Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

cnm ben kendi tecrübe ettiklerimi aktariyim

1. ilk alçi bende 6 gün kaldi ve 7. gün Baris bey tarafindan degistirildi
2. ikinci alçimda bi hafta kadar bi süre kaldi ve sonrasinda ben kendim çikarttim
3. Baris bey zaten özellikle çikip dolasmani önericektir, sisliklerin daha hemen inmesinde yardimci oluyormus hareket fln.. ben 3. günden itibaren çikiyordum ama tabi insanlarin gözü senin üzerinde oluyor.. sismis ve mosmor bi suratla disarda bulunmayi istedigin an, sorun yok direk çikabiliyosun yani :)
4. 2. alçi çiktiktan 3-4 gün sonra zaten nerden baksan bir 2/3 hafta geçmis oluyor ve sisliklerin çogu iniyor cnm.. morluklar da o süre içinde tamamen yok oluyor zaten (ki benim göz çevremde kahverengi bi kaç leke kaldi, ayni sorunu yasayan var mi acaba? nasil giderebilirim bunlari rahatsizlik verici çünkü)
5. sivilce konusunu bilemicem.. benim yüzüm zaten o dertten uzun zamandir muzdaripti, ama asiri bi sevilcelenme bende olmadi..
6. ameliyattan bir gün önce memorial hastanesinde yaptirdim ben cilt bakimini, sadece 1 defa

Kizlar Baris beye gögüs büyütme ameliyati olanlar var mi? Tecrübeleriniz neler? Memnun musunuz? Yani burunda oldugu kadar bu ameliyatta da basarili mi kendisi ve yakinlarima önerebilirmiyim kendisini bu konudada? Yardimci olursaniz ve yasadiklarinzi anlatabilirseniz sevinirim.. sonra olumsuz bi sonuçta basima çullanmasinlar sen önermistin diye :)

Duffycim hazir seni yakalamisken merak ettigim biseyi sorayim, bu arada nasilsin?
Senin artik baya bi süre geçti sanirim ameliyatinin üzerinden, merak ettigim burun ucundaki sislikte indimi artik?
Benim 3,5 olacak ve burun ucum hala sis.. sertlik yavas yavas kayboluyor sanki.
Burnum genel anlamda inceldi ama ucu hala top gibi
Birde eskiden kemerli olan yerde kemik çikti demistim, o hala geçmedi
Baris beye mail attim resim istedi benden masaj önerebilirim dedi bakalim
Içinizde masaj uygulayan arkadaslar var mi? Nasil bi masaj acaba bu...

1,2. canım barış bey tatilde olduğu için ve ben başkasına alçımı çkarttırmak istemediğim için bende tek alçı oldu ve 13. gün çıkarıldı. Nefesteki sorunlar alçıdan değil de, burun içindeki şişlikten kaynaklandı bende
3. ameliyattan sonra hemen çıkıp gezebilirsin ama gündüz gezmeni tavsiye etmem sıcaklayınca burnun terler ve kaşınır
4. alçı çıkana kadar morluk kalmamıştı bende çok hafif iki sarı nokta vardı, yüzümdeki şişlikler de çok çabuk indi.
5. bende sivilce problemi olmadı ama bazen kırmızı minik noktalar çıktığı oluyodu burnumda
6. ameliyattan önce sevin hanıma sordum ben çünkü muayeneyle ameliyat arasında iki gün vardı. sevin hanım da ameliyattan bir hafta önce bakım yaptırmam gerektiğini söyledi, barış bey tekrar bi bakım istemedi. bir sefer yeterli oldu yerimseniben

duffy, giz-m, dahlia hepinize çok teşekkür ederim kızlar gerçekten çok yardımcı oldunuzopuyorumnanaktan

iyiyim canım sen nasılsın ??
hayır şişlik hala var.bir altı ayım daha var beklemem gereken sanırım...ama büyük ölçüde inceldi ucuda..yani beni rahatsız etmiyor..benim sertlik tamamen gitti.o kemik de ödem olabilir,sana kemik gibi geliyordur belki..
sorun olursa bana yine yanıtlamay çalışırım canım..
sevgiler..

iyi akşamlar arkadaşlar.Barış Çakır'a şöyle bi 6-7 ay önce ya da daha önce estetik burun ameliyatı yaptırmış olan arkadaşlar son durumlarından bahsedebilirler mi lütfen.Burunlar aynı güzelliklerini koruyor mu merak ediyorum :)

merhaba bayanlar benim ağustosun 6 sında tam 6 ay oluyor ve benim burnumun ucuda hala biraz şiş inmedi ayrıca yüzünde sivilce olan arkadaşlara medarma diye bir sabun var baharat satan yerlerde ondan kullanmanızı tavsiye ederim sabah akşam çok iyi geliyor bende çok sivilce oldu ameliyat dan sonra onu kullandım şuanda geçti

teşekkürler reyhaner..ama şeklinden memnunsun dimi hala sağlam yani:kedi: bi de burnunun ucundaki şişlik çok belli oluyor mu dışardan??

