kıslar her acıdan resım koydum burnum 12 gunluk oldu sısler hızlı ınmeye basladı sımdıye kadar bır anormallık yok cok sukur ınsallah bundan sonrada cıkmazz sımdıkı burnumu ben cok sevdımmm...barıs beyın ellerıne saglıkk ...amelıyat olucaklar fıkır edınsın dıe bol bol resım ekledım yenı orta eskı:)))))
mirey sana nezaman tasarım yapılcak
kıslar her acıdan resım koydum burnum 12 gunluk oldu sısler hızlı ınmeye basladı sımdıye kadar bır anormallık yok cok sukur ınsallah bundan sonrada cıkmazz sımdıkı burnumu ben cok sevdımmm...barıs beyın ellerıne saglıkk ...amelıyat olucaklar fıkır edınsın dıe bol bol resım ekledım yenı orta eskı:)))))
kacakgirl burnunun kalkıklığı çok hoş olmuş. şişlikler tamamen inince çok daha güzel olacağına eminim. burnunun boyu kısaldı mı yoksa sadece ucunu mu kaldırdın?[/Q
UO
canım benım amelıyatta ucu kaldırılıp az ınceltılcı kas kısmımı bıraz oydurdum kavısı bellı olsun dıe boyuna sanırım cok fazla karısılmadı yanı bana ole gelıyor yada... ıns sımdıkı kalkıklıgı zamanla dusmez valla ben sısı halını bıle begenıyorum bazen dıyorum bole sısmı kalsa ınss sıslıkler ıınınce daha guzel sorun cıkmasındaa...
Canım ben ilk ameliyatlı burnunuda cok cok begenmistim ama simdi bunu görünce süper olmus diyorum sadece hehe :) Darısı başımaaaaa :)
farkı görmeniz için öncesi sonrası ekliyorum şimdi.sevgiler
ya canım bukadr umutsuz olma 2 ay bunun ıcın cok erken barıs bey ne dedıyse ona uy bence gecıcek dedıyse emın ol gecıcektır bırazcık daha sabret endıselerının yersız oldgunu goreceksın halledılemeyecek birsey değildir bence sımdı sen kendını rahatsız hıssettıgın ıcın gozune batıyor bıraz daha bekle barıs bey buna bir cozum onerısı getırecktır
benımde resımlerde farklı duruyor resımde gorunce bnde önden bır kemık cıkıntısı olusmus elıme gelıyordu ama resımde net bellı bılmıyorum ben su sıra takmıyorum tam bır yıl olsun 2 ay var daha bırz daha beklıcem rıske atamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?