• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Selam kizlar, aranizda dudak dolgusu yaptiran var mi? ben 25.8.de istanbula gidiyorum ve baris beye dudak dolgusu yaptirmak istiyordum fakat benim istanbulda oldugum dönemde baris bey izinliymis :-(
yaptiran varsa (herhangi bir doktorda) memnun mu, sonrasinda bir sorun yasadi mi, his kaybi var mi bana bildirebilirse sevinirim. tesekkürler.

bulbenicim merhaba.hatırlamışsındır umarım beni.tatlım ya ne gerek var ki.inan o kadar güzel ve doğal duruyorsun ki.bende burun düşünüyorum ama dudak bilmiyorum itici geliyor.bir kız görmüştüm çok hafiften yapılmış ama o bile bağırıyordu ben silikonluyum diye.tabii sen bilirsin yinede.

mrb kızlar sonunda döndüm aranıza bütün söledikleriniz için çok çok çok teşekkür ederim:))) bugün allahıma şükür çok iyiyim yarın 5. gün olucak tampon ve dikişlerim çıkıo ameliyatımda güsel geçti sabırla sonucu bekliorum şimdi görüntüm çok korkunç kocaman deliklerim ve alçım falan var :))) ayy sabır sabır şimdii umarım güsel olmuşturr barış bey herşey yolunda dedi güveniorum ben barış beye:))ayrıca ellerine sağlık valla hiç ağrım olmadı ve morarma ve şişlikte azıcık oldu :)

teşekkür ederim kızlar:)) bugün tamponlarımda çıktı sonunda hiç bir acısı falan olmadı çok şükür deliklerim şu an biraz daha küçüldü ve sonunda burnumdan nefes alabiliorum cuma günüde tekrar çağırdı barış bey bakalım alçım çıkıcak mı acaba :)))

çok teşekkür ederim mrvdnz :))) dahlia85 umarım dediğin gibi güsel olmuştur burbum cuma açılacak inş. ay şimdi gözüme büyük gelio delikleri falan iner dimi bunlar:((

herkese selamlar ben de burun estetiği istiodum uzun zamandır en sonunda barış beyde karar kıldım. bugün görüşmeye gittim ama yine de ona ameliyat olan arkadaşlar bana eski ve yeni resimlerini gönderebilir mi acaba ?
bir de benim kemerim var ve burun ucum da aşağı doğru. kıkırdak ekletmeden burun ucu güzel ve kalkık oluyor mu?çünkü en çok bu konuda şüpheliyim
ayrıca nefes problemi olanların durumları nasıl şimdi?
deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Arkadaşlar merhaba,

ben yaklaşık iki hafta önce barış beye ameliyat oldum burun seklimi begeniyorum ama cok sis. Tabiiki normal oldugunu söyleyecek herkes ama benim gibi yakın zamanlarda ameliyat olan ve burnu sis olan varsa bi fotograflarınızı görebilirmiyim. Burnum cok mu sis az mı sis anlayamadım..

@day kıkırdaktan neden süphelisin? doktor benimde burnuma eklemis. yani bi sorun yasamadım ben.

çok teşekkür ederim mrvdnz :))) dahlia85 umarım dediğin gibi güsel olmuştur burbum cuma açılacak inş. ay şimdi gözüme büyük gelio delikleri falan iner dimi bunlar:((

canım alçılıyken çok garip bi görüntüsü oluyo burun ucunun ve deliklerin, o şişlik geçecek merak etme yerimseniben

herkese selamlar ben de burun estetiği istiodum uzun zamandır en sonunda barış beyde karar kıldım. bugün görüşmeye gittim ama yine de ona ameliyat olan arkadaşlar bana eski ve yeni resimlerini gönderebilir mi acaba ?
bir de benim kemerim var ve burun ucum da aşağı doğru. kıkırdak ekletmeden burun ucu güzel ve kalkık oluyor mu?çünkü en çok bu konuda şüpheliyim
ayrıca nefes problemi olanların durumları nasıl şimdi?
deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim..

