• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Arkadaslar mrb. Ben 1 yıl once amelıyat oldum ve burun ucumda kı sıslık ınmedı. Yandan bakıldııgında tumseklı bı gorunum var. Acaaba 1 yılı gecermı sıslerın ınmesı. Benım gıbı olan varmı..lutfen yardım edın

miracleeee cnm benim mayısın 30 unda 1 yıl olacak benimde burun ucum hala şiş. doktorum en zor burun ucunun indiğini ve 14 ay beklemem gerektiğini söyledi. endiselenecek bir sey yok cnm. ama 14 ayı doldurduktan sonrada hala o tumseklı göruntu varsa doktoruna mutlaka göstermen gerek . çünkü benim doktorum 14 aya ragmen duzelmezse 5 dakıkalık lokal anestezi ile kuçuk bir duzeltme yaparız dedi. umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bu bılgıyı verdıgın ıcın cok saol cnm. Benım doktorum oyle bısey demedı. Zaten revızyon olursa ona olmam muhtemelen. Tıcarı amacla baktı cunku . Dırek amelıyat dedı ve 1 saat surucekmıs. Senın doktorun kım 5 dk lık bı operasyonsa cok ıyı korkulucak bısey yok

hmm evet cok olmus, ama almancayi iyi unutmamissin, echt toll ;-). Ben Duisburgda kaliyorum. Bir ay daha disini sIk, insallah tasarimi beyenirsin. insallah bundan sonra daha mutlu günlere :). Aklina soru takilirsa herzaman sora bilirsin canim.[/QUOTE]

Evt unutmadım cünkü evde sürekli almanca konusuyoz bide burda Unide DaF Lehramt okudum almanca ögretmeniyim :) unutmam imkansız anliyacağın :D :D Duisburgu cok duydum ama hıc gitmedim canım. Echt cool yaaa acayıp sevındım senı tanıdıgıma canım bist voll nett, yardımcı olman inan okadar güzelki aklımda hıc soru ısaretı kalmadı tekrardan danke canım ;)

benimki 3 saat sürmüştü sanırım. rekor sende galiba :)

benımkıde 5 6 saat surmustu bu ıkıncısıde 3 saate yakın surdu galıbaa yanı odaya cıkmam falan.))) barıs bey ozenıyor o kadar saat sagolsun kusursuz yapmak ıcın herhalde...

Bu bılgıyı verdıgın ıcın cok saol cnm. Benım doktorum oyle bısey demedı. Zaten revızyon olursa ona olmam muhtemelen. Tıcarı amacla baktı cunku . Dırek amelıyat dedı ve 1 saat surucekmıs. Senın doktorun kım 5 dk lık bı operasyonsa cok ıyı korkulucak bısey yok

rıca ederım cnm. benim doktorum memorıal hastanesinden kulak burun bogaz bolumunden doç. dr. burak erdamar. senin doktorun revizyon için ucretmı talep ettı yoksa. bu onun hatası duzeltmek zorunda degilmi. benim doktorum ucret konusunu dahı açmadı. sen begenene kadar duzeltmek benim görevim dedi. eger kemikte bir problem yoksa yanı duzeltılecek yer kıkırdak ile alakalı ıse galiba benim oyle olacak o yuzden çok kolay revizyon 5 dk surecek dedi.

Evt unutmadım cünkü evde sürekli almanca konusuyoz bide burda Unide DaF Lehramt okudum almanca ögretmeniyim :) unutmam imkansız anliyacağın :D :D Duisburgu cok duydum ama hıc gitmedim canım. Echt cool yaaa acayıp sevındım senı tanıdıgıma canım bist voll nett, yardımcı olman inan okadar güzelki aklımda hıc soru ısaretı kalmadı tekrardan danke canım ;)[/QUOTE]

Bende seni tanidigma sevindim canim. Meslegini güzel secmissin. Bildigin bi dili baskalarina ögertiyorsun, cok güzel. Bende avukat yardimcisiyim. Nedemek canim tecrübeli birisi olarak yardim etmek istedim. Bitteschön:-)

rıca ederım cnm. benim doktorum memorıal hastanesinden kulak burun bogaz bolumunden doç. dr. burak erdamar. senin doktorun revizyon için ucretmı talep ettı yoksa. bu onun hatası duzeltmek zorunda degilmi. benim doktorum ucret konusunu dahı açmadı. sen begenene kadar duzeltmek benim görevim dedi. eger kemikte bir problem yoksa yanı duzeltılecek yer kıkırdak ile alakalı ıse galiba benim oyle olacak o yuzden çok kolay revizyon 5 dk surecek dedi.

canim Baris beyde revizyon icin para almiyor. ama memorial da revizyon olacaksan hastane masraflarini karsilaman lazim. yani ameliyathane parasi,ilaclarin parasi felan. ama istersen doktorununa danis.

Evet konustum daha ellemeden revızyon dedı. Ama benım sıslıklerım hıc normal seyrınde gıtmedı. 6. Ayda gıttıgımde 11. Ayda gel sıslerın ınmemıs dedı. Son 1 aydır sısler daha belırgınlestı ılk baslarda böle degıldı :(((((

canım benimle aynı problemi yaşayan birini buldum inanmıyorum tek ben bu sorunu yaşıyorum sanıyordum bende iki kez ameliyat oldum burnumdaki şişliklerin inmemesi nedeniyle benim burun sırtının sağ ve sol kısmı çok şiş ve 2. ameliyatımı olalı 6 ay oldu nerdeyse ve hiç inmezmi şişlik ben anlamadım senin sadece burnunun ucumu şiş?

ve benimde şişler sanki gün geçtikçe ineceğine dahada şişiyor belirginleşiyorrrrrrrrr

mostmore 9 saat mı kalmıs woww, fena bir durum. kimmis doktoru ve revizyon fln mıymıs acaba.
mervecim bu arada cok saol cnm.

canim Baris beyde revizyon icin para almiyor. ama memorial da revizyon olacaksan hastane masraflarini karsilaman lazim. yani ameliyathane parasi,ilaclarin parasi felan. ama istersen doktorununa danis.

evte cnm burada okumustum barış beyın ucret almadıgını . alınan ucretı hastanenın ıstedıgını. ben doktorumla daha ayrıntılı olarak gorusmedim 14 ayın dolmasını beklıyorum. oda agustos baslarına denk geliyor. eger revizyon olmam gerekırse yıne memorıal hastanesinde olacak. dediğin gibi bir ucret odemem gerekebilir.

canım benimle aynı problemi yaşayan birini buldum inanmıyorum tek ben bu sorunu yaşıyorum sanıyordum bende iki kez ameliyat oldum burnumdaki şişliklerin inmemesi nedeniyle benim burun sırtının sağ ve sol kısmı çok şiş ve 2. ameliyatımı olalı 6 ay oldu nerdeyse ve hiç inmezmi şişlik ben anlamadım senin sadece burnunun ucumu şiş?

canım benım burnumun ucu şiş üst kısım ındı gıbı kasımın ortasında da var da cok belırgın degıl. burnum sol tarafı sag tarafına göre daha şiş. amelıyattan sonrada orayla daha fazla ugrasıldıgını soylemıstı doktor. ustten asagı ınerken once düzlük sonra şiş baslıyo . şiş bazen yumusak bazen sert anlam veremıyorum . bu arada ucu derken tam uc degıl ust kısımdan baslıyo tarıf edememıs olabılırım.

kemıkte problem yokmus cok ıyı oturmus gozlerımın yan tarafı kas ortasının altı oturmus. sanırım kıkırdakla ılgılı. 1 saat sürer dedı. tampon koyucakmıs yıne. ucret konusunda konusmadım ama kendı hatası oldugu ıcın alamaması gerekıyo. okadar uzgunumku omrum aynalara bakmakla gecıyo

9 saatmi o ne yaa allah aşkına insaatmı yapmıslar benımde 4 saat surmustu zaten duydgum kadarıyla ılk amlıytsa max 4 saat suruyormus doktorun becerısıylede alakalı tabı 1 bucuk saat surenlerıde var

tabı barıs bey kadar titizi var mı bılemem okadar detaylı calısan yoktur dıye dusunuyorum cunku hıc bır doktor bukadar dogal burun yapamıyor bence kendıne ozgu bı tarzı var ve herkesın harcı degıl

Back