bencede cnm fotoğraf farklı gösterio bazen sen yenileri ekle eminim onlarda güseldir insan gerçekten çok hassas oluo bu konuda şu anda bende öle sürekli aynalardayım herkese dakika başı bişey soruyorum o kadar olumlu yoruma karşılık ufacık olumsuz bişey sölesinler onu nasıl takıorum anlatamam gerçekten bıktılar artık benden artık ameliyatta oldun hala sorunun bitmio die söleniyolar artık ayy kimse anlamıo yaa(
Merhaba Arkadaşlar, uzun bir süredir bu blog u takip ediyorum. Herkesi tanıyor gibiyim. Ben de Barış bey'e muayene oldum ve 2 eylül için ameliyat tarihi aldım. Merak ettiğim birçok şeyin cevabını yazdıklarınızı okuyunca buldum. Detayları yazmanız inanılmaz faydalı, ameliyat olmayı düşünenler için.
Bir kaç sorum olacak.
1. Ameliyattan sonra hangi pozisyonda uyudunuz? Geceleri burnunuza zarar vermekten korktunuz mu?
2. Evli olan ya da sevgilisi olan kesin vardır, ne kadar süre sonra öpüşmeye başladınız?:)))
3. Ameliyattan ne kadar süre sonra burnunuza rahatlıkla dokunmaya başladınız? Örneğin burnunuz aktığında silmek için vs.
4. Anesteziden çıktıktan sonra ne kadar süre sonra taburcu oldunuz?
aklıma şimdilik bunlar geliyor.
Ameliyat olan herkese geçmiş olsun bu arada...
hee peki bende 23 temmuzda oldum gidebilirsem o zaman gitmeye çalışırım artık gerçi sevin hanımla konuşmak gerekk :)) dahlia85 cnm sen foto eklicektin beklioruz :)))
tatlım ben 2ay boyunca ıkı yastıkla sırt ustu yattım son 1 aydır yan yatıyorum uyurken amelıyatlı oldugun bılıncındesın ve gayet temkınlı uyuyorsun sahsen ben delı gıbı yatan bırı olrak ellerımı kenetlenerk uyuyorum hatta sabah ellerım uyusurdu hareketsızlıkten burnuma 2.5 ay sonra dokunmaya basladım ben sılme konusuna gelınce bende halen kulak copu kullanıyorum opme ısıne gelınce sevgılım suan yanımda degıl olsaydıda opmezdım cunku benım dudak kısmım cok sıs ve gergın ayrıca burnuma dokunur dıye korkarım gercı yanımda olsada opsem:)))))kım takar burnuMerhaba Arkadaşlar, uzun bir süredir bu blog u takip ediyorum. Herkesi tanıyor gibiyim. Ben de Barış bey'e muayene oldum ve 2 eylül için ameliyat tarihi aldım. Merak ettiğim birçok şeyin cevabını yazdıklarınızı okuyunca buldum. Detayları yazmanız inanılmaz faydalı, ameliyat olmayı düşünenler için.
Bir kaç sorum olacak.
1. Ameliyattan sonra hangi pozisyonda uyudunuz? Geceleri burnunuza zarar vermekten korktunuz mu?
2. Evli olan ya da sevgilisi olan kesin vardır, ne kadar süre sonra öpüşmeye başladınız?:)))
3. Ameliyattan ne kadar süre sonra burnunuza rahatlıkla dokunmaya başladınız? Örneğin burnunuz aktığında silmek için vs.
4. Anesteziden çıktıktan sonra ne kadar süre sonra taburcu oldunuz?
aklıma şimdilik bunlar geliyor.
Ameliyat olan herkese geçmiş olsun bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?