Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Canim sorularin bana degildi, ama yinede sana yardimci olmak isterim, tecrübeli biri olarak:). Ameliyat günü 1-1 bucuk saat önce hastenede olman lazim. Önce giriste islemlerini yaptirman lazim. Rezeptionmu deniyor türkcede simdi hatirlamiyorum. Ben ödemeyi ilk ameliyatimda önce yaptim. Orda sana oda numaran, hangi kat felan diye bilgi veriyorlar. Büyük ihtimal 9. kat olacaktir, yanilmiyorsam. Odana gectikten sonra senden sorumlu hemsirele gelip kendini tanitiyorlar. Kan aliyorlar. sonra Anastezi doktoru gelip senden bi iki bilgi aliyor. Sonra ameliyat elbiseni üstüne giyip, Baris beyin odana gelmesini bekliyorsun. Ameliyattan yarim saat önce felan geliyor. Yüzünde bi iki cizim gibi bisey yapiyor. Bu arada kafani dik tutmayi unutma ölcülerin tam olsun;-). Baris beyi beklerken TV izleye bilirsin, seni nekadar rahatlatir bilmem ama azda olsa iyi geliyor.
Baris bey gittikten sonra sana ilac sekilinde sakinlestiri verecekler. Inan bana cok ise yariyor. Ben ilk ameliyatimda cok korkuyordum, ama onu ictikten sonra baya iyi hissettim kendimi. Ve en sonunda o büyük an geliyor. seni odandan almaya gelecekler. yaninda bi hemsire ve seni almaya gelen kisi ve istersen ailenden birisin iyanina alabilirsin. Asansörle seni alt kata ameliyathanenin ilk giris kapisina götürcekler. Sonra orda ameliyatdaki assitanlara emanet edecekler. Ameliyat masasina yatip uykuya dalmadan Baris bey gelecek. Ve hazir olduktan sonra uyuma vakti canim. Anastezi doktoru birazdan uyuyacaksiniz diyene kadar uyumus olursun canim.Umarim yazdiklarim seni korkutmadi canim. Hepsi bi anlik seyler.
Ve bi bakmissin rüyadan uyanir gibi uyanmissin. nerde oldugnu sasira bilirsin. Uyandiktan sonra hemsireler nasil oldugnu soruyorlar, eger bulantin felan olursa sana ilac verecekler. Sonra yukari odana gecip dinlenme vakti canim. Aksama dogru Baris bey seni ziyaret edip bilgi verecek. Ameliyattan bi 5 saat kadar sonra yemek gelir, ve yemekten sonra hemisre gelip seni kaldirip, az yürütecek. Cok iyi geliyor. O gece orda kalmani tavsiye ederim canim. Aksama dogru yüzün sismeye baslayacak, ve ondan sonra bikac günün azda olsa zor gece bilir, ama sakin kendini üzme. 3 günden sonra rahatlamaya baslayacaksin sisliklerin indikten sonra. Canim umarim yazdiklarimin azda olsa bi faydasi olur sana. umarim anlasilir sekilde de yazmisimdir, cünkü türkcede bazen zoralana biliyorum;-).[/QUOTE]

[/QUOTE]

Achsoooo du kommst ja auch aus Deutschland :) simdi dikkat ettim profilinde yazıyo almanyadan geldigin. Canım bende almanyadanım ama kesin dönüs yaptim ben, yani burda yasıyorum artık :) Danke canım cok yardımcı oldun kafamda soru isaretı kalmadı artık hab bischen angst bekommen :) :) ama biliyosun almanların bi sözü var "Wer schön sein will, muss leiden" hemen türkce meali "güzel olmak isteyen acı cekmeyide göze almalı" Bir an önce 26 haziran olsunda bende ameliyatımı olim istiyorum, barış beye güvenim tam burdaki arkadasların burunlarını görünce iyiki barıs beyi tercih etmisim diyorum. Bakalım benim nasem :) nasıl olcak hehe :)

[/SIZE][/SIZE][/FONT]

