burda ne zamandır burnun şikayet eden miserable nickli bir arkadas vardı ben bugun bızzat barıs beyın ofısınde bu arkadasımızın resımlerını gordum ya sonucta benım kendı dusuncem ama arkadasım gercekten cok guzel olmus burnun,kendı fıkrım bu benim..
barış beye revizyon olanlar varmı? bende ameliyat oldum ama kedisine degıl başkasına ve hiç memnun degılım.barış bey çok başarılı bir doktor yaptıgı burunlardan da bunu görüyorum zaten.en önemlısıde herkese aynı burnu yapmıyo kşiye özel yapıyo ki bu çok önemlı.revizyonlarda nasıl bilen varmı
canım ben barıs beyın yaptıgı revızyonlarıda gordum gayet basarılı ıstersen bır kendısıyle gorus:)
ya kızlar aynı doktorum yaptıgı burun bir kişide degişmiyor ama başka bir kişide azda olsa değişiyor gibi,şans işi mi bu birazda,kafam karıştıda baya.dahlia85 nickli bi arkadasın 3.ayda azıcık degişmeolmuş ama 25.gün harikaymış mesela.ne düşünüyorsunuz bu durum için merak ettim sadece
25. günümde yüzüm çok şişti önden fotolarımda gözlerim de çok şiş. sabah saatleri ve sıcak hava sebebiyle olabilir şişlik belli olmuyor. ama alçının çıktığı gün çekilenlerde bu fazlalık var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?