Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

kesinlikle dogru misserable, benim daha alıcının altından burnum o kdar dogal gorunuyorki, gram sızım agrım olmadı burnumla ilgili barıs beyin humanistligi burdan belli bence. sadece narkoz beni perisan etti birde odemler su anda hızlıca bir inme var hatta alcı bollastı haftaya persembeye kadar burnumda nasıl durur merak ediyorum:)

meraba kızlar,bende barış beye burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama herkes gibi çok kararsızım ve korkuyorum...ameliyat değil esasında sonuçtan çok korkuyorum ya güzel olmazsa,yada çok güzel olurda benim yüzüme gitmezse bi sürü soru var işte aklımda.bide ben çok doğal durmasını istiyorum kalkık ve kavisli bi burun istemiyorum sanırım barış beyde genelde öyle çalışmıyo daha doğrusu hastayla buna karar veriyo...aslında yaz aylarında olup kurtulayım diye düşündüm ama şimdi yazılanları okuyorum sonbaharı beklemek daha iyi olacaktır heralde...bide bişey daha sormak istiyorum sizlere burun ameliyatından kaç gün sonra tam olarak çalışmaya başladınız yani 15gün gibi bir süre yeterlemidir dinlenmek için yoksa en az 1ay geçmesi mi gerekir???

şişler yaklaşık 15 gunde azalıyor burnun oturması ıcın enaz 6 ay gereklı dıyeblırım genelleme yapmak dısında sonuc ıcın ılk bır kac ay yeterlı değil diye dusunuyorum kesın sonucu bıraz zaman gectıkten sonra goreblırsın mesela benım 10 ay olmak uzere artık oturdu dıyeblıyorum hıc sıs uyanmıyorum resmen kendı burnum gibi oldu bıkac teday var ama okadar kurcalamzsam gozume gozukmuyor dıyeblırım ustelık kımsede anlamıyor yenı tanıstıgım kısıler duyunca ınanmıyor ılk bıkac ay sonuc ıcın erken dıyorum bende o surec tam aksı seyrettı ılkten gozumun alşmadıgı burnumu suan cok begenıyorum mesela oyuzden barıs beyden yana suphen olmasın dıyebılırım ben havalı ıstedgım halde suan gayet kendı yuzumle butunleşti diyebiliriım

canim 15 gün yeterli. bende iki hafta sonra ise basladim. zaten ilk 10 günde yüzündeki sisliker iniyor. tabi burununun kendisi sis olacak, oda zamanla oturacak. Burnunu dogal istiyorsan Baris bey ona göre bi calisma yapar. senin istemedigin sekilde yapmaz. Görüsüp bilgi alirsan daha iyi karar verirsin.

aslında barış beye güvenim tam diyebilirim,kendisine meme büyütme ameliyatı oldum ve güvendiğim için burun ameliyatını düşündüm,yoksa aklımda hiç böyle bi düşünce yoktu dediğim gibi çok pimpirikliyimdir ya kötü olursa diye başka bişey düşünemiyorum:)biraz araştırınca anladım bu şişlik olayını önceden gidip ameliyatı olursun biter sanıyodum ama öyle diilmiş insan iyce korkuyo tabi:)sence yaz aylarında zormu olur burun ameliyatı sonbaharı beklesemmi?

peki 15 gün sonra burundaki alçı tamamen çıkıyomu,daha doğrusu ben ist dışından gelicem 15 gün kalmak yeterli olurmu acaba?

artık burun amılytının mevsımsel bi periyodu yok dıye bılıyorum ben yazında olablıyor bende agustosta oldum ama klima yardımcı oluyor serınlık arıyor ınsan sısler 2 gunden ıtıbaren artıyor ve bı anda bakmıssın gecmıs dedgm gıbı oturmasıda zaman ıstıyor sabır ıstıyor onun dısında gerısı senın begenıne kalmıs alçı zaten 10 gun duruyor minimum gerısıde barıs beye emanet oda tıtızlıkle ugarısyor

kıslarr bu defa benım sıslıkler cok cabuk ındı ınanamıyorum sankı hıc sıs degıl gıbı 20 gun olmasına ragmen ılk amelıyatımda perısan olmustum sıslıkler ınatla ınmedı ...bıde sıslıklerre arnıca jel cok ıyı gelıyor amelıyat olucaklar mutlaka bulundursunlar:)) bu arada amelııyat olanlara cok gecmıs olsun ıns ıstedıklerı burna kavusurlarr...

slm. Bu jelı nekadar surede kullanmak gerek. 1 senede hala sısler ınmemısse kullansak faydası olurmu acaba????

canim seninadina cok sevindim

kacak benimki bir haftalık be davul gibiyim kullanıyımmı ben cnm?

canim denemekte fayda var. ama sunuda unutma ilk ameliyatin ve cok ugrasildi. sislik zamanla iner. 6-8 ay sabahlari sis uyanirsin ama gün icinde iner. hemen hemen bir sene sonra sabahlarida sis olmaz.

haklısın tabi cnm, simdiden hızlı bir inme var ama genede eger bir zararı yoksa denemekte fayda var bence. barıs beye soriyiım persembe alcım cıkacak ayy heyacan

haklısın tabi cnm, simdiden hızlı bir inme var ama genede eger bir zararı yoksa denemekte fayda var bence. barıs beye soriyiım persembe alcım cıkacak ayy heyacan

anliyorum seni canim. alci ciktiktan sonrasi bence en zor sürec. Sabirla beklemek cok zor, herkes icin olmaya bilir ama ben cok sabirsizim

saol canım verdiğin bilgiler için:)bi yandan diyorum yaza olup kurtulayım ama bilemiyorum işte,haziranda kontrole gidcem o zaman bidaha burun için konuşucam,zaten barış bey aşırı yoğun şimdi randevu alsam ancak 2 ay sonraya vereceklerdir:)

kıslarr ben faydasını gordum dıyebılırım yanı ben ılk amelıyatımda 3 aydan sonra almıstım o zamanda faydasını gordum sımdı daha bır faydasını gordum dıyebılırı... genede barıs beye sorun sızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…