NNN1981 in verdiği bilgiler gerçekten faydalı olacaktır hepinize.. şimdi yazacaklarım sakın ona karşıt fikir olarak algılanmasın lütfen... ben de diğer sınıfa giren bir hasta olarak fikirlerimi yazmak istedim.. ben ameliyat olalı 10 ay oldu. burnum tıkanmaz, sigara içiyorum hiç etkilenmedim, saçım ıslak yatarım hem de saçlarım neredeyse belimde..
amacım muhalefet değil umarım arkadaşım beni yanlış anlamaz..
ben şunu öğrendim ki, bu ameliyat herkes için farklı şekilde gelişiyor... ben hiç acı çekmedim.. morluk hiç olmadı... deniz suyunu herhalde 3 hafta en fazla kullanmışımdır.. tıkanıklık falan olmadı. ameliyat sonrası bile nefes aldım
demek istediğim şu bende barış çakıra ameliyat oldum ama farklı şeyler yaşadım... hepiniz de mutlaka bambaşka şeyler yaşayacaksınız... herkesin tecrübeleri farklı olacak inanıyorum..
nacizane tavsiyem bunları hiç dikkate almayın... sadece size en güven veren doktoru seçip herşeyin mükemmel olacağına kendinizi inandırın... barış çakır veya başka biri kim olursa olsun size kendinizi iyi hissettiren doktoru seçin bence..
umarım hepinizin burnu hayal ettiğinizden daha da güzel olur ameliyatlarınız sonrası...
müthiş bir özgüven.. tavsiye ederim zemuszemus
ebrucum benımde kahve rengı lekesı ole kaldı umarım gecer barıs bey bısey demedı gecer dedı ama sanmıyorum sımdı morluk kremı aldım ama faydası olurmu bılmem :=== duffcım ya bılmıyom bır ıgne var eger ınmesı onu yaparım dedı ama bu defa fazla ıner dıye yapmıyorum dedı kendılıgınen ınsın dedı bakalım ne olcak valla ne ıgnesı bende tam bılmıyomm of yaaa ne cektım bu amelıyattannn bazen pişman oluyommmm bıde burun zamanla kuculurmu ya benım 3 ay olcak ve halen buyukk
kızlarr saatler kaldı ameliyatıma ay heyecandan kalbim durucak:))) hayırlısıyla bi bitseee(
ayy çok saol canım yaa inşallah herşey dedğin gibi olur:))) tasarımını beğenmenede çok sevindim:))bakalım neler olucak dua et nolur cnm(
Kızlar kısmetse bayramdan sonra da benim ameliyatım var ama tabii ameliyatın kendinden çok anestezi kısmı aklıma takılıyor. Biraz gereğinden fazla okuyorum o konuyu, bu sefer karşıma bir dolu örnek çıkıyor iyice korkuyorum. Allah kimseye göstermesin çok ender görülen genetik bir hastalık varmış adı da MH ve anestezide tehlikeli oluyormuş. Anestezi alana kadar da hastanın bu hastalıktan haberi olmuyormuş. Bu hastalık, eğer narkoz "gaz solunması yoluyla" veriliyorsa tehlikeli oluyormuş. Bazı hastanelerin gaz ile uyutmayı tercih etmesinin nedeni sanırım o tarz ilaçların daha ekonomik fiyatta olmaları. Ama narkoz damardan veriliyorsa, o MH denen hastalığın hiçbir tehlikesi yokmuş çünkü damardan uyuşturma sırasında kullanılan ilaçlar gaz ilaçlardan farklıymış. Memorialda ameliyat olduğunuz için sizlere sormak istedim arkadaşlar nasıl veriliyor narkoz? damardan mı yoksa gaz solumasıyla mı? Umarım beni rahatlatırsıniz, panik oldum bu saatte....:1no2:
çok teşekkürler cnm inş. dediğiniz gibi olur kızlar ay çook korkmaya başladım((
kızlarr saatler kaldı ameliyatıma ay heyecandan kalbim durucak:))) hayırlısıyla bi bitseee(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?