merhaba, ameliyat olucaginiz zaman doktorunuz burun ucunda sertlik olmayacak demişmiydi size. daha sonra bu sertlik durumunu görüştünüz mü kendisiyle.merhabalar arkadaşlar ben ameliyatımı 2012 yılında oldum ve sonuçtan çok memnum ve mutluyum özelden de çok yazan arkadaşlar var burdanda sölemiş olayım:) benimde şöyle bir sorum olucak daha önceki yıllarda ameliyat olmuş arkadaşlara burun ucunuz ne durumda sertmi yoksa ameliyat olmadan önceki kıvamında mı benim burun ucumdaki sertlik malesef ilk aylardaki gibi duruyor sanırım bu geçmeyecek bir durum.
merhaba, randevunuzu aldınız mı acaba .hangi tarihe verildi. birde doktorun yaklaşımı nasıldı size, endişelerinizi giderebildimi ilgi alaka nasıldı acaba.
Merhaba,ben 1 hafta önce görüşmeye gittim 2017 Mart'a ameliyat günü verdi.
İlgi ve alakasına gelince çok yoğun ve yorgundu buna rağmen elinden geldiğince bana güven vermeye çalıştı ve güler yüzünü eksik etmedi. Yorumları okuyunca bende tedirgin oldum acaba istediğimi anlatabilir miyim vs diye sonra kendi kendime ön yargılarımı kaldırıp gitmem gerektiğini söyledim ve öylede oldu ben barış beyin yanından memnun ayrıldım.
Aklınıza takılan bir şey varsa bence randevu almak için hızlı davranın muayene randevusu bile 6 ay sonrasına veriliyorum ameliyatta aynı şekilde yani 1 yılı buluyor zaten bu süreçte kesin olarak karar vermiş olursunuz.Aynı zamanda ameliyat ücretleride sürekli artıyor.
Umarım her şey istediğiniz gibi olur.
Merhaba ,Merhaba :) ben de barış beyden şubat ayına randevu aldım görüşmek için. Büyük ihtimalle ameliyat için gün alacağım o tarihte. Tek merak ettiğim husus ödemeyi nasıl yapıyoruz hemen ameliyat tarihi aldığımız zaman mı yoksa ameliyat olacağımız zaman mı? Çok teşekkür ederim :)
1500 tldudak dolgusu fiyatı aşağı yukarı nedir bilen var mı?
merhaba bende gecen hafta orhan beyle görüştüm acaba siz amelıyat oldunuzmujuventus mrb orhan sanısoglu ve huseyın altun arasında karar verıceem
Merhaba barış beyin burun ameliyat fiyatlarıne kadar oldu acaba bilen var mı
Merhaba ben yakın zamanda görüştüm çok tatlı birisi ben çok heyecanlıydım beni baya sakinleştirdi çok ilgili ve güler yüzlüydü, asistanları da her sorumu cevapladılar baya güzel geçti görüşmem :)Burun ameliyatlarına zam mı geldi. Instada 25 -27 bin diyenler var. Fazla abartmamışmı ya. ikinci el araba parası nerdeyse. Tamam işini iyi yapıyorsunda bu kadar uçmanın ne anlamı var. 15 bin falan olsa yine anlarımda. Her ay 2 bin lira zam yapıyorlar galiba. Moralim bozuldu valla benim bütcemi çok aşıyor. Birde instagramda yanında çalışanlarla ilgili ve kendisiyle de ilgili ukalalık konusunda şikayetlenenler de az değil. Yakın zamanda görüşenler varsa izlenimlerini yazabilirmi
Ameliyat günü aldınızmı. Fiyatlar 25bin mi gerçekten. Umarım iyi geçer ameliyatınız.Merhaba ben yakın zamanda görüştüm çok tatlı birisi ben çok heyecanlıydım beni baya sakinleştirdi çok ilgili ve güler yüzlüydü, asistanları da her sorumu cevapladılar baya güzel geçti görüşmem :)
Evet aldım, fiyatlar da o civarlarda evet. çok teşekkür ederimAmeliyat günü aldınızmı. Fiyatlar 25bin mi gerçekten. Umarım iyi geçer ameliyatınız.
Revizyon ortalama 30 binrevizyon ameliyati mi 25 bin
ben de kullanıyorum, alçıyı aldırdığım gün başladım kullanmaya. 3 ay boyunca kullanmamı söyledi barış bey. yandaki kıkırdaklarımın daha iyi iyileşmesi için olduğunu söyledi. silikonlar da zaten burun şekillendirici olarak geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?