre sonra taburcu oldunuz?
aklıma şimdilik bunlar geliyor.
Ameliyat olan herkese geçmiş olsun bu arada...

ya arkadaşlar bişey sorcm.16 temmzda amlyt oldum alçılarım 29 temmuzda alındı barış bey 1 ay sonra kontrole gel dedi.amlytın 1.ay ı olarak mı hesplıcam yoksa alçılar çıktıktan 1 ay sonra mı kafam karıştı 16 ağststa mı gitcm 29 mu? :sm_confused:

canlar bana da 1 ay sonra dedi ama sevin hanımla 1. ay gibi randevulaştık. ben 3haziranda ameliyat olup 25 haziranda gitmiştim, ama gitme fırsatım olsaydı 3 temmuzda gidecektim

hee peki bende 23 temmuzda oldum gidebilirsem o zaman gitmeye çalışırım artık gerçi sevin hanımla konuşmak gerekk :)) dahlia85 cnm sen foto eklicektin beklioruz :)))

Merhaba Arkadaşlar, uzun bir süredir bu blog u takip ediyorum. Herkesi tanıyor gibiyim. Ben de Barış bey'e muayene oldum ve 2 eylül için ameliyat tarihi aldım. Merak ettiğim birçok şeyin cevabını yazdıklarınızı okuyunca buldum. Detayları yazmanız inanılmaz faydalı, ameliyat olmayı düşünenler için.
Bir kaç sorum olacak.
1. Ameliyattan sonra hangi pozisyonda uyudunuz? Geceleri burnunuza zarar vermekten korktunuz mu?
2. Evli olan ya da sevgilisi olan kesin vardır, ne kadar süre sonra öpüşmeye başladınız?:)))
3. Ameliyattan ne kadar süre sonra burnunuza rahatlıkla dokunmaya başladınız? Örneğin burnunuz aktığında silmek için vs.

1. ameliyattan sonra 25 gün sırtüstü, iki hatta üç yastıkla uyudum. daha uzun süre sırtüstü yatanlar da var, gece kontrollü uyuyodum dönmeye çalışınca bile uyanıyodum. bazen de kollarımı altıma alıp dönmek istediğimde dönmemi engeliyodum. zor bi şey dilediğin gibi uyuyamamak
2. bu senin bileceğin, erkek arkadaşın burnuna değdiğinde huzursuz olmayacağın zamanı sen zaten anlarsın
3. benim 2. ayım bitti burnum akmadı ama aksa da silemezdim. burnumu hala pamuklu çubuklarla temizliyorum.
4. sabah 8 de ameliyatım oldu 12.30 da odamdaydım. istersen gece çıkabilirsin deniyo ama bir gece kalınması tavsiye ediliyo sanırım ki ben de bir gece kalıp ertesi sabah çıktım
yerimseniben

hee peki bende 23 temmuzda oldum gidebilirsem o zaman gitmeye çalışırım artık gerçi sevin hanımla konuşmak gerekk :)) dahlia85 cnm sen foto eklicektin beklioruz :)))

canm çekemedim ya inşallah haftasonu fırat bulursam çekicem, sen nasıl oldun ikinci alçın mı var burnunda? o da çıktı mı yoksa

merhaba arkadaşlar...
sonunda fotoğrafımı koydum :)
tam tamına 6 aylık :)
yalnız albümü özel yaptım
arkadaşlarım ve ameliyatla ilgilenenler bakabilir..
sevgiler...

mervecım 29da gıdıceksın 1 ayın dolunca gel deseydı 16da gıderdın ama 1 ay sonra dedıysee gıttın gunden ıtıbaren sayıcaksın bır ayı:)))

Bir kaç sorum olacak.
tatlım ben 2ay boyunca ıkı yastıkla sırt ustu yattım son 1 aydır yan yatıyorum uyurken amelıyatlı oldugun bılıncındesın ve gayet temkınlı uyuyorsun sahsen ben delı gıbı yatan bırı olrak ellerımı kenetlenerk uyuyorum hatta sabah ellerım uyusurdu hareketsızlıkten burnuma 2.5 ay sonra dokunmaya basladım ben sılme konusuna gelınce bende halen kulak copu kullanıyorum opme ısıne gelınce sevgılım suan yanımda degıl olsaydıda opmezdım cunku benım dudak kısmım cok sıs ve gergın ayrıca burnuma dokunur dıye korkarım gercı yanımda olsada opsem:)))))kım takar burnu:D
:umursamaz:zemuszemus:asigim:

bnde 29 diye düşünmüştüm sonradan kafam karıştı.29 gideyim ben o zmn eminemir sende alçılardan itibaren düşün o zmn öyle yapalım napalım :)))

dahlia85 cnm benimde alçım çıktı şu anda hala kendime alışmaya çalışıorum burun üstüm yanaklarıma doğru şiş topak gibi bi kız oldum :))) ama burnumdan şekil olarak memnunum umarım bi değişme olmaz ilerde burun ucu düşme vs. gibi olaylar yaşanmaz dimi çünkü kalkıklığı falan hoşuma gitti böyle kalır umarım :))

arkadaşlar ya şu ameliyat olmadan önceki anestezi ve ayılma safhalarını biraz anlatır mısınız? benim hiç böyle korkularım yoktur ama bugün bu meşhur hastane zincirlerinin birinin anadolu şubelerinden birinde estetik ameliyat olacak bir kadına yapılan yanlış anesteziden dolayı kadının şuurnun tamamen kapandığını öğrendim ve inanılmaz korktum. biliyorum milyonda bir ihtimal de olsa var böyle bir risk ama siz de anlatsanıza biraz ameliyat öncesi bunun hakkında herhangi bir bilgi verilip bir test falan uygulanıyor mu?:bbo:

Back