arkadaşlar şimdiki sorularım tüm tecrübeli arkadaşlara eğer yardımcı olurlarsa çok sevinirim opuyorumnanaktan
1.ilk alçı ne kadar burunda kalıyor ve bu sürede nefes alıp vermede gece uyurken falan çok sorun oluyor mu?
2.ikinci alçı ne kadar burunda kalıyor?
3.ameliyattan ne kadar sonra dışarı çıkıp gezebilirim?
4.ikinci alçı çıktıktan 3-4 gün sonra mesela şişlik morluk durumu nedir?yani okula gittiğimde bana hayrola suratına kamyon çarpmış derler mi
5.bazı arkadaşlar sivilce probleminden bahsetmişti ameliyattan sonra burnunuzda veya yüzünüzde böyle bir sorun oldu mu?ben bunları geçirebilmek için bir hayli uğraş verdim tekrar aynı sorunu yaşamak istemiyorum.
6.ameliyattan önce cilt bakımını kaç kere ve ameliyata ne kadar süre kala yaptırdınız?
şimdilik bu kadar.cevap verecek arkadaşların elleri dert görmesin:teytey:
arkadaşlar şimdiki sorularım tüm tecrübeli arkadaşlara eğer yardımcı olurlarsa çok sevinirim opuyorumnanaktan
1.ilk alçı ne kadar burunda kalıyor ve bu sürede nefes alıp vermede gece uyurken falan çok sorun oluyor mu?
2.ikinci alçı ne kadar burunda kalıyor?
3.ameliyattan ne kadar sonra dışarı çıkıp gezebilirim?
4.ikinci alçı çıktıktan 3-4 gün sonra mesela şişlik morluk durumu nedir?yani okula gittiğimde bana hayrola suratına kamyon çarpmış derler mi
5.bazı arkadaşlar sivilce probleminden bahsetmişti ameliyattan sonra burnunuzda veya yüzünüzde böyle bir sorun oldu mu?ben bunları geçirebilmek için bir hayli uğraş verdim tekrar aynı sorunu yaşamak istemiyorum.
6.ameliyattan önce cilt bakımını kaç kere ve ameliyata ne kadar süre kala yaptırdınız?
şimdilik bu kadar.cevap verecek arkadaşların elleri dert görmesin:teytey:
Duffycim hazir seni yakalamisken merak ettigim biseyi sorayim, bu arada nasilsin?
Senin artik baya bi süre geçti sanirim ameliyatinin üzerinden, merak ettigim burun ucundaki sislikte indimi artik?
Benim 3,5 olacak ve burun ucum hala sis.. sertlik yavas yavas kayboluyor sanki.
Burnum genel anlamda inceldi ama ucu hala top gibi
Birde eskiden kemerli olan yerde kemik çikti demistim, o hala geçmedi
Baris beye mail attim resim istedi benden masaj önerebilirim dedi bakalim
Içinizde masaj uygulayan arkadaslar var mi? Nasil bi masaj acaba bu...
duffy, giz-m, dahlia hepinize çok teşekkür ederim kızlar gerçekten çok yardımcı oldunuzopuyorumnanaktan
Kizlar ben ameliyat olali 7 ay oldu ve cok memnunum burnumdan. herkese icim rahat bi sekilde baris beyi tavsiye edebilirim hihoyyyt
canım bildiğim kadarıyla yağlı burnun iyileşme süreci daha zor oluyor.ameliyattan önce cildin temiz olursa iyileşmesi daha kolay ve çabuk olur diye biliyorum, daha rahat edersin yani.bence evde yapabilirsin bakımını, ama tabi kullandığın ürünler cildini temizleyip dengede tutabiliyorsasengözlerimeb
çok saol cnm merak etmiştim sorim dedim cevapladığın için çok teşekkür edrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?