Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim mrvdnz :))) dahlia85 umarım dediğin gibi güsel olmuştur burbum cuma açılacak inş. ay şimdi gözüme büyük gelio delikleri falan iner dimi bunlar(
herkese selamlar ben de burun estetiği istiodum uzun zamandır en sonunda barış beyde karar kıldım. bugün görüşmeye gittim ama yine de ona ameliyat olan arkadaşlar bana eski ve yeni resimlerini gönderebilir mi acaba ?
bir de benim kemerim var ve burun ucum da aşağı doğru. kıkırdak ekletmeden burun ucu güzel ve kalkık oluyor mu?çünkü en çok bu konuda şüpheliyim
ayrıca nefes problemi olanların durumları nasıl şimdi?
deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
canım alçılıyken çok garip bi görüntüsü oluyo burun ucunun ve deliklerin, o şişlik geçecek merak etme yerimseniben
dahlia peki o ilk şişlikler ne kadar zamanda iniyor?benim ameliyat eylüle kaldı ve ameliyat olduktan 2-3 hafta sonra okula başlayacağım acaba garip bir görüntü olur mu?
arkadaşlar şimdiki sorularım tüm tecrübeli arkadaşlara eğer yardımcı olurlarsa çok sevinirim opuyorumnanaktan
1.ilk alçı ne kadar burunda kalıyor ve bu sürede nefes alıp vermede gece uyurken falan çok sorun oluyor mu?
2.ikinci alçı ne kadar burunda kalıyor?
3.ameliyattan ne kadar sonra dışarı çıkıp gezebilirim?
4.ikinci alçı çıktıktan 3-4 gün sonra mesela şişlik morluk durumu nedir?yani okula gittiğimde bana hayrola suratına kamyon çarpmış derler mi
5.bazı arkadaşlar sivilce probleminden bahsetmişti ameliyattan sonra burnunuzda veya yüzünüzde böyle bir sorun oldu mu?ben bunları geçirebilmek için bir hayli uğraş verdim tekrar aynı sorunu yaşamak istemiyorum.
6.ameliyattan önce cilt bakımını kaç kere ve ameliyata ne kadar süre kala yaptırdınız?
şimdilik bu kadar.cevap verecek arkadaşların elleri dert görmesin:teytey: