Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

sana katılıyorum canım
ben henüz ameliyat olmadım hatta barışş beyle görüşmedim bile
ama burdan takip ettiğim tecrübeler bana yetti
ve kafamda sadece barış bey var
tabi ki her insanın bünyesi farklı
herkes farklı tecrübeler yaşayacak

ebrucum benımde kahve rengı lekesı ole kaldı umarım gecer barıs bey bısey demedı gecer dedı ama sanmıyorum sımdı morluk kremı aldım ama faydası olurmu bılmem :=== duffcım ya bılmıyom bır ıgne var eger ınmesı onu yaparım dedı ama bu defa fazla ıner dıye yapmıyorum dedı kendılıgınen ınsın dedı bakalım ne olcak valla ne ıgnesı bende tam bılmıyomm of yaaa ne cektım bu amelıyattannn bazen pişman oluyommmm bıde burun zamanla kuculurmu ya benım 3 ay olcak ve halen buyukk

kortizon iğnesi dedikleri bu herhalde. benim arkadaşım da ameliyattan sonra burun kemiğinde şişlik kalınca olmuştu bu iğnelerden, daha ilk ayıydı üstelik. barış bey zamanla inmeyeceğini düşünse yapardı şimdiden belki, biraz sabır malesef yine :teselli:

Kızlar, sanırım her doktorun farklı bir uygulaması var ama ben Barış Bey'in ofisinden Sevim hanımla konuştum. Adet döneminin ilk 5 günü kesinlikle ameliyat yapılmıyor dedi. Sanırım bazı bayanlar hafif anemik olabiliyorlar o sırada bir de dokularda morarma ve şişme artıyor. Aranızda merak edenler vardır diye yazmak istedim.
Ben de bayramdan önce olayım diye çok istemiştim ama bu yüzden bayram sonrasına aldım. Olsun, geç olsun güç olmasın inşallah:1rolleyes:

Merhaba Kızlar,
Öncelikle burası bir fikir alış-veriş sitesi,herkes tabiki fikrini durumunu söyleyecek.
Mulbeery,tabiiki herkesin bünyesi farklı ,herkes farklı zorluklar yaşayacaktır.
Kimi morarmaz,kiminin hemen şişliği iner...Bende çok kolay atlattım ameliyat sürecini,ama halen şiş burnum ve dediğim gibi önceden hiç yaşamadığım tıkanıklıklar arada canımı sıkıyor,ozamanda Allah değil Kul yapısı deyip geçiyorum :)
Sonuçta Kendim keyfi istedim bunu.
Bakalım kontrol sonrası dr.muz ne yorum yapacak.

-Geçen akşam 1 seneye yakın zamandır görüşmediğim bir ark.buluştum.Kendisi benim çocukluk arkadaşım :) 26-27 senedir tanışıyoruz.3,5-4 saat sohbet ettik ama burnumu anlamadı :) bende söylemedim :)kaydirigubbakcemile
Doğal burun bu olsa gerek :)

ayy çok saol canım yaa inşallah herşey dedğin gibi olur:))) tasarımını beğenmenede çok sevindim:))bakalım neler olucak dua et nolur cnm(

Kızlar kısmetse bayramdan sonra da benim ameliyatım var ama tabii ameliyatın kendinden çok anestezi kısmı aklıma takılıyor. Biraz gereğinden fazla okuyorum o konuyu, bu sefer karşıma bir dolu örnek çıkıyor iyice korkuyorum. Allah kimseye göstermesin çok ender görülen genetik bir hastalık varmış adı da MH ve anestezide tehlikeli oluyormuş. Anestezi alana kadar da hastanın bu hastalıktan haberi olmuyormuş. Bu hastalık, eğer narkoz "gaz solunması yoluyla" veriliyorsa tehlikeli oluyormuş. Bazı hastanelerin gaz ile uyutmayı tercih etmesinin nedeni sanırım o tarz ilaçların daha ekonomik fiyatta olmaları. Ama narkoz damardan veriliyorsa, o MH denen hastalığın hiçbir tehlikesi yokmuş çünkü damardan uyuşturma sırasında kullanılan ilaçlar gaz ilaçlardan farklıymış. Memorialda ameliyat olduğunuz için sizlere sormak istedim arkadaşlar nasıl veriliyor narkoz? damardan mı yoksa gaz solumasıyla mı? Umarım beni rahatlatırsıniz, panik oldum bu saatte....:1no2:

damardan canım merak etme :)
bayıldığımı bile hatırlıyrm ben hahahaha

eminemir canım inşallah ameliyatın çok guzel geçmiştir ve dinleniyorsundur. Kendini iyi hissettiğin en kısa zamanda bize yaz tamam mı:1hug:

kızlar selam bende burun ameliyatı olmak istiyorum barış beye ama olanlar pek fazla resimlerini koymamış.sizden ricam ameliyat olanlar olduktan önceki sonraki hallerini koysalar bizde yararlansak demi süper olmazmı?barış beye ameliyat olanların resimlerini bekliyorum özeldende olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…