Achsoooo du kommst ja auch aus Deutschland :) simdi dikkat ettim profilinde yazıyo almanyadan geldigin. Canım bende almanyadanım ama kesin dönüs yaptim ben, yani burda yasıyorum artık :) Danke canım cok yardımcı oldun kafamda soru isaretı kalmadı artık hab bischen angst bekommen :) :) ama biliyosun almanların bi sözü var "Wer schön sein will, muss leiden" hemen türkce meali "güzel olmak isteyen acı cekmeyide göze almalı" Bir an önce 26 haziran olsunda bende ameliyatımı olim istiyorum, barış beye güvenim tam burdaki arkadasların burunlarını görünce iyiki barıs beyi tercih etmisim diyorum. Bakalım benim nasem :) nasıl olcak hehe :)[/QUOTE]

hehe jaaa genau. nezaman dönüs yaptin canim? nerde kaliyordun? korkman cok normal, ama bi bakmissin olmus bitmis;-). Sonra bekleme zamani. Ön görüsmeye gittinmi sen? insallah delidigin gibi olur canim.

bugün iki doktorla görüşmeye gittim. biri muayene ücreti aldı diğeri almadı. almayana neden diye sordum alınmaması gerekiyor, siz birden çok doktora gidip görüşeceksiniz bilgi alacaksınız, güveneceksiniz, emin olacaksınız buna hakkınız var dedi. muayene ücreti bu konuda size zorluk çıkaracak bu nedenle hiçbir doktor normalde almaz almamalı da dedi. çok güzel bir davranış bu bence. hem oturup ikisiyle uzun uzun konuştum hem de muayene oldum. barış bey'in asistanı ilk muayenede almıyoruz ameliyata karar verince muayene ücreti alıyoruz dedi. ikinci gidişimde mi bakacak yani :) ilkinde bakmayacak mı? buna emin olamadım.

Son düzenleme:

Tamam şimdi biraz daha netleşti. Doktorun dediğine bende katılıyorum sırf görüşme ücreti alınıyor diye antipatik bir tavır sergilenmiş oluyor zaten bu da doktor iyi de olsa elemene neden olabiliyor. İlk görüşmede her şey netleşiyor zaten 2.ye gerek bile kalmayacak inan. Muayene de edecek silikon numaralarına deneme çekimlerine kadar her şey yapılacaktır merak etme sen. Ben ikinci gidişimde ameliyat için gitmiştim zaten o yüzden 2.aşama için bir şey diyemeyeceğim :))
Şimdiden kolaylıklar dilerim. Barış Bey iyi bir doktor bakalım senin değerlendirmen nasıl olacak. Haziranda son kontrolum var benim de kendisine, muhtemelen yarın randevumu almış olurum bende.

hehe jaaa genau. nezaman dönüs yaptin canim? nerde kaliyordun? korkman cok normal, ama bi bakmissin olmus bitmis;-). Sonra bekleme zamani. Ön görüsmeye gittinmi sen? insallah delidigin gibi olur canim.[/QUOTE]

heheh sevindim yaaaa Canım ben döneli 14 yıl oldu baya oldu anliyacagın, Mannheima yakın Mosbachta kalıyodum. Sen nerde kalıyosun canım? Evt haklısın ama iste ameliyat olana kadar bu korku gitmeyecek gibi görünüyo :) Burda arkadasların resimlerini görünce bir an önce gun gelsin diyorum :) Daha gitmedim canım, 26 haziranda ilk görüsmem var. Insallah hepimizin istedigi sekilde olur hersey

hehe jaaa genau. nezaman dönüs yaptin canim? nerde kaliyordun? korkman cok normal, ama bi bakmissin olmus bitmis;-). Sonra bekleme zamani. Ön görüsmeye gittinmi sen? insallah delidigin gibi olur canim.