Kizlar ben ameliyat olali 7 ay oldu ve cok memnunum burnumdan. herkese icim rahat bi sekilde baris beyi tavsiye edebilirim hihoyyyt

Kizlar ben ameliyat olali 7 ay oldu ve cok memnunum burnumdan. herkese icim rahat bi sekilde baris beyi tavsiye edebilirim hihoyyyt

Arkadaşlar formun hepsindeki resme belki bakamadım ama gördüğüm kadarıyla en iyi , doğal ve küçük burun bulbenin burnu.Çok beğendim, keşke benim burnumda böyle olsa iki kere ameliyat oldum ama ama burnum istediğim gibi olmadı.Sol burum daha büyük ve aşağıda bu da burnumu yamuk biraz yamuk gösteriyor.KÖtü değil çok şükür ama.Resim çekilirken korkuyorum sol burnum yamuk çıkacakmı diye çok şükür çok değil ama beni rahatsız ediyor,bide burnum kalın ve geniş.Halbuki hiç ameliyatsızda büyük bir burnum yoktu.tek tesellim burnumun kötü olmaması.ama çok korksamda üçüncü kez ameliyat olmayı düşünüyorum.Bulbenin burnu benim örnek burnum oldu.Barış Çakır %99 ona ameliyat olacağım.AMa önce resimlerimi çekip ona göndereceğim tasarım yapmak için.
Bu arada formu baya inceledim baya baktığım resimde oldu ama hepsi değil.Bu arada benim çok önemli bir önerim var.Burun resimlerini bir yerde toplasalar çok çok iyi olur çünkü resimler çok karşık ve dağınık nerde olduğu belli değil resimlere bakman için formun bütün yazılarını teker teker okuman lazım bu da çok zor bide bazı arkadaşlar resimleri normak kısımlarına koyuyor bazısı profiline koyuyor bazısı profiline koyduğunu çok önceki yazsında yazıyor dolayısıyla resimlere bakmak çok zor oluyor bazılarını göremiyyoruzdur halbuki resimlere doktor doktor olarak koysa her doktorun hastası resmini o doktorun kısmına koysa başka bir yere koymasa benim için ve herkes için çok iyi olur lütfen arkadaşlar ve site yöneticileri özellikle size bu tavsiyem bunu mutlaka yapın

ameliyat öncesi yada sonrası cilt bakımı nie şart? benmde az da olsa siyah nokta problemim var ileride ameliyat olmak istiyorum cilt bakımı şart mı yani yada evede clean and clear sürsem cilt bakımı olmuomu illa güzellik merkezine mi gitmek gerek?doktor size nie önerdi cilt bakımını?ayyyyy çok olsu kızlar cevaplarsanız sewinirim

canım bildiğim kadarıyla yağlı burnun iyileşme süreci daha zor oluyor.ameliyattan önce cildin temiz olursa iyileşmesi daha kolay ve çabuk olur diye biliyorum, daha rahat edersin yani.bence evde yapabilirsin bakımını, ama tabi kullandığın ürünler cildini temizleyip dengede tutabiliyorsasengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
ben geldim :)) öncelikle hepinize çok teşekkür ederim mesajlarınız ve drsteğiniz için.bugün ameliyatımın 18.günü ve burnum aşırı şiş özellikle ucu...umarım en kısa sürede iner ya doktor alçıları ilk çıkardığında bu kadar değildi sanki sonradan daha şişti.ucu geniş geliyo bana şişten sanırım.yokken bisürü soru biriktrdim gelince size sorayım diye :) 1.si doktorun verdiği bantları yapıştırıyorum hatta bazen iki kat üstüste yapıştırıyorum ama pek bi faydası yok gibi hatta daha çok şişiyo gibime geliyo bide akşam yapıştırıp sabah çıkarıyorum.siz nasıl yapıyodunuz?2.si dediğim gibi burnumun ucu aşırı sert bu normal mi?3.sü normalde yüzümü yüz temizleyici jellerle yıkkıyodum şimdide onlarla yıkasam bişey olur mu acaba bilginiz var mı?şimdiden tşkler :) daha çok soru var ama aklıma geldikçe sorcm
bu arada amlyt 4500 tl

bu arada barış beyi seçmekle ne kadar doğru bi karar verdiğimi anladım.yaptığı işe gerçekten önem veriyo çok özenerek yapıyo ve hakkını veriyo.benim burnumu o halden bu hale kapalı teknikle nasıl getirdi hayret ettim.şişlerim beni daha fazla bekletmeden inerse eğer resim koycm :) ameliyatım 4.5 saat sürdü biraz korkutucu gelio ama benim brnumun zor olması ve barış beyin özenmesinden kaynaklanıyo.barış bey yapabileceğinin en iyisini yapıyo bu konuda hiç şüpheniz olmasın çok rahat girin ameliyata bide mesela olmayacak şeyi yapmıyo.ben mesela ameliyattan önce daha küçük kalkık olsun dedim ama senin burnuna o kadar olmaz dedi.belkide en çok bu yüzden barış beye güveniyoruz.olmayacak şeyi söylüyo ve çizdiğinine çok yakın bi burun yapıyo.hatta bazen çizdiğinden daha güzel..barış beye teşekkürü borç bilirim.iyiki ona olmuşum.karar aşamasındakilerede tavsiye ediyorum kesinlikle görüşmeler mailde kalmasın maildeki tasarımla kendi yaptıı tasarım arasında çok fark var.başka doktorlara karar verenler bile barış beyle bi görüşsün en azından diyorum.nese çok uzattım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…