resim göndermek yerine seni arkadaş listeme eklerim, albümüme bakabilirsin. Ameliyat olan bir çok kişinin özel albümü var arkadaşlık teklif edersen görebilirsin yerimseniben

canım alçılıyken çok garip bi görüntüsü oluyo burun ucunun ve deliklerin, o şişlik geçecek merak etme yerimseniben

dahlia peki o ilk şişlikler ne kadar zamanda iniyor?benim ameliyat eylüle kaldı ve ameliyat olduktan 2-3 hafta sonra okula başlayacağım acaba garip bir görüntü olur mu?

dahlia peki o ilk şişlikler ne kadar zamanda iniyor?benim ameliyat eylüle kaldı ve ameliyat olduktan 2-3 hafta sonra okula başlayacağım acaba garip bir görüntü olur mu?

yok iki üç hafta sonra burun tabi şiş oluyor ama o deliklerin acayip görüntüsü kalmıyor. bu daha çok alçılıyken olan bişey daha ilk günlerde yerimseniben

arkadaşlar şimdiki sorularım tüm tecrübeli arkadaşlara eğer yardımcı olurlarsa çok sevinirim opuyorumnanaktan
1.ilk alçı ne kadar burunda kalıyor ve bu sürede nefes alıp vermede gece uyurken falan çok sorun oluyor mu?
2.ikinci alçı ne kadar burunda kalıyor?
3.ameliyattan ne kadar sonra dışarı çıkıp gezebilirim?
4.ikinci alçı çıktıktan 3-4 gün sonra mesela şişlik morluk durumu nedir?yani okula gittiğimde bana hayrola suratına kamyon çarpmış derler mi :utangac:
5.bazı arkadaşlar sivilce probleminden bahsetmişti ameliyattan sonra burnunuzda veya yüzünüzde böyle bir sorun oldu mu?ben bunları geçirebilmek için bir hayli uğraş verdim tekrar aynı sorunu yaşamak istemiyorum.
6.ameliyattan önce cilt bakımını kaç kere ve ameliyata ne kadar süre kala yaptırdınız?
şimdilik bu kadar.cevap verecek arkadaşların elleri dert görmesin:teytey:

arkadaşlar şimdiki sorularım tüm tecrübeli arkadaşlara eğer yardımcı olurlarsa çok sevinirim opuyorumnanaktan
1.ilk alçı ne kadar burunda kalıyor ve bu sürede nefes alıp vermede gece uyurken falan çok sorun oluyor mu?
2.ikinci alçı ne kadar burunda kalıyor?
3.ameliyattan ne kadar sonra dışarı çıkıp gezebilirim?
4.ikinci alçı çıktıktan 3-4 gün sonra mesela şişlik morluk durumu nedir?yani okula gittiğimde bana hayrola suratına kamyon çarpmış derler mi :utangac:
5.bazı arkadaşlar sivilce probleminden bahsetmişti ameliyattan sonra burnunuzda veya yüzünüzde böyle bir sorun oldu mu?ben bunları geçirebilmek için bir hayli uğraş verdim tekrar aynı sorunu yaşamak istemiyorum.
6.ameliyattan önce cilt bakımını kaç kere ve ameliyata ne kadar süre kala yaptırdınız?
şimdilik bu kadar.cevap verecek arkadaşların elleri dert görmesin:teytey:

hemen cevaplıyorumm :))

1. ilk alçı 1 hafta burunda kalıyor,gece sorun olmuyor çok..ağızın kuruyor,yanında su bulundurmalısın gece..
2.oda bi kaç gün ,en fazla beş gün kalıyor.
3.ameliyatın ertesi günü gezmeye başlayabilirsin.tabi etrafın bakışlarından rahatsız olmazsan alçıyla :))
4.alçı çıktıktan sonra kişiye göre değişiyor morluk.mesela ben de hiç morluk olmadı ama balon gibi oldu yüzüm ehehehe.ama o şişlikler bir hafta sonunda baya bi iniyor,yüzündeki o şişlik...
5.benim sivilce sorunum olmadı.o da cilde göre değişir.ameliyattan sonra cilt bakımı mutlaka yaptır,doktorumuzda tavsiye ediyor zaten.
6.ben iki kere yaptırdım.son 2 hafta birer kere.ama doktor bana en az 2 kere dedi.cildine göre yorumluyor..

umarım açıklayıcı olmuştur..sevgiler..

Back