heheh sevindim yaaaa Canım ben döneli 14 yıl oldu baya oldu anliyacagın, Mannheima yakın Mosbachta kalıyodum. Sen nerde kalıyosun canım? Evt haklısın ama iste ameliyat olana kadar bu korku gitmeyecek gibi görünüyo :) Burda arkadasların resimlerini görünce bir an önce gun gelsin diyorum :) Daha gitmedim canım, 26 haziranda ilk görüsmem var. Insallah hepimizin istedigi sekilde olur hersey [/QUOTE]

hmm evet cok olmus, ama almancayi iyi unutmamissin, echt toll ;-). Ben Duisburgda kaliyorum. Bir ay daha disini sIk, insallah tasarimi beyenirsin. insallah bundan sonra daha mutlu günlere :). Aklina soru takilirsa herzaman sora bilirsin canim.

gulcum mukemmel anlatmıssıni ameliyat gununu. azına saglık. ameliyat 5 bin ytl. bu arada bugun cok daha iyiyim gecmis olsun dileklerinize cok tesekkurler
hepinizi cok opuyorum burdan. 3 gun ameliyat sonrası bence gercekten zor beni zorladı ameliyatım zormus 5.5 saat kaldım narkoz baya sarstı beni ama simdidien istedigim gibi olmus gibi duruyor ki su anda acaip sis. cildim cok yaglıdır o yuzden cok asırı sistim bayda morardım sevin hanım herkes boyle olmuyor dedi ama hızla gecermis rsimlerimi alcı cıksın paylasıcam su anda koymıyım korkmayın sonra:)

Bisey degil canim. Gecmis olsun tekrar. Ben yazimda da belirtmistim ilk 3 gün zor, 3. günden sonra sisilikler inmeye basliyor. Bi kac gün sonra, ve temponun ciktiktan sonra cok daha iyi hissdeceksin kendini. Insallah yeni burnunu seversin:)

çok gecmıs olsun angeluss cok guzl olmussundr umarım ıstedgın gıbıde olmustur sımdı hızla degısıme hazır ol her gecengun oturcak burnun

burun ameliyatı 5000 tl mi? ben göğüs + burun düşünüyordum göğüs için 5000 ayrımıştım burun da 3000 olur diyordum çok üzüldüm :

gulcum misscim saolun canlarım. her gecen gun degisiyor sislikler su anda burnumun seklini anlayamıyorum ama burnum daha kalkık dursada burun deliklerin onden hic gorunmuyor. yinede cok heyecan var alcı alındıktan sonra neyle karsılasıcagını bilmememk cok heyecan yapıyor. ameliyat sonrası icin bana onerebileceginiz seyler nelerdir cabukl toplamak adına?

canim toparlanmak icin pek bisey yapman gerekmiyor. ama Baris beye sor istersen. Bi hafta icinde yüzünde sislik tamamen iner. Umarim alci ciktiktan sonra daha mutlu olursun. Alcinin ciktigi gün burun sismeye basliyor, bu seni korkutmasin. ondan sonrasi sabir gerektiriyor. Ben kendi adima konusim, herkes de olmamis olabilir, ama benim alci ciktiktan sonra bir ay boyunca yüzümü felan yikadigimda, banyodan sonra burunumun dersi hafif soyulmaya basladi, kuruluk cok oldu, dikkatli sekilde krem sürdüm. Baris bey bana masaj öndermedi, senin alcin ciktiktan sonra sor masaj gerekirmi diye. Kisiden kiseye farkli cünkü.

benim alcının altı cok kasınıyor kenarları fln delirtiyor.alcım haftaya persembe cıkıcak. benim yuzumdeki sislikler 15 gunu bulur sanırım cunku cok sistim ama hic onemli degil su anda tek dusunebildigim sonucun nasıl oldugu.

Arkadaslar mrb. Ben 1 yıl once amelıyat oldum ve burun ucumda kı sıslık ınmedı. Yandan bakıldııgında tumseklı bı gorunum var. Acaaba 1 yılı gecermı sıslerın ınmesı. Benım gıbı olan varmı..lutfen yardım edın

Doktorunla konuştunmu bu olayı 1 yılda inmemesi alla allaaa

Evet konustum daha ellemeden revızyon dedı. Ama benım sıslıklerım hıc normal seyrınde gıtmedı. 6. Ayda gıttıgımde 11. Ayda gel sıslerın ınmemıs dedı. Son 1 aydır sısler daha belırgınlestı ılk baslarda böle degıldı ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…