Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

bencede en zoru beklemek kızlar nasıl geçecek zaman benim bir yıl olmasına daha 6.5 ay var ofofffffff

bencede en zoru beklemek kızlar nasıl geçecek zaman benim bir yıl olmasına daha 6.5 ay var ofofffffff

canim seninde cok daha yeni. benim ilk ameliyatta bir sene ve 6 ay arasinda bile cok büyük fark vardi canim. ama sisliklerim ve burnum ilk günden itibaren cok orantili sekilde indi ve düzeldi. revizyon olali 1 bucuk ay oldu, düzensiz sekilde iniyor. ondan cok daha zor oldu benim icin. seni tam olarak ne rahatsiz ediyor canim? ve daha önce sordummu hatirlamiyorum, kime oldun? bence bekle bi yil olsun.

1 yıldan sonrda degısım oluyor mu bnı su nefer sorunu rahatsız edıyor yaa hep agzımdan nefes alıyorum sundan kurtulayım baska bısy umrmda deıl burnum cok oturdu ama su kemık cıkıntısı ılerde bellı olurmu ona takılıyorum zyfladıkca dahada belırgınleştı

canim seni cok iyi anliyorum. benim nefes sorunum okadar kötüydiki, yemek yerken, geceleri cok sesli nefes aliyordum. Arkadaslarim bile diyorduu, sanki spor yapiyormussun gibi nefes aliyorsun. ama suan iyi nefes aliyorum. senin kemik cikintisina gelince bence baris beyle görüs.

sadece ucunu uzattırmayı dusunuyordum burnumun ama vazgctım fakat o kemık cıkıntısı ıcın gorusmedım bılmıyorum onun ıcın okadar zhemte deger mı tam alısmısken bvu halıne suan degısımı kaldıramam zten cok zor begenen birisiym oyuzden sanırım sımdlık dokundurmıcam fakat nefes problmenı halledıcem ama yakın zamanda dugunler falan var sıslık olur endısesıyle ertelıyorum aynen bendede hırıltılar var nefes alırken tek derdım sıslık olurmu dıstan onu dusunuyorum sen neye karar verdın beklmedemısn

evet canim maalesef beklemek zorundayim. ama ayni sekilde devam ediyor. benim bi arkadasim burdan oda baris beye olmak istiyor bu sene. benimde onunla gitmemi istiyor, tecrübeli birisi olarak. büyük ihtimal bisey cikmazsa onunla gelecem. bende o bahaneyle kontrolümü olurum. ama yapilacak bisey varsada yapilmaz erken oldugu icin. hakkimizda hayirlisi.

Canım yarın buyuk gün :) hic korkma hersey istedigin gibi olucak bence. Bütün iyi dileklerim seninle canım, öpt...

merhaba, barış bey ile iligli o kadar güzel yorumlar okudum ki kendisinden randevu aldım.

çok yoğun olduğu için bana 28 mayıs'a gün verildi.

meme büyütme için göüşeceğim. çok heyecanlıyım :)

muayene ücretini merak edenler varsa telefonda 175tl fiyat söylendi.

memorial'da bilmiyorum daha önce de orada mıydı aradığımda asistanı beni randevu bölümüne yönlendirdi onunla hiç konuşmadım bile :) bilgi almak istiyorum dediğimde bile randevu alıp öyle dendi. aslında ben görüşmek istiyorum yine de ödemem gerekiyor mu dedim evet dedi

Meme büyütme operasyonlarında muayene ücreti ödememiştim ben. Boyutlu çizim çekim mi yapacaksınız ? Başka doktorların 3 - 4 boyutlu çekimler için PC ortamında ücret aldığını duymuştum. Sadece görüşme + muayene için mi ?

arkadaslar dun burun ameliyatımı oldum hşc agrım olmadı ama narkozun ve amelşyatın etkisiyle baya perşsanım kendime aynada bakamıyıorum korkunc gorunuyorum. barıs bey hersey yolunda gitti burnun guzel oldu dedi bu haline ragmen iyi gorunuyoır ama tabi bole anlamak zor ama cok kolay atlattım Allahıma cok sukur barıs beyin ellerine saglık cok iyi bir dokor ve insan kendisi... burnun kemerini de aldım dedi nersi burun kemeri bilio musunuz

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Barış Bey e bende meme büyütme ameliyatı oldum. Burun ucumda gülünce düşme oluyor bununla ilgili kuçuk bir operasyon düşünüyorum. Gerekli görürse tabi değerlendireceğim.

Ben şunu soracaktım senin burnunla ilgili şikayetin neydi? Bir de ne kadara mal oldu sana bu ameliyat ?

siz böyle şaşırınca acaba yanlış anlamamı oldu diye düşündüm. tekrar arayıp konuştum. sevin hanım beni direk müşteri hizmetine aktarınca onlar ameliyat öncesi sanmışlar. ameliyata karar verildikten sonraki muayeneden ücret alınıyormuş :) ücrey ödemeyeceğim. uyarınızı için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Acaba ben sakin dönemde gittim de bu dönem yoğundur diye mi böyle bir uygulama yapılmaya başlandı, ya da hastane yeni bir karar almış olabilir.

Çünkü sen sadece konu hakkında bilgi almak istiyorsan bunun bedeli olmamalı, sonrasında muayene var ise onu bilemem.

Benimkine nazaran daha detaylı, etraflıca bir sunum, hizmet sağlayacaklarsa buna değer tabi. Bu arada senin meme büyütme operasyonuydu dimi yanlış yönlendirmiş olmayayım.

çok geçmiş olsun canım çok sevindim. inan ilk gün narkozun etkisini atlatınca hiçbir şeyin kalmıyor. hızla şişliklerin inmeye başlar artık.

canim cok gecmis olsun. Ilk 3 gün zor geciyor, ama atlatacaksin. Tamponlarin ciktiktan sonra cok daha iyi hissedeceksin kendini. Burun kemeri yandan bakildiginda yani profildenn kemikte cikinti gibi duran sey. yine kontrolle gidince Baris bey sor istersen canim. Yeni burnun hayirli olsun canim ;-).

Canım cok cok gecmis olsun :) Agrının sızının olmamasına cok sevındım, morluklar ve şişlıklerde gecer yavas yavas. Eminim cok güzel olmustur burnun, alcılar cıktıgında dahada hosuna gıdecek. Barıs bey emınım yıne cok basarılı bır amelıyat gecırmıstır. Darısı basıma dıyorum benimde 26 hazıranda ılk görüsmem var barıs beyle, cok heycanlıyım bakalım neler olucak :)
Canım senden bısey ıstesem :) ameliyat gunu neler yasadın neler yaptılar sana?
(ameliyattan 1 saat önce gıdılıyomus galıba, ıste ameliyata gırerken neler yasadın cıkarkende aynı sekılde, hastanede kaldın mı? felan fılan) cok soru soruyorum dımı? Sımdı benım gunumde yaklastıgı ıcın heycanlıyom ondan böyle korkudan soruyom sımdıden tesekkürler canım Bu arada tekrardan cok cok gecmıs olsun...

Slm canım

hehe canım benım kafam ıyıcene karıstı sımdı :) Benim 26 haziranda barıs beyle ilk görüşmem var ve ben kesin barıs beye yaptırıcam burnumu. Simdi bu ilk görüsmemde ücretli mi olucak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…